LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ativ s γιατί απλά δεν έχει ανταγωνισμό σε αυτά τα λεφτά. Το ενα ειναι Android το αλλο ειναι Windows οποτε λιγο δυσκολο να κανουμε συγκριση γιατι ειναι τι λειτουργικο θελει ο καθε ενας.
Constantine_raz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ativ s γιατί απλά δεν έχει ανταγωνισμό σε αυτά τα λεφτά. αν πάρεις windows os παίρνεις νοκια απλα,για μένα πάρε note.σε αυτά τα χρηματα είναι ιδια και να διαλέξεις οτι σου αρέσει,στο τέλος της ημερας το ativ s σου αφήνει μια αισθηση έλλειψης και το note μια ευχαριστησης
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 σορρυ που δεν διαβαζω ολο το θρεντ, ισως να χει απαντηθει αλλα βιαζομαι μπας και δεν προλαβω :-Pη μοναδικη τιμη που βλεπω ειναι 199, πως το παιρνω στα 162?
angmar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το αγοράζεις με τιμολόγιο, πληρώνεις 199 και όταν έρθει η ώρα ν αποδώσεις ΦΠΑ στο τέλος του τριμήνου, ο ΦΠΑ του κινητού εκπίπτει από το ΦΠΑ που θα πλήρωνες, έτσι "το παίρνεις 162€" 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το αγοράζεις με τιμολόγιο, πληρώνεις 199 και όταν έρθει η ώρα ν αποδώσεις ΦΠΑ στο τέλος του τριμήνου, ο ΦΠΑ του κινητού εκπίπτει από το ΦΠΑ που θα πλήρωνες, έτσι "το παίρνεις 162€" καταλαβα... ωραια "διατυπωση" απο μεριας Πλαισιου.
zoiskarl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω δουλέψει ούτε android ούτε wp (εκτός από την ελάχιστη χρήση από κινητά φίλων σε android)με symbian ήμουν στο vivaz και τώρα στο παλιό θηρίο sony ericsson w810i.Απλώς δεν θέλω να πάθω αυτό που έπαθα με το vivaz,δηλαδή να κολλάει το κινητό και η sony να μου σταματά τα updates...
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 EDIT Εξαντλήθηκε αλλά παραλαμβάνουν λέει καινούρια αύριο. Οπότε θα ισχύσει.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 εγω πηρα τηλ παντως και μου λενε οτι ισχυει η τιμουλα στα 199,26€... στα 162€ παντως θα το αγοραζα χωρις πολυ σκεψη.. 1
manosfp Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δε νομίζω... Είναι απλά μια πολύ καλή τιμή, δεν είναι ξεγύμνωμα... 1
GiannisKap Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τσιμπησα και γω ενα το περιμενω μεθαυριο.Σ'ευχαριστω φιλε για το λινκ
efo355 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχω δουλέψει ούτε android ούτε wp (εκτός από την ελάχιστη χρήση από κινητά φίλων σε android)με symbian ήμουν στο vivaz και τώρα στο παλιό θηρίο sony ericsson w810i.Απλώς δεν θέλω να πάθω αυτό που έπαθα με το vivaz,δηλαδή να κολλάει το κινητό και η sony να μου σταματά τα updates... Τότε πας καρφωτός για ativ s και όχι δεν σου αφήνει καμία έλλειψη ίσα ίσα που είναι καλύτερο και πιο smooth κινητό από όλα και εννοώ όλα τα android κινητά.
giannisko Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ποια εκδοση αντροιντ τρέχει ΕΠΙΣΗΜΑ? το σαιτ λεει 2.3 (εδω γελαμε) η σαμμυ υαχει κανει κανα update ελπιζω.. Πριν μια βδομαδα ημουν στο πλαισιο και του εκανα ενα hands on και ειχε την JB,ανεφερα στο υπαλληλο οτι το χαρτακι διπλα με τα χαρακτηριστικα γραφει GB ,αλλα βλεπω JB οτι φοραει το κινητο,εχετε δικιο μου λεει με JB ειναι.Δεν γνωριζω αν ηταν με καποιο update σε JB τα εκθεσιακα,η αν φορανε JB απο την μανα τους. Mετα απο 2 μερες παω σε αλλο καταστημα πλαισιο και βλεπω οτι και εκει ειναι με JB Ωραιο κινητο,αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι παντοφλα,αλλα για 199 ευρω ειναι special τιμη.
stako Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μου ήρθε κι εμένα το πρωί το newsletter και πριν λίγο έκανα την παραγγελία. Για 200€ είναι καλά, ελπίζω τώρα να μην έχουμε θέμα με την διαθεσιμότητα... Όταν την έκανα έδειχνε άμεσα διαθέσιμο, τώρα το πήγανε σε 72 ώρες παράδοση...
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για οσους δεν προλαβουν θα το βρουν σε αγγελια-ες αλλα σε στυλ εισητηριο στην μαυρη αγορα καπου στα 250-260 ευρω.
x_vagos_x Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποιος το original newsletter παιδιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις