chris70 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα, ειμαι νεος χρηστης σε mac os λειτουργικο και θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια σε παρατηρηση μου σχετικα με τον imac που εχω. σε διαστημα περιπου δυο μηνων που τον εχω, παρατηρησα καποιες φορες (λιγες) οτι ξαφνικα αποχρωματιζεται η επιφανεια εργασιας (εκτος απο τα εικονιδια των εφαρμογων) και εξαφανιζεται το εικονιδιο του σκληρου δισκου που ειναι πανω και δεξια της οθονης. μολις κουνησω λιγο το ποντικι ολα γινονται οπως πριν απο αυτο το φαινομενο που σας περιεγραψα. μπορει να καταλαβει καποιος τι γινεται; ευχαριστω εκ των προτερων! Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2013 από chris70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pique88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 27αρης ειναι.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris70 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 21.5 αλλά σαν να μου φαίνεται ότι βρήκα την άκρη! Ξετσέκαρα την προφύλαξη οθόνης και μέχρι τώρα όλα καλά! Είδωμεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andyk0555 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως συμβαίνει όταν συνδέεις τον imac με εξωτερική οθόνη ή σε καμιά τηλεόραση? κι εγώ έχω retina macbook pro και καμιά φορά όταν το συνδέω σε τηλεόραση που έχεις χαμηλότερη ανάλυση, μετά αφού το ξεσυνδέσω παρατηρώ αυτό που περιέγραψες. με ένα restart φτιάχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα