Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση σε galaxy note (1) . αξιζει; σαν μεγεθος (5”3 inch) παλεύεται; ευχαριστω

Ναι αν οπωσδηποτε χρειαζεσε τις λειτουργιες του note και κυριως το πενακι και ψαχνεις μια φθηνη λυση προπερσινη

αξιζει.

Αν το θες μονο για την 5.3 οθονη του δε θα συμφωνησω στην αγορα του,διοτι υπαρχουν

με τα ιδια χρηματα αξιολογα τετραπυρηνα απο 5 ιντσες και ανω.

Δημοσ.

καλησπέρα σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση σε galaxy note (1) . αξιζει; σαν μεγεθος (5”3 inch) παλεύεται; ευχαριστω

Εγω εχω το Galaxy Note 2 και μπορώ να πω πως είναι μια εκπληκτικη συσκευη. Το 1 είναι μια συσκευη ιδιεταίρως παρωχημένη πλέον, και στα σκρουτζομάγαζα η διαφορα είναι 100 ευρω. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις το 2, μονο και μονο επειδή θα δεί Kit Kat και επειδη το κινητό είναι future proof για τουλάχιστον εναν χρόνο.

Δημοσ.

Εγω εχω το Galaxy Note 2 και μπορώ να πω πως είναι μια εκπληκτικη συσκευη. Το 1 είναι μια συσκευη ιδιεταίρως παρωχημένη πλέον, και στα σκρουτζομάγαζα η διαφορα είναι 100 ευρω. Θα σου πρότεινα να επιλέξεις το 2, μονο και μονο επειδή θα δεί Kit Kat και επειδη το κινητό είναι future proof για τουλάχιστον εναν χρόνο.

Ο OP είδε μάλλον την προσφορά του Πλαισίου στα 199€ (με ΦΠΑ) για αυτό το ρώτησε χθες βράδυ...:)

Οπότε η διαφορά είναι 200€ πλέον, και πιστεύω αξίζει τόσα το Note 1. Μόλις παρήγγειλα ένα με την προσφορά! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...