Προς το περιεχόμενο

[smartphone] Samsung Galaxy Note 199€ @plaisio.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν εχω ξανακερδίσει (μόνο 500ρια φίλων)

Ξαναρωτάω κάτι αν το ξέρει κάποιος: Οι εφαρμογές πάνε πάντα στην "μνήμη συσκευής" και όχι στη "συσκ.αποθ.Usb"... και σε android 2.3 που εχει το μοτορολα αυτο γινόταν... Η μόνη δυνατότητα είναι να τις μεταφερεις σε καρτα sd και οχι στη μνημη πολυμέσων όπως αλλιως την λένε αν δεν κάνω λαθος... μπορώ να τις μεταφέρω στη μνήμη την εσωτερική των 10GB του κινητού?

Επίσης η ελεύθερη μνήμη προγραμμάτων παραμένει χαμηλή... καμμιά ιδέα?

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε stock rom είσαι; 

Εγώ σήμερα έπαιξα λίγο και έβαλα τον apex pro launcher και το minimalist ui. Είναι πανέμορφο και δεν φαίνεται καθόλου το lag. 

Δημοσ.

Όχι δεν εχω ξανακερδίσει (μόνο 500ρια φίλων)

Ξαναρωτάω κάτι αν το ξέρει κάποιος: Οι εφαρμογές πάνε πάντα στην "μνήμη συσκευής" και όχι στη "συσκ.αποθ.Usb"... και σε android 2.3 που εχει το μοτορολα αυτο γινόταν... Η μόνη δυνατότητα είναι να τις μεταφερεις σε καρτα sd και οχι στη μνημη πολυμέσων όπως αλλιως την λένε αν δεν κάνω λαθος... μπορώ να τις μεταφέρω στη μνήμη την εσωτερική των 10GB του κινητού?

Επίσης η ελεύθερη μνήμη προγραμμάτων παραμένει χαμηλή... καμμιά ιδέα?

και σε μενα οι εφαρμογες εγκαθιστανται η' στην rom η' στην extSD και οχι στην συσκ αποθ USB(intSD)...αυτο που παρατηρησα ειναι,οτι οταν εβαλα το .apk (στην intSD),του sygic  να το εγκαταστησω στο κινητο,κατεβασε χαρτες και resourses στην εσωτερικη συσκευη αποθ usb και παρεμειναν εκει(600μβ)...ισως αν βαζουμε τα apk sthn int SD και να κανουμε εγατασταση απο εκει,να υπαρχει δυνατοτητα μεταφορας μεγαλων σε μεγεθος εφαρμογων εκει..

Δημοσ.

Το πηρα! Στην αρχη μου εδωσαν ενα χαρτινο κουτι που ειχε μεσα το κουτι απο το κινητο αλλα το κουτι απο το κινητο ειχε βουλιαξει λες και το πατησε καποιος συν οτι η πανω μερια περιμετρικα ειχε σπασει. Τους λεω δεν υπαρχει περιπτωση να το παραλαβω και μου εδωσαν αλλο που ειχαν σφραγισμενο.

Ολα καλα τελικα.

Δημοσ.

Mεγειές σε όλα τα παιδιά που παρέλαβαν.

Επειδή έχω δουλέψει αρκετά με την σειρά Note, παρατήρησα ότι το πενάκι του συγκεκριμένου Note δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο με τις εφαρμογές S-pen. Δηλαδή το πιέζεις αρκετά. Συμβαίνει και σε εσάς?

Δημοσ.

Mεγειές σε όλα τα παιδιά που παρέλαβαν.

Επειδή έχω δουλέψει αρκετά με την σειρά Note, παρατήρησα ότι το πενάκι του συγκεκριμένου Note δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο με τις εφαρμογές S-pen. Δηλαδή το πιέζεις αρκετά. Συμβαίνει και σε εσάς?

και σε μενα το ιδιο...χρειαστηκα αρκετη γενναιοτητα τις πρωτες 2 μερες να το κανω να δουλεψει  :fear:

Δημοσ.

Εγώ τελικά του έβαλα CM... Καμία σχέση το κινητάκι... Η ταχύτητα και η απόκριση είναι η μέρα με την νύχτα...

Όχι ότι γίνεται ξαφνικά τέρας ταχύτητας αλλά είναι πλέον αξιοπρεπέστατο και κάτι παραπάνω!

Δημοσ.

Εγώ τελικά του έβαλα CM... Καμία σχέση το κινητάκι... Η ταχύτητα και η απόκριση είναι η μέρα με την νύχτα...

Όχι ότι γίνεται ξαφνικά τέρας ταχύτητας αλλά είναι πλέον αξιοπρεπέστατο και κάτι παραπάνω!

Δεν βρίσκω τον λόγο, απλά με ένα apex launcher πχ ή έναν άλλο πιο ελαφρύ είναι το ίδιο γρήγορο και δεν χάνεις και την εγγύηση με το root. Εγώ προσωπικά το έχω περάσει από slimbean, asop, cm και γύρισα στη στοκ αλλά με άλλο launcher. 

Τα kernel από τις custom μου το ψιλομπιπ το κινητό. Ποια έβαλες; 10.2;

Δημοσ.

Βρε παιδιά να ρωτήσω λίγο κάτι;

Μιας και έχετε παραλάβει σχεδόν όλοι, μπορείτε να μου πείτε λίγο εντυπώσεις γενικότερα;;;

Το GPS κλειδώνει εύκολα;;;

Με το μέγεθος πως τα πάτε;;; Συνηθίζεται ή είναι κουμούτσα για καθημερινή χρήση;

Δημοσ.

Το gps είναι άψογο το τηλέφωνο συνηθίζεται αλλά μην πας σε αυτό απο ερικσον θα σου φανεί κάπως. Εμένα με έχει βολέψει για λόγους δουλειάς αλλα ως poweruser το φορτιζω δύο φορές τη μέρα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ...

Δηλαδή δεν σέρνεται όπως λένε μερικοί;;; Η 4.1.2 δουλεύει καλά;;; Η μπαταρία πως είναι, γιατί σε φόρουμ διαβάζω για τρομερά προβλήματα μετά από το update, ισχύει;;;

Για GPS στοα υτοκίνητο κάνει;;; Μπορώ να το χρησιμοποιώ και γι' αυτό με google maps;

Δημοσ.

Ναι κάνει εγω εχω το navigon. Η μπαταρία υπολογιζε τέσσερις ωρες οθόνη. Πολλές αναμονή. Εγώ με συνεχή ανταλλαγή μηνυμάτων και email θέλω δύο την μέρα. Αν βάλεις ενα αλλο launcher και απενεργοποιησεις το touchwiz πάει μια χαρά. Αλλά στα 295 δεν θα το έπαιρνα θα έπαιρνα το δύο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...