john_dr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω όμως όοοολα τα ποστ με mods είναι offtopic. Μην τα διαβάζεις. Λες και αναφέρουμε εναλλακτικές για κακό. Στην τελική και το δικό σου post offtopic είναι. Υπάρχει το report. Επιπλέον οι αναφορές σε 18650 μπορεί να φανούν μελλοντικά χρήσιμες στον αγοραστή του πρώτου αν τα παίξει η εσωτερική μπαταρία, που αν είναι όντως 18650 κινεζιά 3ης διαλογής όχι απλά δεν είναι 2600mah, αλλά δεδομένα κάποια στιγμή θα τα παίξει. 2
barman_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορείτε να πάρετε μια απλή μπαταριοθήκη σαν αυτή http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=37_162_322&products_id=41631 να προσαρμόσετε ένα USB βύσμα στο κόκκινο και το μαύρο καλώδιο και να έχετε μια mini φορητή μπαταρία. Το μόνο ότι εμένα δεν μου καθόταν καλά όταν το δοκίμαζα μιας και πάντα κάποια από τις 4 ΑΑ ταλαιπωρούταν περισσότερο από τις άλλες και δεν φόρτιζε το κινητό για αρκετή ώρα. 4 ΑΑ επαναφορτιζόμενες δίνουν 4Χ1.25V=5V όσο το USB. Βέβαια δεν είναι ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός οπότε αγνοώ τα μειονεκτήματα αυτής της λύσης. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι είναι καλύτερο να παίζεις με μια μπαταρία li ion και ένα απλό κυκλωματάκι που να ανορθώνει την τάση από τα 3.7V της li ion στα 5V. Τέτοια υπάρχουν στο eBay http://www.ebay.com/itm/Step-Up-DC-DC-Boost-Converter-3V-to-5V-1A-USB-Charger-Mini-Mobile-Power-Supply-/221264404942 και αν έχετε καμιά spare li ion μπαταριά ίσως να μπορείτε να φτιάξετε κάτι και μόνοι σας. Όσον αφορά το πρώτο υποψιάζομαι ότι δουλεύει με μία 18650, οπότε αν ανοίγει εύκολα σε περίπτωση που τα παίξει η ενσωματωμένη μπαταρία πιθανόν να μπορεί αυτή να αντικατασταθεί χωρίς ιδιαίτερο κόπο. πολυ καλο αυτο εψαχνα..αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι εφικτο..θα δοκιμασω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα