newtech Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Perfect Portable Power Bank 2600MAh 7.14€ Portable Solar Charger 6000mAH Mobile Power Bank Dual USB Output 23,81€ Τα μεταφορικά για 1 Παραγγελία (μεχρι 3 αντικείμενα) ειναι 2,33€ Το μαιλ μου ήρθε σήμερα. Δεν ξερω μεχρι ποτε ειναι οι τιμες. 3
c_access Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για το δευτερο λινκ που δινεις, βρισκεις το ιδιο απο ebay με μιση τιμη. http://www.ebay.co.uk/itm/20000mAh-Portable-External-Backup-Power-Charger-For-mobile-phone-iphone-ipad-/161073290715?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item2580b75ddb
newtech Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για το δευτερο λινκ που δινεις, βρισκεις το ιδιο απο ebay με μιση τιμη. http://www.ebay.co.uk/itm/20000mAh-Portable-External-Backup-Power-Charger-For-mobile-phone-iphone-ipad-/161073290715?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item2580b75ddb Σωστος. Το πρωτο το εχω παρει χ2 .. τα αλλα απλα ηταν στο newsletter
esertas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για το δευτερο λινκ που δινεις, βρισκεις το ιδιο απο ebay με μιση τιμη. http://www.ebay.co.uk/itm/20000mAh-Portable-External-Backup-Power-Charger-For-mobile-phone-iphone-ipad-/161073290715?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item2580b75ddb Το πρώτο έχει φόρτιση και από τον ήλιο.
Marchas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 To πρώτο με 7,14 αξίζει , η πιο καλά η λύση που προτίνει ο φίλος απο ebay χωρις τον ηλιακο?
newtech Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 To πρώτο με 7,14 αξίζει , η πιο καλά η λύση που προτίνει ο φίλος απο ebay χωρις τον ηλιακο? Κοιτα ειναι λιγο γκουμουτσα.. το αλλο το βαζεις στην τσεπη ανετα.
c_access Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτα ειναι λιγο γκουμουτσα.. το αλλο το βαζεις στην τσεπη ανετα. Εξαρταται την χρηση που θελεις. Για μενα προσωπικα το μεγαλο απο το ebay θα με βολεψει για ενα ταβλετ κινεζικο που εχω. Το βαζω μαζι με την θηκη του ταβλετ και ειμαι κομπλε. Προφανως δεν περιμενω με 15 ευρω να παρω κατι το οποιο θα ειναι 20.000mAh. Αν η πραγματικη χωρητικοτητα του ειναι η μιση απο την αναγραφομενη θα ειμαι ευχαριστημενος. Παρήγγειλα 2, μολις παραλαβω θα πω εντυπωσεις.
nek4d Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια, το προβλημα με ολα αυτα, δεν ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα ή η τιμη, αλλα η ποιοτητα της μπαταριας. Ειδικα στο ebay εχει γεμισει μαιμουδακια απαραδεκτης ποιοτητος. Εχω πετυχει και μερικα, πανομοιοτυπα σε εμφανιση με αλλα που δεν ντρεπονται να λενε οτι ειναι για 30 επαναφορτισεις!?! (προφανως τους ξεφυγε στο copy-paste. Παρολα αυτα, να ελεγχετε τους θεωρητικους κυκλους φορτισης, αν δεν αναγραφονται καν, ακομη χειροτερα). Μιλαμε για μπαζα και πεταμενα χρηματα. Εχω παρει 4-5 διαφορετικα μοντελα στο παρελθον κ δυστυχως/ευτυχως επιβεβαιωνεται το παραπανω σχόλιο. Ισως απο το amazon με μελετη στα reviews, να ειναι προτιμοτερα. Εναλλακτικα, εαν εχετε να προτεινετε κατι που το εχετε δοκιμασει κ μπορειτε να αναφερετε χρονους φορτισης στην πραξη κ ποσο καιρο το εχετε, ακομη καλυτερα. 1
