Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Samsung Galaxy Note 199€ @plaisio.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μάλλον να παραλάβω αύριο με 199 (αισίως)....

Και είμαι στο γνωστό δίλημμα, Note 1 ή Note 2 με +175 €, που είναι μια πιο future proof λύση ελέω 2GB RAM & Quadcore

Βέβαια μιλάμε για διπλάσια τιμή...

H αλήθεια είναι βέβαια πως δεν είμαι κανένας Heavy User, οπότε δεν έχω τρελλές απαιτήσεις...

Το θέλω για internet, e-books, e-mail, μουσική και καμιά ταινιούλα και να το κρατήσω καμιά 2ετία...

Το μόνο που με τρομάζει λίγο είναι το μεγεθός τους σε καθημερινή βάση...

Μάλλον θα το τολμήσω και ότι βγεί...

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και είμαι στο γνωστό δίλημμα, Note 1 ή Note 2 με +175 €, που είναι μια πιο future proof λύση ελέω 2GB RAM & Quadcore

H αλήθεια είναι βέβαια πως δεν είμαι κανένας Heavy User, οπότε δεν έχω τρελλές απαιτήσεις...

Το θέλω για internet, e-books, e-mail, μουσική και καμιά ταινιούλα και να το κρατήσω καμιά 2ετία...

Η μεγάλη πραγματικά διαφορά είναι τα 2GB RAM.... άσχετα με τα 2 ή 4 cores

Οτιδήποτε παρακάτω σέρνεται...... 

Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ευτυχώς. Εγώ εχω 150-200 mb free όλη την ώρα με τρια messenger skype, viber, δυο παράθυρα browser και YouTube . Καλοδεχούμενες οι μεγάλες μνήμες αλλά δε πάσχει τόσο
Δημοσ.

κανει πολυ περισσοτερα ανετα

δεν θα το μετανιωσεις

Δημοσ.

Τι διαβαζω βρε παιδια 2-3 παραθυρα ιντερνετ skype κλπ κλπ. Ολα αυτα σε μια οθονη 5.3 τα κανετε; εγω αυτα δεν τα εκανα με την 27αρα οθονη.

• Like 3
Δημοσ.

Αχ και να ήξερες πόσα τέτοια έχω ακούσει εγώ εδώ μέσα....

Τι διαβαζω βρε παιδια 2-3 παραθυρα ιντερνετ skype κλπ κλπ. Ολα αυτα σε μια οθονη 5.3 τα κανετε; εγω αυτα δεν τα εκανα με την 27αρα οθονη.

Δημοσ.

<p><span style="font-size:14px;">Αχ και να ήξερες πόσα τέτοια έχω ακούσει εγώ εδώ μέσα....</span></p>

<br><p>Τι διαβαζω βρε παιδια 2-3 παραθυρα ιντερνετ skype κλπ κλπ. Ολα αυτα σε μια οθονη 5.3 τα κανετε; εγω αυτα δεν τα εκανα με την 27αρα οθονη.</p>

Αν πάρεις τέτοιο κινητό για να μιλάς και να στέλνεις μηνύματα τι να πω. Το θέμα είναι να το χρειάζεσαι για τη δουλειά σου (εγώ απαντάω σε 50 mail τη μέρα και χρειάζομαι remote desktop). Άρα είχα επιλογή υπολογιστή με στικακι ή αυτό.

Δημοσ.

Αν πάρεις τέτοιο κινητό για να μιλάς και να στέλνεις μηνύματα τι να πω. Το θέμα είναι να το χρειάζεσαι για τη δουλειά σου (εγώ απαντάω σε 50 mail τη μέρα και χρειάζομαι remote desktop). Άρα είχα επιλογή υπολογιστή με στικακι ή αυτό.

Εννοείς ότι δουλεύεις πχ στον υπολογιστή σου από το κινητό; Και αν ναι, με τι πρόγραμμα;

Δημοσ.

Εννοείς ότι δουλεύεις πχ στον υπολογιστή σου από το κινητό; Και αν ναι, με τι πρόγραμμα;

Υπάρχει το κλασικό δωρεάν teamviewer το οποίο με μια κίνηση σου επιτρέπει να μπεις στον υπολογιστή και να τον χειριστείς κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

...είμαι στο γνωστό δίλημμα, Note 1 ή Note 2 με +175 €, που είναι μια πιο future proof λύση ελέω 2GB RAM & Quadcore...

Note 1 και κράτα τα 175 € για να αγοράσεις του χρόνου και το Note 2...

Εγώ αυτό έκανα...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν βρίσκω τον λόγο, απλά με ένα apex launcher πχ ή έναν άλλο πιο ελαφρύ είναι το ίδιο γρήγορο και δεν χάνεις και την εγγύηση με το root. Εγώ προσωπικά το έχω περάσει από slimbean, asop, cm και γύρισα στη στοκ αλλά με άλλο launcher. 

Τα kernel από τις custom μου το ψιλομπιπ το κινητό. Ποια έβαλες; 10.2;

Την τελευταία διαθέσιμη έβαλα: cm-10.2-20130926-NIGHTLY-n7000

Δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα παίζουν κανονικά. Μάλλον δεν έχει ράδιο πάντως, τουλάχιστον δεν βλέπω την εφαρμογή μέσα (λογικό), δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη λύση με third-party εφαρμογή καθώς δεν ακούω ράδιο και δεν το έψαξα.

Έβαλα CM γιατί μου φάνηκε η πιο γρήγορη και άμεση λύση, δεν είχα χρόνο να ψάξω κάτι άλλο. Και μου αρέσει και η ιδέα να έχω το τελευταίο Android version...

Όσοι ρωτάτε για το μέγεθος, ναι είναι μεγάλο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πχ στο μετρό αλλά όχι όπως ένα iPhone πχ. Θέλει δύο χέρια. Για κάποιους είναι πρόβλημα αυτό, για άλλους όχι. Σε τσέπη πάντως χωράει.

Όσον αφορά την ταχύτητα είναι αξιοπρεπέστατο (με CM ή άλλη λύση, ΟΧΙ stock). Αν βέβαια θέλετε την σελίδα του The Verge πχ να ανοίγει σε 1-2 sec αντί για 5-7 (χοντρικά, δεν τα μέτρησα) τότε να πάρετε Note 2.

Δημοσ.

Όλα σχετικά είναι και εξαρτάται από την χρήση που κάνεις...

Δίκιο έχεις αλλά αγοράζοντας αυτό το εργαλείο σημαίνει ότι δεν το έχεις μόνο για email... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...