Προς το περιεχόμενο

Nokia 108 και Nokia 108 Dual sim με τιμή $29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλει κλασικό φορτίστή Nokia,πού ξέρεις,μπορεί να τον κοστολογήσουν αναλογικά με την τιμή του κινητού, οπότε θα μπορείς να αγοράζεις καινούργιο φορτίστη κάθε μήνα. Αφού έτσι θα κοστίζει γύρω στο 1 €... :P

Δημοσ.

Μην λέτε ότι ναναι,δεν είναι κινητό ναυαρχίδα να χτυπήσει ανταγωνισμό.

Είναι ένα τηλέφωνο(όχι smartphone)για εκείνους που θέλουν ακριβώς αυτό,κινητό τηλέφωνο.

Από ότι βλέπω είναι εξαιρετικό και για δεύτερο για όσους θέλουν τεράστια αυτονομία ή/και διπλή sim σε φτηνό κινητό.

Υπάρχει κοινό και μάλιστα ψιλοφανατικό για τέτοια τηλέφωνα.Δεν θέλουν ούτε χρειάζονται όλοι smartphone.

Προσωπικά θα έπαιρνα κάτι τέτοιο για τον στρατό ή για διακοπές σε καμία σάπια χώρα του τρίτου κόσμου για να μην φάει ψίρισμα το κανονικό μου.

• Like 3
Δημοσ.

ινητο τηλεφωνο ασχετως αν οι συγχρονες αναγκες (?) απαιτουν υπερφορητο υπολογιστη τσεπης που κανει και κλησεις.....

Το facebook εννοείς. Λίγοι έχουν την (κανονική) ανάγκη ενός smartphone.

• Like 1
Δημοσ.

τελικα  φασαρια γινεται και τπτ δεν βλεπουμε.

ακομα να ερθουν  τα nokia 106 και 107.

διαφορες ελαχιστες εχουν με το 106

• Like 1
Δημοσ.

Το facebook εννοείς. Λίγοι έχουν την (κανονική) ανάγκη ενός smartphone.

η προσβαση στο ιντερνετ ειναι μια καθημερινη αναγκη σημερα, οποτε δεν ειναι λιγοι αυτοι που χρειαζονται ενα smartphone. σιγουρα οποιος το παιρνει αποκλειστικα για Φβ ανηκει στην κατηγορια των καμμενων και ναι , το ερωτηματικο απευθυνοταν σε αυτη την κατηγορα :-)

προσωπικα ζητουσα απο χρονια τις δυνατοτητες των smartphones στην επικοινωνια ή να το θεσω πιο απλα τις υπηρεσιες που προσφερουν σε μεγεθος τσεπης...

μου ειναι οχι μονο χρησιμη αλλα και απαραιτητη μια συσκευη τηλεφωνου που θα μου επιτρεπει να αναζητησω πληροφοριες στο ιντερνετ οταν ειμαι στη δουλεια ή στον καφε , να παιξω ζωντανα ενα στοιχημα οταν ειμαι γηπεδο ή στην καφετερεια, να δεχτω ενα μεηλ οταν ειμαι εκτος σπιτιου , να εχω ενα μινι υπολογιστη τσεπης οταν ειμαι εν κινησει , να κραταω μεσω ειδικων εφαρμογων αρχεια , ατζεντα , ημερολογιο και εμπλουτισμενο καταλογο επαφων , να παιξω δυο τρια καλα παιχνιδια στον χρονο αναμονης μου στην τραπεζα ή το ικα , να μοιραστω υπηρεσιες πολυμεσων οταν ειμαι εξω με την  παρεα κλπ κλπ

δεν ειναι βασικες αναγκες ολα τα παραπανω αλλα βασικες καθημερινες ευκολιες που αναζητας σε μια υπερφορητη συσκευη.

δε θελω να σνομπαρω τα feature phones αλλα στην  ουσια αυτο το κανει η πλειοψηφια των χρηστων τους που τα χρησιμοποιει ειτε ως δευτερο κινητο ειτε ως αναλωσιμο κινητο (δε πειραζει αν πεσει , αν χαλασει , αν το κλεψουν) , υποβαθμιζοντας την αξια τους ως συσκευες της εποχης.

δεν εχω καθημερινη αναγκη δευτερου κινητου αλλα μονιμως διατηρω ενα ΖΤΕ των 20 ευρω στο αυτοκινητο μου για ωρα αναγκης.

επισης διαφωνω με τη διαθεση περισσοτερων των 200 ευρω για κινητο, ειδικα αυτη την εποχη....

ετσι καλυπτω τις συγχρονες αναγκες μου με ενα samsung galaxy s advance που πηρα μολις πριν 4 μηνες με 190 ευρω....

Δημοσ.

τα συγκεκριμενα κινητα κανουν μονο για τρομοκρατες σε ταινιες.

ξερετε, που παιρνουν ενα τηλεφωνημα και μετα πετανε το τηλεφωνο.

αντικειμενικα τωρα , ουτε ο πατερας μου πλεον δεν παιρνει τετοιο τηλεφωνο...

η γιαγια μου ισως αλλα θα επιλεγει τηλεφωνο πλεον με βασικο κριτηριο τη γραμματοσειρα λογω μυωπιας.....

για να σοβαρευτουμε βεβαια, η νοκια απλα προσφερει κινητο τηλεφωνο ασχετως αν οι συγχρονες αναγκες (?) απαιτουν υπερφορητο υπολογιστη τσεπης που κανει και κλησεις.....

Με την κρίση σήμερα όμως!!Σκέψου ευκαιρία: ένα κινητό που η μπαταρία αντέχει 1 μήνα, είναι dual sim και είναι λίγο πιο μαζεμένο εμφανισιακά απ'ότι οι άλλες μπακατέλες.                    Λοιπόν, πιστεύω πως για κάποιον που χρειάζεται κινητό άμεσα και δε θέλει να πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του για ένα κινητό της προκοπής, είναι ότι καλύτερο. Πόσο τουλάχιστον για περίπτωση ανάγκης σαν το δικό σου το ΖΤΕ.

Δημοσ.

τα συγκεκριμενα κινητα κανουν μονο για τρομοκρατες σε ταινιες.

ξερετε, που παιρνουν ενα τηλεφωνημα και μετα πετανε το τηλεφωνο.

αντικειμενικα τωρα , ουτε ο πατερας μου πλεον δεν παιρνει τετοιο τηλεφωνο...

η γιαγια μου ισως αλλα θα επιλεγει τηλεφωνο πλεον με βασικο κριτηριο τη γραμματοσειρα λογω μυωπιας.....

για να σοβαρευτουμε βεβαια, η νοκια απλα προσφερει κινητο τηλεφωνο ασχετως αν οι συγχρονες αναγκες (?) απαιτουν υπερφορητο υπολογιστη τσεπης που κανει και κλησεις.....

από την άλλη όταν έχει φτάσει μισθός 250 ευρώ 10 ώρες 6 ήμερο ακόμη και αυτή η συσκευή θα είναι πολυτέλεια....... (δεν το λέω υποθετικά πλέον ετσι έχουν γίνει πράγματα τουλάχιστον στην βόρεια ελλαδα)

Δημοσ.

.... ουτε ο πατερας μου πλεον δεν παιρνει τετοιο τηλεφωνο...

Χρησιμοποιώ Νοκια 1280 και κάνω ακριβώς αυτό που θέλω ... να παίρνω τηλέφωνο και να φορτίζω μια φορά την εβδομάδα.

Η εταρεία μου έχει αγοράσει καμιά 100ρια από δαυτά.

Έχεις στο μυαλό σου μόνο ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ αγοραστών κινητών ... τους ιδιώτες.

Για τη δουλειά μου άνετα θα χρησιμοποιούσα τέτοια τηλε΄φωνα.

Η κάμερα είναι περιτττή.

Το ίδιο και η έγχωμη οθόνη.

Για μένμα ένα feature phone με μόνο δάνειο από τα "έξυπνα" το wi-fi και αυτό εαν μπρορούσε να λειτουργήσει και σαν VOIP και να τρέχει κάτι σαν skype. (κάτι σαν skype feature).

Δημοσ.

Βλέπω πάντως πολλούς που πιστεύουν ότι δεν κάνει ούτε για υπερήλικες το κινητό. Εγώ πάντως αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ μόνο ένα Samsung 1182 (και το λατρεύω για την μπαταρία του). Όχι ότι είμαι τεχνοφοβικός, όταν χρειάζομαι το κάτι παραπάνω έχω το desktop μου και το tablet μου. Αλλά αυτό το κάτι παραπάνω δεν θέλω να το έχω κάθε μέρα πάνω μου.

• Like 3
Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι:

29$ +  μεγάλη αυτονομία + dual sim= money well spent

Δεν θέλω να έχω πάνω μου 300 euro και να φοβάμαι ότι μπορεί να μου πέσει, να το χάσω ή οτιδήποτε άλλο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...