orck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 εχω ενα μικρο προβληματακι με το vob sub κανω την διαδικασια και δημιουργω το αρχειο .sub (που ειναι μικροτερο συνηθως απ'οτι θα περιμενα) αν εχω καταλαβει καλα απλα πρεπει να το μετονομασω ωστε να εχει το ιδιο ονομα με την ταινια μου πχ mymovie.avi mymovie.sub μετα λογικα με τον bsbplayer ανοιγω το avi αλλα δεν βλεπω κανεναν υποτιτλο τι κανω λαθος ρε παιδια; ενα οδηγο που διαβασα απο το doom9 δεν λεει κατι αλλο (απλα την μετονομασια αναφερει και μετα υποτιθεται οτι παιζει)
johnnywalker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 κανονικά αφού έχεις κατεβάσει και εγκατασήσει το ανάλογο plug-in από το doom9 (http://www.doom9.org/Soft21/Subtitles/VobSub_2.23.exe) και έχεις μετονομάσει το αρχείο με τους υπότιτλους όπως και το αρχείο avi δοκίμασε να δεις την ταινία με το media player των windows (εχω δοκιμάσει με το WMP9 και παίζει άψογα!). Φιλικά Johnny
orck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 το δοκιμασα και δεν βλεπω τιποτα η διαδικασια ειναι να πας στο vob sub configure να ανοιξεις το ifo αφηνεις δεξια μονο τα ελληνικα και μετα απο την πολυ μεγαλη αναμονη πατας το ΟΚ φτιαχνει το sub και κατι αλλα και μετονομαζω το Sub κατευασα το gordian Knot 0.28.5 μηπως εχει πιο καινουργια εκδοση αλλα τιποτα
jimakos00 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Εγώ ξέρω ότι αυτό γίνεται με το Subrip που φτιάχνει τους υπότιτλους σε text μορφή. Ή ακόμα και με το vobsub αφού όμως τους μετατρέψεις σε subrip format (*.srt) με το subresync.
orck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 μα δεν θελω να τους εχω σε αρχειο κειμενου τους θελω ετσι οπως ειναι μεσα στην ταινια σαν εικονες εχει πολλα πλεονεκτηματα αυτος ο τροπος (οπως το να μην καθομαι να διορθωνω τα λαθη του OCR)
jimakos00 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Ναι έχεις δίκαιο, κι εγώ vobsub χρησιμοποιώ, αλλά αυτό που λές δεν ξέρω άμα γίνεται.
lthanasis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Συγνώμη αλλά εσύ λες ότι έχεις τους υπότιτλους σε μορφή εικόνας και με κατάληξη .sub ? Πάντως σίγουρα δεν γίνεται να τους παίξει το plug in του VobSub. (Έτσι ξέρω τουλάχιστον)
orck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 εχω για την ωρα το sub που μου εφτιαξε το ιδιο το προγραμμα και δεν βλεπω να κανει κατι χρησιμο (δεν κανει τιποτα) οντως προτιμω να παρω με ενα προγραμμα σαν εικονα τους υποτιτλους αλλα δεν λεω οτι το sub που εχω ειναι εικονες δεν ξερω τι ειναι το vob sub το εφτιαξε και προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει
ACP Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Loipon, opws anafereis parpanw, me to vobsub configure epilegeis glwsa, klp, klp. kai afou kanei oti kanei sou bgazei duo arxeia. Ena megalo se megethos me kataliksi *.sub kai ena mikrouli me kataliksi *.idx Esu to mono pou exeis na kaneis einai na onomaseis kai ta duo arxeia opws exeis onomasei kai tin tainia kai meta logika tha trexoun kanonika me to media player. To arxeio *.sub mporeis na to sumpieseis kai me to WINRAR gia na pianei ligotero xwro. Dokimase to pali, kati sou ksefuge... :wink:
trustfm Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2003 prepei na exeis 3 arxeia : MOVIE.AVI , MOVIE.SUB , MOVIE.IDX . 3anakane tous upotitlous an den exeis to idx.
orck Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2003 λοπον εχεις δικιο το προγραμμα μου εβγαζε αυτα τα διο αρχεια αλλα ειχα καταλαβει οτι χρειαζομαι μονο το sub και το αλλο το εσβηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.