Προς το περιεχόμενο

προβλημα με vob sub

orck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα μικρο προβληματακι με το vob sub κανω την διαδικασια και δημιουργω το αρχειο .sub (που ειναι μικροτερο συνηθως απ'οτι θα περιμενα)

αν εχω καταλαβει καλα απλα πρεπει να το μετονομασω ωστε να εχει το ιδιο ονομα με την ταινια μου πχ mymovie.avi mymovie.sub

μετα λογικα με τον bsbplayer ανοιγω το avi αλλα δεν βλεπω κανεναν υποτιτλο

τι κανω λαθος ρε παιδια; ενα οδηγο που διαβασα απο το doom9 δεν λεει κατι αλλο (απλα την μετονομασια αναφερει και μετα υποτιθεται οτι παιζει)

Δημοσ.

κανονικά αφού έχεις κατεβάσει και εγκατασήσει το ανάλογο plug-in από το doom9 (http://www.doom9.org/Soft21/Subtitles/VobSub_2.23.exe) και έχεις μετονομάσει το αρχείο με τους υπότιτλους όπως και το αρχείο avi δοκίμασε να δεις την ταινία με το media player των windows (εχω δοκιμάσει με το WMP9 και παίζει άψογα!).

Φιλικά

Johnny

Δημοσ.

το δοκιμασα και δεν βλεπω τιποτα

η διαδικασια ειναι να πας στο vob sub configure να ανοιξεις το ifo αφηνεις δεξια μονο τα ελληνικα και μετα απο την πολυ μεγαλη αναμονη πατας το ΟΚ

φτιαχνει το sub και κατι αλλα και μετονομαζω το Sub

κατευασα το gordian Knot 0.28.5 μηπως εχει πιο καινουργια εκδοση αλλα τιποτα

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι αυτό γίνεται με το Subrip που φτιάχνει τους υπότιτλους σε text μορφή.

Ή ακόμα και με το vobsub αφού όμως τους μετατρέψεις σε subrip format (*.srt) με το subresync.

Δημοσ.

μα δεν θελω να τους εχω σε αρχειο κειμενου

τους θελω ετσι οπως ειναι μεσα στην ταινια σαν εικονες

εχει πολλα πλεονεκτηματα αυτος ο τροπος (οπως το να μην καθομαι να διορθωνω τα λαθη του OCR)

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά εσύ λες ότι έχεις τους υπότιτλους σε μορφή εικόνας και με κατάληξη .sub ?

Πάντως σίγουρα δεν γίνεται να τους παίξει το plug in του VobSub. (Έτσι ξέρω τουλάχιστον)

Δημοσ.

εχω για την ωρα το sub που μου εφτιαξε το ιδιο το προγραμμα και δεν βλεπω να κανει κατι χρησιμο (δεν κανει τιποτα)

οντως προτιμω να παρω με ενα προγραμμα σαν εικονα τους υποτιτλους αλλα δεν λεω οτι το sub που εχω ειναι εικονες δεν ξερω τι ειναι το vob sub το εφτιαξε και προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει

Δημοσ.

Loipon, opws anafereis parpanw, me to vobsub configure epilegeis glwsa, klp, klp. kai afou kanei oti kanei sou bgazei duo arxeia. Ena megalo se megethos me kataliksi *.sub kai ena mikrouli me kataliksi *.idx

Esu to mono pou exeis na kaneis einai na onomaseis kai ta duo arxeia opws exeis onomasei kai tin tainia kai meta logika tha trexoun kanonika me to media player. To arxeio *.sub mporeis na to sumpieseis kai me to WINRAR gia na pianei ligotero xwro. Dokimase to pali, kati sou ksefuge... :wink:

Δημοσ.

λοπον εχεις δικιο

το προγραμμα μου εβγαζε αυτα τα διο αρχεια αλλα ειχα καταλαβει οτι χρειαζομαι μονο το sub και το αλλο το εσβηνα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...