Hal9000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το κύμα ανακοινώσεων κινητών τηλεφώνων συνεχίζεται για τη Nokia, με την εταιρεία να παρουσιάζει μια σειρά από smartphones αλλά και featurephones.Σε χθεσινή ανακοίνωση της, η Nokia προχώρησε στην παρουσίαση δύο νέων κινητών τηλεφώνων τα οποία στοχεύουν ένα συγκεκριμένο κοινό που δε χρειάζεται όλα τα καλούδια των smartphone. Συγκεκριμένα η Nokia ανακοίνωσε το Nokia 108 καθώς και την έκδοση του με διπλή sim, τα οποία διαθέτουν vga κάμερα, στηρίζονται στην πλατφόρμα του Series 30 και κοστίζουν μόλις $29 χωρίς φόρους. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ακόμα ο mp3 player, ο ραδιοφωνικός δέκτης, ο φακός και το γνωστό παιχνίδι φιδάκι. Σημαντικό πλεονέκτημα των featurephones της Nokia είναι η αυτονομία της συσκευής η οποία πλησιάζει τις 31 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Ξεχωρίζει για την τεχνολογία Nokia Slam που επιτρέπει τον εύκολο διαμοιρασμό περιεχομένου μέσω Bluetooth όπως επίσης της επέκτασης μνήμης έως τα 32 GB. Αναμένεται στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους σε τρία χρώματα (κόκκινο, άσπρο και μαύρο) ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει σε δύο ακόμη χρώματα, το κίτρινο και το γαλάζιο. Υπενθυμίζουμε ότι με ανακοίνωση της πριν δύο εβδομάδες, η Microsoft εξαγόρασε το τμήμα συσκευών της Nokia, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δε θα ξανακυκλοφορήσουν smartphones με την ονομασία Nokia παρά μόνο featurephones όπως το Nokia 108. Site: Nokia Press
Razor911 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραιο κινητακι .. για απλες χρησεις και αμα δεν σε νοιαζει τιποτα αλλο απο το να παιρνεις τηλεφωνα-μηνυματα μιας που εχει και dual-sim! 1
The_Colonel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ελπίζω να μην έχουν και τις γνωστες σάπιες "lcd" των φτηνών "εγχρωμων" nokia.... ούτε και τις σάπιες κάμερες VGA των φτηνών nokia..τότε θα ήταν μια καλή πρόταση Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι βρήκατε όλοι στα lumia... Ένας φίλος μου το είχε με το που το πήρε πέρασε από το σπίτι μου όπου έτσι δοκιμαστικά συνδεθήκαμε στο δίκτυο μου (όχι και το πιο εύκολο πράγμα) και βάλαμε το δικό μου hotmail account γιατί δεν θυμόταν το password... αποτέλεσμα? να έβλεπε όλες τις επαφές μου τα νέα από το facebook κτλ για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή δεν υπήρχε επιλογή LOG OFF lol ο μονος τρόπος ήταν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.... καταλαβαίνω ότι η M$ πήγε να φέρει κοντά τον κόσμο των windows με τον κόσμο των mac... αλλα πραγματικά αντί να πάρει τα καλύτερα από τους 2 κόσμους πήρε τα χειρότερα!! η παραμετροποίηση του κινητού ήταν σχεδόν ανύπαρκτη (ούτε log off δεν είχε για το hotmail account hahahahahha) η διαρρύθμιση του menu γελοία σε κούραζε για να βρείς μια συγκεκριμένη ρύθμιση.. ήταν απλά "άνετη" για αυτονόητες διαδικασίες όπως το να τσεκάρεις εισερχόμενα να βγάλεις καμια φωτογραφία και να τρέξεις μια εφαρμογή.. το οποιο tweaking πάντως ήταν ανύπαρκτο.. Το πιο αστείο? για να το αναγνωρίσει το windows 7 pc μου χρειαζόμουν να κατεβάσω 170MB software.. (υπενθυμίζω πως πρόκειται για WINDOWS phone...) ενώ το nokia 5800 xpress music που έχω που τρέχει symbian απλά ήθελε να το συνδέσω στο pc ούτε drivers ούτε τίποτα... είναι αστείο.. τεράστιο fail το lumia για εμενα είναι απλά όμορφο και "κάνει" την δουλειά για το εντελώς entry level κοινό... 2
HERTHAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια και ηθελα να παρω ενα κινητο για την γιαγια μου γιατι δεν την παλευει αλλο με το iphone. 24
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ελα.. παρε παρε παρε παρε παρε παρε ...και μπλουτουθ εχω..και τριανταδιό γκιγκα μνημη εχω...και το ΧΙΤ των 90'ς...ΦΙΙΙΙΙΙΙΙΙΔΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! παρε κοσμε...και με ντουαλ σιμ και σιντι τσαλικι για το εμπιθρι.. 2
Yoshi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 31 ημέρες σε κατάσταση αναμονής !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
billstamaniac Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι βρήκατε όλοι στα lumia... Ένας φίλος μου το είχε με το που το πήρε πέρασε από το σπίτι μου όπου έτσι δοκιμαστικά συνδεθήκαμε στο δίκτυο μου (όχι και το πιο εύκολο πράγμα) και βάλαμε το δικό μου hotmail account γιατί δεν θυμόταν το password... αποτέλεσμα? να έβλεπε όλες τις επαφές μου τα νέα από το facebook κτλ για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή δεν υπήρχε επιλογή LOG OFF lol ο μονος τρόπος ήταν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.... καταλαβαίνω ότι η M$ πήγε να φέρει κοντά τον κόσμο των windows με τον κόσμο των mac... αλλα πραγματικά αντί να πάρει τα καλύτερα από τους 2 κόσμους πήρε τα χειρότερα!! η παραμετροποίηση του κινητού ήταν σχεδόν ανύπαρκτη (ούτε log off δεν είχε για το hotmail account hahahahahha) η διαρρύθμιση του menu γελοία σε κούραζε για να βρείς μια συγκεκριμένη ρύθμιση.. ήταν απλά "άνετη" για αυτονόητες διαδικασίες όπως το να τσεκάρεις εισερχόμενα να βγάλεις καμια φωτογραφία και να τρέξεις μια εφαρμογή.. το οποιο tweaking πάντως ήταν ανύπαρκτο.. Το πιο αστείο? για να το αναγνωρίσει το windows 7 pc μου χρειαζόμουν να κατεβάσω 170MB software.. (υπενθυμίζω πως πρόκειται για WINDOWS phone...) ενώ το nokia 5800 xpress music που έχω που τρέχει symbian απλά ήθελε να το συνδέσω στο pc ούτε drivers ούτε τίποτα... είναι αστείο.. τεράστιο fail το lumia για εμενα είναι απλά όμορφο και "κάνει" την δουλειά για το εντελώς entry level κοινό... ασχολησου λιγο περισσοτερο και θα καταλαβεις 3
mastino Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 τα συγκεκριμενα κινητα κανουν μονο για τρομοκρατες σε ταινιες. ξερετε, που παιρνουν ενα τηλεφωνημα και μετα πετανε το τηλεφωνο. αντικειμενικα τωρα , ουτε ο πατερας μου πλεον δεν παιρνει τετοιο τηλεφωνο... η γιαγια μου ισως αλλα θα επιλεγει τηλεφωνο πλεον με βασικο κριτηριο τη γραμματοσειρα λογω μυωπιας..... για να σοβαρευτουμε βεβαια, η νοκια απλα προσφερει κινητο τηλεφωνο ασχετως αν οι συγχρονες αναγκες (?) απαιτουν υπερφορητο υπολογιστη τσεπης που κανει και κλησεις.....
umbrella co. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 $29 προ φορων...Στην Ελλαδα με το...χαλαρο φορολογικο συστημα και την αθλια κερδοσκοπικη λογικη των εισαγωγεων, η τιμη του θα ειναι απλησιαστη γι' αυτα που προσφερει. 2
X4K4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα πάντως μ'αρεσε, δεν νιώθω άνετα να αφήνω το κινητό μου στην τσάντα όταν πάω για προπόνηση, αυτό και να στο πάρουν λες πάει στο διαολο το άλλο θα κλαίω τα € που έδωσα.
NoisePollution Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μη λέμε βλακείες. Τα feature phnes έχουν ακόμα κοινό. Μπορεί όχι όπως παλιά ή νεανικό αλλά έχουν.
kxs14 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 <p>31 ημέρες σε κατάσταση αναμονής</p> <p>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</p> ισχυει !
ZauZ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εάν δε φορτίζει με USB και θέλει κλασικό φορτιστή Nokia τότε χάλι μαύρο… Σε ένα χρόνο θα μου έχει κοστίσει 300 ευρώ αφού κάθε μήνα που θα πρέπει να το φορτίσω είμαι 100% σίγουρος ότι θα έχω χάσει κάπου το φορτιστή του…. Οι φορτιστές μου χάνονται συνεχώς με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο 1
menthol1979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εάν δε φορτίζει με USB και θέλει κλασικό φορτιστή Nokia τότε χάλι μαύρο… Σε ένα χρόνο θα μου έχει κοστίσει 300 ευρώ αφού κάθε μήνα που θα πρέπει να το φορτίσω είμαι 100% σίγουρος ότι θα έχω χάσει κάπου το φορτιστή του…. Οι φορτιστές μου χάνονται συνεχώς με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο Εσύ δηλαδή χάνεις μόνο τους φορτιστές Nokia αλλά τους microUSB δεν τους χάνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα