Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Πρόσφατα απέκτησα το Samsung Galaxy Core...Το πρόβλημα είναι οτι συνδεεται στα wifi δίκτυα εξωτερικών χώρων(καφετέριες κλπ) και στα wifi φίλων αλλά στο wifi του σπιτιού όχι.Συγκεκριμένα βγάζει Authentication error όταν βάζω τον κωδικο.Δοκίμασα να αλλάξω τον κωδικό του router ξανά και να κάνω Hard Reset και στο κινητο και στο router αλλα δεν αλλαξε κάτι.Σκέφτομαι αν πρεπει να γίνει απο την εταίρεια update του firmware του ρούτερ ή κάτι άλλο τελοσπάντων.Επισης ειδα ότι το κινητό μου δεν είναι συμβατο με τον τύπο 802.11 a και δεν ξέρω αν φταίει αυτό.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι,θα είμαι ευγνώμων.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τις είδες τις οδηγιες στην σελιδα 49 ; το wireless δεν πρεπει να είναι disable οπως δειχνει παρακατω, ειναι λαθος

http://www.scribd.com/doc/79383091/NetFasteR-IAD-2-Greek-manual

Enabled το έχω,γιατί συνδέω και laptop...θα δοκιμάσω αυτό που είπε με το channel.Συγκεκριμενα WPA/WPA2

Δοκίμασε να αλλάξεις wifi channel στο router.

Δεν έγινε κάτι και με την αλλαγή του channel...  :mellow:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Και εγώ έχω πρόβλημα με το wifi! Εχω το κινητό Galaxy Core και δεν συνδέεται με το Wifi με το router linksys - Εχω αλλάξει channel, wep wpa και πάλι τίποτα! Σε καφετέριες και στη δουλειά μου συνδέται χωρίς πρόβλημα! Καμία βοηθεία?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ έχω το Galaxy Core και δεν συνδέεται με το Wifi , το router είναι το Fritzbox 7170 , τα έχω κάνει όλα , και πιστεύω ότι είναι θέμα κινητού αν και λένε μάλλον θέμα router .

Πάρτε τηλ στην Samsung όλοι 801117267864 http://www.samsung.com/gr γιατί λένε ότι μάλλον φταίνε τα router και όχι το κινητό , αφού τα ίδια error βρήκα ότι κάνει και το S3 και S4 http://drippler.com/samsung/galaxy_s_iii#!761267

Για να βγάλουν κανένα upgrade να το φτιάξουν

Το Error είναι Authentication Error

Δημοσ.

Εχθές είπα να δοκιμάσω το router Linksys WAG200 που είχα στην ντουλάπα , αλλά τελικά το ίδιο πρόβλημα κάνει και με αυτό το router

Να βγάλουν κανένα upgrade για να το φτιάξουν και αν όχι να τους τα πάμε πίσω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα ίδια και εδώ... εχθές αγόρασα το Core και δεν μπαίνει στο ρουτερ μου... σε άλλα ρούτερς συνδέεται αμέσως. Απο την samsung μου είπανε ότι είναι θέμα λογισμικού και όχι τηλεφώνου... Και αναμένουν update android. Δλδ πετάνε το μπαλάκι στην google.

Τελικά ποιος ευθύνεται?

Το Error είναι Authentication Error

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Χτες απέκτησα και εγώ το εν λόγω κινητό και δοκίμασα να μπω στο wifi του σπιτιού μου χωρίς κανένα αποτέλεσμα.... έψαξα για λύσεις στο youtube αλλά δεν βρήκα κάτι ..... Αν κάποιος βρει μια λύση ας το μοιραστεί ... το ίδιο θα κάνω και εγώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από τότε που αγόρασα το LG L3 II και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με την Katerinakius. Και εγω με hol NetFaster Iad 2 είμαι στο σπίτι και μου βγάζει πρόβλημα στην ταυτοποίηση των στοιχείων (εννοείται πως έχω τσεκάρει ότι βάζω σωστά τα στοιχεία μου).

Ερώτηση: αφού το κινητό το αγόρασα πρόσφατα λογικά δεν θα του έχουν περασει την τελαυταία έκδοση Android?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...