Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι..!τις προαλλες πηγα να εγκαταστησω το call of duty mw2 κ συναιβει το εξης...την ωρα την εγκαταστασης σταδιακα η μνημη ανεβαινε ωσπου χτυπησε 99% με αποτελεσμα το πισι να χεστει πανω του κ να κολλησει..δεν μπορουσα ουτε επαννεκινηση να κανω κ φυσικα η εγκατασταση καπου στην μεση κολλησε! το ιδιο συνεβει και με το grid 2...επισης δοκιμασα να εγκαταστησω το wrc 3 αλλα εκει δεν ειχα κανενα προβλημα ολα κομπλε, η μνημη ηταν στο 45% την ωρα τις εγκαταστασης!πρωτη φορα συναντω τετοιο φενομενο εν ωρα εγκαταστασης..τι πιστευετε ρε παιδια??

Υ.Γ εχω 3gb ram ddr2  και amd phenom x4...

Δημοσ.

Καλημέρα! :P... Αρχικά δες τι είναι αυτό που σου ανεβάζει την Ram (διεργασίες και βλέπεις ποιο είναι το μεγαλύτερο σε χρήση). Μετά πάμε για memtest που πολύ πιθανόν να έχεις κάποια ελαττωματική... Δες πρώτα τι σου το ανεβάζει, μπορεί να είναι κάτι άσχετο (π.χ. ιος) και μετά βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα! :P... Αρχικά δες τι είναι αυτό που σου ανεβάζει την Ram (διεργασίες και βλέπεις ποιο είναι το μεγαλύτερο σε χρήση). Μετά πάμε για memtest που πολύ πιθανόν να έχεις κάποια ελαττωματική... Δες πρώτα τι σου το ανεβάζει, μπορεί να είναι κάτι άσχετο (π.χ. ιος) και μετά βλέπουμε.

φιλαρακι σε ευχαριστω πολυ...βασικα ηταν αδυνατο να μου δουλεψει εκεινη την στιγμη το τασκ μανατζερ..δοκιμασα κ το μεμτεστ κ δεν βρηκε κατι...τελικα εκανα μια επαναφορα κ ολα οκ τωρα! μαλλον κατι ειχα πειραξει εγω γτ ολο σκαλιζω εκει που δεν πρεπει!οπως κ να εχει σε ευχαριστω κ παλι! :-D   εχεις κανα εβο??

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...