Alexie Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας παιδιά ελπίζω η ερώτηση μου να είναι για αυτήν την κατηγορια .Στο laptop μου έχω το microsoft visual c++ 2005 redistributable 6 φορες αλλα είναι λίγο διαφορετικά το καθένα , θέλω να μου πείτε εάν χρειάζονται αυτά να τα έχω (αν όχι τότε να τα διαγράψω) και σε τι ακριβώς χρησιμεύουν . Εδώ είναι η εικόνα για να το δείτε καλύτερα . Ευχαριστώ http://prntscr.com/1rsysh
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτά είναι updates από κάποια εφαρμογή που χρησιμοποίησες και χρειαζόταν οπωσδήποτε τα redistributables. Αν έχεις χώρο στο δίσκο, κράτησέ τα καλύτερα...δεν πρέπει να τρώνε και πολύ χώρο.
Alexie Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτά είναι updates από κάποια εφαρμογή που χρησιμοποίησες και χρειαζόταν οπωσδήποτε τα redistributables. Αν έχεις χώρο στο δίσκο, κράτησέ τα καλύτερα...δεν πρέπει να τρώνε και πολύ χώρο. το microsoft visual c++ 2005 τι εφαρμογή είναι ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 το microsoft visual c++ 2005 τι εφαρμογή είναι ? Δεν ειναι εφαρμογη. Ειναι βιβλιοθηκες που χρησιμοποιουν αλλα προγραμματα. Εαν εισαι σιγουρος πως κανενα απο τα προγραμματα που χρησιμοποιεις δεν τα χρειαζεται, μπορεις να τα αφαιρεσεις. Και γω παντως προτεινω να μην το κανεις. 1
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχεία της microsoft C++ (γλώσσα προγραμματισμού) που είναι απαραίτητα για να τρέξουν ορισμένα προγράμματα. Στήνεις εσύ π.χ. ένα παιχνίδι, αλλά για να τρέξει χρειάζεται και τα παραπάνω. Οπότε στα εγκαθιστά αυτόματα.
Alexie Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αρχεία της microsoft C++ (γλώσσα προγραμματισμού) που είναι απαραίτητα για να τρέξουν ορισμένα προγράμματα. Στήνεις εσύ π.χ. ένα παιχνίδι, αλλά για να τρέξει χρειάζεται και τα παραπάνω. Οπότε στα εγκαθιστά αυτόματα. αα οποτε τα κρατάω . ευχαριστώ ! Στήνεις εσύ π.χ. ένα παιχνίδι τι εννοείς στήνεις ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 τι εννοείς στήνεις ? Κανεις εγκατασταση εννοει
Alexie Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Κανεις εγκατασταση εννοει a ok ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα