Millennium Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν παίρνουμε κανέναν ,και σε αρκετά μικρότερα μπαίνει.Μιλάς για όλο το σύστημα.
cabdik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 η 7750 μονη της, δεν μπορει να υπερβει σε ΜΑΧ καταναλωση τα 75W...! τοσα ειναι τα W που δινει η PCI θυρα....!!!! εεε, η 7770 εσυ λες οτι καταναλωνει 100W IDLE? Δεν υπαρχει περιπτωση....!!!!! ΟΛΟ το συστημα IDLE παιζει σιγουρα κατω απο τα 100W και ΜΑΧ, αντε μετα βιας, να φτανει τα 200....!!!!!! εγω δεν εχω δει ποτε πανω απο 180-185W σε παιχνιδι, στο HTPC της υπογραφης μου..!!
V-a-c Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 έτσι όπως το εξηγείς τώρα και μένα μου φαίνεται πολλά τα 250 w, κάπου είχα δει κάτι μετρήσεις που το ανέφεραν άλλα μάλλον θα ταν για όλο το σύστημα όπως είπε και ο Millennium και δε το χα προσέξει καλα 2
Millennium Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αν μιλούσες για την 7790 και πάλι και αυτή γύρω στα 85w σε load καταναλώνει.Κάπου μπερδεύτηκες,δε πειράζει
cabdik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 έτσι όπως το εξηγείς τώρα και μένα μου φαίνεται πολλά τα 250 w, κάπου είχα δει κάτι μετρήσεις που το ανέφεραν άλλα μάλλον θα ταν για όλο το σύστημα όπως είπε και ο Millennium και δε το χα προσέξει καλα για να τραβηξει η καρτα (μονο) 250W, θα επρεπε να τροφοδοτειται με 2χ8πιν ρευματος + την PCI....!!!! παντα στις μετρησεις καταναλωσης, μετρανε ολο το συστημα..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα