WalkerSW Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Τα z-5500 ήταν πολύ καλά ηχεία με μια απλή xfi crystalizer creative κάρτα ήχου Μην λέμε βλακειες και με 300 ευρώ τότε που είχαν δεν επερνες τπτ καλύτερο Αν θέλεις να συνδιασεις ταινίες και μουσική To ειπα ήδη εκεινη την εποχη σε τετοιου ειδους ηχεια σε αυτες τις τιμες δεν υπήρχε κατι καλυτερο, τωρα πλεον ομως υπαρχει και τα ηχεια της Logi δεν αποτελουν μονοδρομο υπαρχουν και καλυτερα.
Sed22 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Σε 5.1 για πρότεινε Καλές επιλογές γιατί με ενδιαφέρει το θέμα ( πέρα από edi )
WalkerSW Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αν μιλάμε για 5.1 υπολογιστή κατι καλύτερο απο τα edi αυτη την στιγμή δεν υπαρχει.... αν μιλαμε για λυσεις με ενισχυτες και ηχεια αλλα αρκετα πανω απο τα 350 ουυυυ λυσεις να θες... Μετα υπαρχουν και οι λυσεις home cinema οπως... http://www.digital-shop.gr/yamaha-yht-196-home-cinema.html Απλα σε αυτην την περιπτωση αν η καρτα ηχου δεν υποστηριζει dts connect η DD live χανεις την δυνατοτητα του πολυκαναλου ηχου στα παιχνιδια! Τελος υπαρχουν και αυτα τα onkyo που επισης ειναι καλύτερα απο τα Logi αλλα χειροτερα απο τα edi... http://www.skroutz.gr/s/3295359/Onkyo-SKS-HT528.html
kostas978 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 οπότε κατάλαβα το z609 είναι πολύ κατώτερα από το s550 οκ ευχαριστώ πολύ με κάνατε να αποφασίσω τελικά πιο σετακι θα πάρω...!!!
ikaruga24 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μια ερωτηση. Πρεπει οπως και δηποτε να παρεις 5.1 ηχεια? Μηπως θα επρεπε να σκεφτεις καλυτερα την αγορα 2.0 ηχειων τα οποια θα κανουν τη δουλεια πολυ καλυτερα?
kostas978 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Μια ερωτηση. Πρεπει οπως και δηποτε να παρεις 5.1 ηχεια? Μηπως θα επρεπε να σκεφτεις καλυτερα την αγορα 2.0 ηχειων τα οποια θα κανουν τη δουλεια πολυ καλυτερα? </p> Κοιτα το θεμα ειναι οτι βαρεθικα τα 2.0 που εχω θελω κατι καλο και δυνατο και με καλο μπασο και αφου εχω καρτα ηχου 7.1 λεω να παρω 5.1 και με αυτα τα ηχεια ειναι τοσο δυνατα που δεν θα τα αλαξω ξανα γιατι με καλυπτουν...!!! Sent from my iPhone using Insomnia
WalkerSW Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το θεμα ειναι χώρο να στησεις σωστά τα 5.1 έχεις? Οσο αφορα την δυναμη δεν χρειαζεται και πολυ για να γεμισεις ένα μικρο δωματιο.
rfc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 100db για δωματιο 17-20 τμ ειναι πανω απο αρκετα. 125 ξεκινα το οριο του πονου και 145 εχει το αεροπλανο. Στο ενα μετρο αυτες οι μετρησεις. Αυτο σημαινει οτι και με 50W εισαι καλυμενος. Χοντρα χοντρα τα λεω. Για να μη τσιμπατε στα 750 χιλιαδες watt και τετοιες μακακιες. Τι να τα κανεις τα 300W αν εχει πλαστικο κουτι που χρωματιζει τον ηχο λογω ταλαντωσης υλικου και ακους οτι ναναι λοιπον?
ikaruga24 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κοιτα το θεμα ειναι οτι βαρεθικα τα 2.0 που εχω θελω κατι καλο και δυνατο και με καλο μπασο και αφου εχω καρτα ηχου 7.1 λεω να παρω 5.1 και με αυτα τα ηχεια ειναι τοσο δυνατα που δεν θα τα αλαξω ξανα γιατι με καλυπτουν...!!! Sent from my iPhone using Insomnia Δεν ειναι ακριβως ετσι ομως. Η ποιοτητα που βγαζουν αυτα τα ηχεια ειναι της πλακας. Τα ηχεια της υπογραφης μου παραδειγμα διαθετουν surround συστημα και πραγματικα "γεμιζουν" το χωρο με τον ηχο τους. Ακους λεπτομερεις και απο αριστερα και δεξια και πισω και πανω. Δε λεω να πας στα ιδια μιας και ειναι αρκετα πανω απο το budget σου αλλα σιγουρα μπορεις να πας σε κατι αντιστοιχα ποιοτικο με λιγοτερα watts ομως. Τα δικα μου ειναι ηδη υπερβολικα για τον χωρο που τα θελω απο αποψη εντασης. Μην μπαινεις στο τριπακι για 5.1, 7.1 και λοιπες αηδιες οταν προκειται να θυσιασεις ολη την ποιοτητα ηχου. Τα λεφτα που δινεις ειναι αρκετα για να μπορεσεις να εχεις ενα καλο συστημα 2.0 που πραγματικα θα σε καλυψει με το παραπανω σε αυτο που ψαχνεις.
WalkerSW Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι ακριβως ετσι ομως. Η ποιοτητα που βγαζουν αυτα τα ηχεια ειναι της πλακας. Τα ηχεια της υπογραφης μου παραδειγμα διαθετουν surround συστημα και πραγματικα "γεμιζουν" το χωρο με τον ηχο τους. Ακους λεπτομερεις και απο αριστερα και δεξια και πισω και πανω. Δε λεω να πας στα ιδια μιας και ειναι αρκετα πανω απο το budget σου αλλα σιγουρα μπορεις να πας σε κατι αντιστοιχα ποιοτικο με λιγοτερα watts ομως. Τα δικα μου ειναι ηδη υπερβολικα για τον χωρο που τα θελω απο αποψη εντασης. Μην μπαινεις στο τριπακι για 5.1, 7.1 και λοιπες αηδιες οταν προκειται να θυσιασεις ολη την ποιοτητα ηχου. Τα λεφτα που δινεις ειναι αρκετα για να μπορεσεις να εχεις ενα καλο συστημα 2.0 που πραγματικα θα σε καλυψει με το παραπανω σε αυτο που ψαχνεις. Αν και σε γενικες γραμμες συμφωνώ μαζι σου , αν η κυρια χρηση ειναι για ταινιες και παιχνιδια... εεε το 5.1 σου δινει αλλη αισθηση ...
kostas978 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το οτι εβαλα αυτα τα ηχεια το εκανα γιατι γιαυτα εμαθα απο κει και περα γιαυτο εκανα το ποστ για να μου πειτε για αυτα πιυ εβαλα αλλα και αν υπαρχουν και καλυτερα (μεχρι αυτη την τιμη παντα) να μου πειτε γιατι δεν ξερω απο ηχεια απλα θελω να παρω ενα σετ που να μν χρειαστει να το αλαξω το μονο που δεν θελω ειναι να παρω ενα σετ ακριβο αλλα στο τελος να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο. οποτε οτι μαρκα και να ξερετε οτι εχει καλα ηχεια δεν εχω θεμα να αρκει τα λεφτα που θα δωσω να μην πανε χαμενα Sent from my iPhone using Insomnia
ikaruga24 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Στα λεφτα που δινεις ναι υπαρχουν σαφεστατα ΠΟΛΥ καλυτερες επιλογες απο αυτες τις προτασεις (προτασεις για μεγαλα κοροιδα τα λεω εγω). Θα κανεις το εξης, θα πας ενα καταστημα ηχου....ΜΟΝΟ ηχου που ασχολειται επαγγελματικα με το θεμα. Θα πας και τους πεις οτι διαθετεις 300 ευρω και θελεις κατι σε αυτα τα λεφτα για να γεμισεις με ηχο παραδειγμα 20 τετραγωνικα χωρο. Τα ηχεια που θα ζητησεις θα πρεπει να ειναι οπως και δηποτε αυτοενισχυομενα και αυτονομα. Κατσε και ακου διαφορα δειγματα στο καταστημα (εχουν ετοιμα στημενα τις περισσοτερες φορες) και θα βρεις τον ηχο που θες στο αφτι σου. Γενικα απεφυγε τα PC ηχεια σε αυτα τα λεφτα. Ειναι πολλα τα λεφτα Αδη για να τα θυσιασεις στο βωμο της μετριοτητας (και πολυ λεω). Αναζητησε κανονικες λυσεις σαλονιου. Εχε στο μυαλο σου οτι τα 100 Watts RMS ειναι ΥΠΕΡαρκετα για χωρο ως 25 τετραγωνικα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα