Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..Από εχθές με παιδεύει ο δεύτερός μου υπολογιστής..
Ξαφνικά και ενώ βρισκόμουν στο ίντερνετ,έκανε ένα restart,το οποίο κατέληξε σε blue screen..Προσπάθησα αρκετές φορές να μπώ ξανά,είτε με safe mode για να κάνω επαναφορά,είτε με σωστές ρυθμίσεις,κατάφερα να μπώ μόνο μια φορά με safe mode,αλλά καθώς δεν είχα σημεία επαναφοράς,δεν μπορούσα να τον επαναφέρω σε παλιότερη κατάσταση.Μετά δοκίμασα το repair των windows,είτε με dvd εγκατάστασης,είτε χωρίς το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο,μου έγραφε οτι δε μπορούσε να βρει λύση για το πρόβλημα.Άλλαξα ram και κάρτα γραφικών(την κάρτα επειδή τρεμόπαιζε η οθόνη και σκέφτηκα μιας και ήταν on board μήπως χάλασε και προκαλούσε εκείνη το πρόβλημα),καθάρισα τον πυρήνα,πέρασα πάστες,και στο τέλος έκανα format και πέρασα ξανά τα windows 7.Σήμερα ο υπολογιστής άνοιξε κανονικά και ξεκίνησα να εγκαθιστώ προγράμματα,αλλά ξαφνικά έκανε πάλι restart,με πήγε σε μια bs και ξεκίνησε ξανά.Μπήκε,και έβγαλε το μήνυμα που σας επισυνάπτω στο αρχείο.

New Text Document.txt

Δημοσ.

πανε δεξι κλικ ο υπολογιστης μου ιδιωτητες  για προχωρημενους μετα,  εκκινιση και αποκατασταση πατα ρυθμισεις και βγαλε το τικ απο την αυτοματη επαννεκινηση, οταν βγαλει μπλε οθονη θα μας πεις ακριβως τον κωδικο και οτι αλλο λεει

Δημοσ.

πανε δεξι κλικ ο υπολογιστης μου ιδιωτητες  για προχωρημενους μετα,  εκκινιση και αποκατασταση πατα ρυθμισεις και βγαλε το τικ απο την αυτοματη επαννεκινηση, οταν βγαλει μπλε οθονη θα μας πεις ακριβως τον κωδικο και οτι αλλο λεει

κατέβασα έναν bluescreen viewer για να σας πώ αυτό που έγραφε την τελευταία φορά(το είχε αποθηκεύσει).το ανεβάζω εδώ. :

system thread exeption not handled και bug check  0x1000007e.

caused by driver usbhub.sys.

έκανα και αυτό που μου είπες και θα το γράψω μόλις μου το βγάλει...

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται μιας και μας έδωσε το log από τον event viewer. 

@ts

Ανέβασε κάπου το C:\Windows\Minidump\091613-62687-01.dmp αρχείο και δώσε μας Link να το κατεβάσουμε για να του ρίξουμε μια ματιά. Και όσο το κάνουμε αυτό κατέβασε το memtest+ και έλεγξε τις μνήμες σου μια μια για errors (min. 5 passes, αν θες άσε το και λίγο παραπάνω). 

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται μιας και μας έδωσε το log από τον event viewer. 

@ts

Ανέβασε κάπου το C:\Windows\Minidump\091613-62687-01.dmp αρχείο και δώσε μας Link να το κατεβάσουμε για να του ρίξουμε μια ματιά. Και όσο το κάνουμε αυτό κατέβασε το memtest+ και έλεγξε τις μνήμες σου μια μια για errors (min. 5 passes, αν θες άσε το και λίγο παραπάνω). 

το αρχείο είναι εδώ.το ανέβασα!

Δημοσ.

Με μια πρώτη ματιά το πρόβλημα στο δημιούργησε η nvidia κάρτα γραφικών. Θα συνεχίσω την ανάλυση αύριο, εσύ ωστόσο κατέβασε τους νεότερους drivers της κάρτας σου και δοκίμασε ξανά. Ποια κάρτα έχεις; 

Δημοσ.

Με μια πρώτη ματιά το πρόβλημα στο δημιούργησε η nvidia κάρτα γραφικών. Θα συνεχίσω την ανάλυση αύριο, εσύ ωστόσο κατέβασε τους νεότερους drivers της κάρτας σου και δοκίμασε ξανά. Ποια κάρτα έχεις; 

εχθές (που άρχισαν τα προβλήματα)είχε την onboard της μητρικής.Μετά επειδή τρεμόπαιζε η οθόνη και δεν άνοιγε ο υπολογιστής έβαλα την 7600 gs που είχα σε ένα συρτάρι για το testing...

κατεβάζω drivers ή μένω με την onboard και ενημερώνω για οποιαδήποτε αλλαγή...ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Και όσο το κάνουμε αυτό κατέβασε το memtest+ και έλεγξε τις μνήμες σου μια μια για errors (min. 5 passes, αν θες άσε το και λίγο παραπάνω). 

ναι ναι..το κάνω ήδη αυτό,αλλά επειδή δεν πέρασαν τα 5 passes δεν ανέφερα ακόμα το αποτέλεσμα....μόλις τα τελειώσει θα το γράψω αμέσως....

• Moderators
Δημοσ.

ναι ναι..το κάνω ήδη αυτό,αλλά επειδή δεν πέρασαν τα 5 passes δεν ανέφερα ακόμα το αποτέλεσμα....μόλις τα τελειώσει θα το γράψω αμέσως....

Bootable?

• Moderators
Δημοσ.

ναι το έβαλα σε bootable,είναι εδώ και μια ώρα και έχει κάνει ακόμα μόνο το ένα pass....λάθος έκανα λες;;;

νοπ, μια χαρα εισαι

• Like 1
Δημοσ.

Από ότι φαίνεται από το minidump φταίει ο nvlddmkm.sys (driver της nvidia) - από το 2009 οπότε υποθέτω ότι είναι ο ενσωματωμένος. 

Να φανταστώ ότι στο κάνει αυτό με το καλημέρα, αμέσως μετά την εγκατάσταση των windows δηλαδή; (γιατί δεν έχεις άλλο λόγο να μην έχεις περασμένο το SP1 και τους υπόλοιπους drivers). 

Τέλος πάντων, πες μας τι έγινε με το memtest και θα ήθελα πολύ να μας πεις, επίσης, τη συμπεριφορά του υπολογιστή σου χωρίς την κάρτα γραφικών (μόνο με την Onboard και αν περάσεις το memtest). 

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται από το minidump φταίει ο nvlddmkm.sys (driver της nvidia) - από το 2009 οπότε υποθέτω ότι είναι ο ενσωματωμένος. 

Να φανταστώ ότι στο κάνει αυτό με το καλημέρα, αμέσως μετά την εγκατάσταση των windows δηλαδή; (γιατί δεν έχεις άλλο λόγο να μην έχεις περασμένο το SP1 και τους υπόλοιπους drivers). 

Τέλος πάντων, πες μας τι έγινε με το memtest και θα ήθελα πολύ να μας πεις, επίσης, τη συμπεριφορά του υπολογιστή σου χωρίς την κάρτα γραφικών (μόνο με την Onboard και αν περάσεις το memtest). 

Καλημέρα!το memtest δεν βρήκε κάποιο error...

Ναι,το έκανε αυτό αμέσως μετά την εγκατάσταση των windows,αλλά είχε ξεκινήσει τις bs από την προηγούμενη μέρα(δεν άνοιγε καν),γι αυτό και προχώρησα στο φορμάτ...αν θες ενδέχεται να έχω κρατήσει και τα προηγούμενα minidump(πρίν το φορμάτ) για να δούμε αν φταίει τελικά κάτι στο hardware...

για αρχή αφαιρώ την κάρτα και μένω με την onboard....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...