c_access Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια, το προβλημα με ολα αυτα, δεν ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα ή η τιμη, αλλα η ποιοτητα της μπαταριας. Ειδικα στο ebay εχει γεμισει μαιμουδακια απαραδεκτης ποιοτητος. Εχω πετυχει και μερικα, πανομοιοτυπα σε εμφανιση με αλλα που δεν ντρεπονται να λενε οτι ειναι για 30 επαναφορτισεις!?! Μιλαμε για μπαζα και πεταμενα χρηματα. Εχω παρει 4-5 διαφορετικα μοντελα στο παρελθον κ δυστυχως/ευτυχως επιβεβαιωνεται το παραπανω σχόλιο. Ισως απο το amazon με μελετη στα reviews, να ειναι προτιμοτερα. Εναλλακτικα, εαν εχετε να προτεινετε κατι που το εχετε δοκιμασει κ μπορειτε να αναφερετε χρονους φορτισης στην πραξη κ ποσο καιρο το εχετε, ακομη καλυτερα. Εχεις δικιο, παντως και σκαρτο να σου βγει, με μικρο κοστος μπορεις να αντικαταστεις τις μπαταριες που εχει μεσα και να βαλεις αλλες καλυτερες 1
runner69 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ωραιο σε αυτα θα ηταν να εβαζες ΑΑ μπαταριες. Ειχα δει κυκλοφορουσαν τετοια για τα συμβατικα κινητα. 2
barman_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ωραιο σε αυτα θα ηταν να εβαζες ΑΑ μπαταριες. Ειχα δει κυκλοφορουσαν τετοια για τα συμβατικα κινητα. αυτο ψαχνω και γω,ξερεις μηπως πως τα λενε?
john_dr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορείτε να πάρετε μια απλή μπαταριοθήκη σαν αυτή http://www.markidis.gr/product_info.php?cPath=37_162_322&products_id=41631 να προσαρμόσετε ένα USB βύσμα στο κόκκινο και το μαύρο καλώδιο και να έχετε μια mini φορητή μπαταρία. Το μόνο ότι εμένα δεν μου καθόταν καλά όταν το δοκίμαζα μιας και πάντα κάποια από τις 4 ΑΑ ταλαιπωρούταν περισσότερο από τις άλλες και δεν φόρτιζε το κινητό για αρκετή ώρα. 4 ΑΑ επαναφορτιζόμενες δίνουν 4Χ1.25V=5V όσο το USB. Βέβαια δεν είναι ηλεκτρολόγος/ηλεκτρονικός οπότε αγνοώ τα μειονεκτήματα αυτής της λύσης. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι είναι καλύτερο να παίζεις με μια μπαταρία li ion και ένα απλό κυκλωματάκι που να ανορθώνει την τάση από τα 3.7V της li ion στα 5V. Τέτοια υπάρχουν στο eBay http://www.ebay.com/itm/Step-Up-DC-DC-Boost-Converter-3V-to-5V-1A-USB-Charger-Mini-Mobile-Power-Supply-/221264404942 και αν έχετε καμιά spare li ion μπαταριά ίσως να μπορείτε να φτιάξετε κάτι και μόνοι σας. Όσον αφορά το πρώτο υποψιάζομαι ότι δουλεύει με μία 18650, οπότε αν ανοίγει εύκολα σε περίπτωση που τα παίξει η ενσωματωμένη μπαταρία πιθανόν να μπορεί αυτή να αντικατασταθεί χωρίς ιδιαίτερο κόπο. 2
Alxnks Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ωραιο σε αυτα θα ηταν να εβαζες ΑΑ μπαταριες. Ειχα δει κυκλοφορουσαν τετοια για τα συμβατικα κινητα. Αυτά παίρνουν μπαταρία 18650 που ειναι 3.7 βολτ. Με μια μπαταρία κανει δουλειά, με ΑΑ θα ήθελε 2+ μπαταρίες για να κανει αντίστοιχη δουλειά. Έχω παρει από eBay τέτοιο με μπαταρία 2600mah (στα 5 ευρώ) και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Κι όποτε θέλω του βάζω μια μπαταρία 3000-3600mah (με κάνα 2ευρω πάλι από eBay) και ειναι ακόμα καλύτερα.
john_dr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Λίγες από τις 18650 είναι της προκοπής. Μια σελιδούλα που είχα βρει παλιά - αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι, τουλάχιστον δείχνει το λιγότερο ενδιαφέρουσα - είναι η παρακάτω http://www.torchythebatteryboy.com/p/18650-batteries-chargers.html
silmarien Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω όμως όοοολα τα ποστ με mods είναι offtopic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα