timoboll Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 θέλω να μου πείτε το καλύτερο laptop της toshiba αυτή την στιγμή στην αγορά και γενικα παρα πολυ καλα laptop απο ολες τις μαρκες αλλα τα καλυτερα καθε μαρκας
ektor7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 θέλω να μου πείτε το καλύτερο laptop της toshiba αυτή την στιγμή στην αγορά και γενικα παρα πολυ καλα laptop απο ολες τις μαρκες αλλα τα καλυτερα καθε μαρκας Διάλεξε κατηγορία!Επαγγελματικα,gaming,ultrabook,καθημερινά, υβριδικα...? Υπαρχουν πολλοι παραμετροι που μπορουν να καθορισουν το καλύτερο λαπτοπ!
8-bitMUSIC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για να παρεις το καλυτερο λαπτοπ θελει να δωσεις 3000€ που νομιζω αν δεν το χρειαζεσε για την δουλεια σου θα πανε χαμενα... Αφου θες gaming περνεις ενα ps4 και ενα λαπτοπ για απλη χριση 500-600€
ektor7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Για να παρεις το καλυτερο λαπτοπ θελει να δωσεις 3000€ που νομιζω αν δεν το χρειαζεσε για την δουλεια σου θα πανε χαμενα... Αφου θες gaming περνεις ενα ps4 και ενα λαπτοπ για απλη χριση 500-600€Η διαφορα ειναι οτι θα δωσει 1000€,για να εχει ενα λαπτοπ με χαλια χαρακτηριστηκα,χαλια οθονη και μια κονσολα με σχετικα καλα γραφικα και καρφομενη στο σαλόνι ή εκει που υπαρχει tv!Ενω με τα 1000-1500€ θα εχει ενα λαπτοπ με πολυ καλη οθονη,χαρακτηριστηκα που επιτρεπου και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ εργασια,καλυτερα γραφικα απο την κονσολα και το σημαντικοτερο ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΑΛΛΗ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ! καθημερινή χρήση και gaming Ποσα θελεις να διαθέσεις,πανω κατω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα