Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πρωτα πολυ καλα απο οτι ξερω αλλα θα εχεις θεμα με τα καλωδια λενε γτ ειναι κοντα

τα δευτερα ειναι εξισου καλα στην ποιοτητα,αλλα εγω θα πηγαινα σε logitech λογω αποδοσης και αντοχης που ειχαν τα z-5500 μου

• Like 1
Δημοσ.

+1 για τα logitech εχω και εγω τα z5500 και εχουν βγει πολυ καλά φαντάζομαι και η καινούργια σειρά θα ειναι το ίδιο καλή

Δημοσ.

Ουτε κατα διανοια να μην συγκρινετε τα ''πλαστικά'' logi με τα edi.... Τα edi ειναι απο αρκετα εως πολυ καλυτερα.... 

Και αυτα υποψην τα λεει κατοχος Ζ5500, αλλα αν πηγαινα τωρα σε τετοιου ειδους ηχεια τα edi θα ηταν πρωτη επιλογη.

• Like 1
Δημοσ.

με μια "μικρη" υπερβαση, πας εδω οπως ειπε και ο walker.

http://www.skroutz.gr/s/317561/Edifier-S550.html

Ουτε κατα διανοια να μην συγκρινετε τα ''πλαστικά'' logi με τα edi.... Τα edi ειναι απο αρκετα εως πολυ καλυτερα.... 

Και αυτα υποψην τα λεει κατοχος Ζ5500, αλλα αν πηγαινα τωρα σε τετοιου ειδους ηχεια τα edi θα ηταν πρωτη επιλογη.

πρώτα απ όλα να σας ευχαριστήσω πολύ για  τις απαντήσεις σας....αλλά για ποιον λόγο να δώσω 360 για τα edifier που είναι 300 wat και να μην δώσω 300 για τα logi... που:

1) είναι σαφώς πιο φθηνά

2) είναι μεγαλύτερης απόδοσης

3) σαν μάρκα έχει ένα πολύ πετυχημένο σετακι (z-5500) και λογικά θα είναι κάτι ανάλογο και το καινούριο??

είναι μια απορία ακόμα που θέλω την γνώμη σας....ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

πρώτα απ όλα να σας ευχαριστήσω πολύ για  τις απαντήσεις σας....αλλά για ποιον λόγο να δώσω 360 για τα edifier που είναι 300 wat και να μην δώσω 300 για τα logi... που:

1) είναι σαφώς πιο φθηνά

2) είναι μεγαλύτερης απόδοσης

3) σαν μάρκα έχει ένα πολύ πετυχημένο σετακι (z-5500) και λογικά θα είναι κάτι ανάλογο και το καινούριο??

είναι μια απορία ακόμα που θέλω την γνώμη σας....ευχαριστώ και πάλι

1) Εκτος απο πιο φνηνά είναι και χειροτερα οσο αφορά την ποιοτητα ήχου....

2) Πιο πολυ πρεπει να κοιτας αλλα πραγματα , οπως ποιοτητα κονων, ποιοτητα και υλικα κατασκευής του housing και τελευταια την δυναμη. Εκτος και αν το μονο που σε ενδιαφέρει ειναι να ξυπνας τους γειτονες τρια τετραγωνα μακρυα.

3) Τα Ζ5500 οσο πετυχημενα και να είναι, πετυχαν μονο και μονο επειδη τοτε που κυκλοφορησαν ηταν μονοπωλειο σε αυτη την κατηγορια ηχειων. ΚΑτα τα αλλα ειναι μετρια ηχεια και κυριως για να κανουν φασαρια και νταμπα ντουμπα....

Το οτι εσυ δεν εχεις ακουσει την edifier δεν σημαινει οτι δεν εχει ακρως ποιοτηκοτερα ηχεια απο την Logi. 

Δημοσ.

Τα watt μη τα κοιτάς καν, δε λένε τίποτα για την απόδοση των ηχείων.

Προσπάθησε να ακούσεις ένα αντίστοιχο setup, με κριτή τα δικά σου αφτιά :-)

Δημοσ.

αυτό θα κάνω φίλε αλλά μήπως ξέρει κανείς που μπορεί να υπάρχει ακόμα ένα καινούριο σετακι από z5500 γτ αυτό έψαχνα στην αρχή και επειδή  δεν το έβρισκα πήγα στο καινούριο μοντέλο....αν κάποιος μπορεί να μου βρει ένα site  με καινούριο οχι μεταχειρισμενο θα το εκτιμούσα 

Δημοσ.

Εχεις σκοπο να σκασεις τοσα λεφτα για τον "πλαστικο" και ψευτικο ηχο που παραγουν ολες αυτες οι προτασεις που παρουσιαστηκαν ως τωρα? Πολυ κακη κινηση. Σκεψου κατι σοβαρο σε αυτα τα λεφτα και οχι αυτες τις μουφες που σε καμια περιπτωση δεν αξιζουν τα λεφτα τους. Πηγαινε σε πραγματικες εταιριες ηχου για να βρεις κατι που θα γουσταρεις και ασε τις μουφες στην ακρη. Ειναι πολυ κριμα να πεταξεις στα αχρηστα 300-350 ευρω. 

Δημοσ.

Εχεις σκοπο να σκασεις τοσα λεφτα για τον "πλαστικο" και ψευτικο ηχο που παραγουν ολες αυτες οι προτασεις που παρουσιαστηκαν ως τωρα? Πολυ κακη κινηση. Σκεψου κατι σοβαρο σε αυτα τα λεφτα και οχι αυτες τις μουφες που σε καμια περιπτωση δεν αξιζουν τα λεφτα τους. Πηγαινε σε πραγματικες εταιριες ηχου για να βρεις κατι που θα γουσταρεις και ασε τις μουφες στην ακρη. Ειναι πολυ κριμα να πεταξεις στα αχρηστα 300-350 ευρω. 

Αν σκέφτεσαι για ενισχυτές ηχεια κλπ δυστυχώς με 300-350 ευρώ θα πάρει με το ζόρι τα 2 ηχεία...  Εκεί ποντάρουν αυτές οι εταιριούλες που υποτίθεται βγάζουν "ηχειάρες" για PC...

Δημοσ.

Καημο το εχω σε τετοιου ειδους ηχεια, μια φορα να διαβασω αναλυτικα χαρακτηριστικα. db, χρονους αναδρασης, κ.λ.π. Ποτε δε γραφουν τπτ.

Μονο watt γραφουν για τους μαμακες. Με το συμπαθειο και χωρις να χαρακτηριζω κανεναν.

• Like 1
Δημοσ.

Καημο το εχω σε τετοιου ειδους ηχεια, μια φορα να διαβασω αναλυτικα χαρακτηριστικα. db, χρονους αναδρασης, κ.λ.π. Ποτε δε γραφουν τπτ.

Μονο watt γραφουν για τους μαμακες. Με το συμπαθειο και χωρις να χαρακτηριζω κανεναν.

To θεμα είναι ότι το κοινο που απευθυνονται δεν εχουν ιδεα τι ειναι ολα αυτα. Και αυτοι που εχουν ιδεα δεν θα πηγαιναν ποτε σε τετοιου ειδους ηχεια η αν πηγαιναν θα ηταν για κανενα δευτερο ή και τριτο συστημα!

Δημοσ.

Τα z-5500 ήταν πολύ καλά ηχεία με μια απλή xfi crystalizer creative κάρτα ήχου

Μην λέμε βλακειες και με

300 ευρώ τότε που είχαν δεν επερνες τπτ καλύτερο

Αν θέλεις να συνδιασεις ταινίες και μουσική

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...