manosfp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κινητήρα.Το είχα και το άλλαξα πριν μια βδομάδα με το διάδοχο του, ο οποίος απο κινητό β´ πάει να παραμερίσει το 4ρι και να πάρει τη θέση του.
zacharis1955 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Eπειδή παράγγειλα δύο και τελικά θα αγοράσω μόνο το ένα υπάρχει διαθέσιμο στο όνομα μου ένα black με παραλαβή από το Πλαίσιο Συντάγματος... Αν ενδιαφέρει κάποιον ας μου στειλει ΡΜ να του δώσω τον αριθμό παραγγελίας... Παρέλαβα σήμερα το απόγευμα ένα White από το Πλαίσιο Συντάγματος... Ευχαριστώ και 'γώ τον Topic Starter (@xristoslet)! Το Note που μου "περίσσεψε" (Βlack) το αγόρασε ο @masteripper, ήταν ο πρώτος που ενδιαφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι... Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2013 από zacharis1955
Salonikios933 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το πουλάει κανείς στα 199; περιμένω p.m.
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Το πουλάει κανείς στα 199; περιμένω p.m. Να σου δωσει τον κωδικο της παραγγελιας του μπορει αλλα να παει να το παρει για να το πουλησει δεν πιστευω να το κανει κανενας. Αν δεν το θελει απλα δεν θα παει να το παρει δεν θα του κοψουν προστιμο.
Captain Nemo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δίνω 200 κολλαριστά να με προτιμήσετε 201-201 ποιός δίνει 201 ; 1
Captain Nemo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν αφού δεν ενδιαφέρεται κανείς κατοχυρώνεται στον υποφαινόμενο. 1
manosfp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω χτυπήσει 3 για φίλους. Αν κάποιος μου την κάνει θα ενημερώσω.
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγω εχω κρατησει ενα για φιλο με ημερομηνια παραδωσης 25/9 αλλα δεν πιστευω να μην το παρει.
Captain Nemo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Θα αρχίσω τα βουντού μου να σας την κάνουν θα επικαλεστώ τον πανίσχυρο τρισκατάρατο επίτιμο μπρρρρρ σε τι χρώματα τα πήρατε ; Κινητά ελάτε σε μένα ακούμε και υπακούμε αφέντη 1
fylatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Χωρίς παρεξήγηση αλλά υπάρχουν κι άλλα κινητά αν το χάσατε. Το ativ όπως έγραψα και πριν είναι εξαιρετικό και αρκετά πιο γρήγορο. Αυτό λαγκαρει αρκετά και έχει και μικρή (σχετικά) αυτονομία με την οθονάρα αναμμένη. Αν το πάρει κάποιος να το πάρει για το s pen. Πέρα από την 4.1.2 δεν θα δει και οι custom δεν δουλεύουν τέλεια (το αντίθετο). Για κάποιον που θέλει απροβλημάτιστη δουλειά το ativ είναι καλύτερη λύση. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 @"Φυλατος" μην παθιάζεσαι αγόρι μου,το εμπεδώσαμε με το ativ το έγραψες κ πιο πάνω,ο κόσμος εξάλλου έχει εξοικειωθεί με τα smartphones ξέρει να επιλέγει ..
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Χωρίς παρεξήγηση αλλά υπάρχουν κι άλλα κινητά αν το χάσατε. Το ativ όπως έγραψα και πριν είναι εξαιρετικό και αρκετά πιο γρήγορο. Αυτό λαγκαρει αρκετά και έχει και μικρή (σχετικά) αυτονομία με την οθονάρα αναμμένη. Αν το πάρει κάποιος να το πάρει για το s pen. Πέρα από την 4.1.2 δεν θα δει και οι custom δεν δουλεύουν τέλεια (το αντίθετο). Για κάποιον που θέλει απροβλημάτιστη δουλειά το ativ είναι καλύτερη λύση. Το κινητο της προσφορας-θεματος εχει λειτουργικο Android ειναι αστοχο και ατοπο να προτεινεις κινητο με αλλο λειτουργικο.
fylatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) @"Φυλατος" μην παθιάζεσαι αγόρι μου,το εμπεδώσαμε με το ativ το έγραψες κ πιο πάνω,ο κόσμος εξάλλου έχει εξοικειωθεί με τα smartphones ξέρει να επιλέγει .. Δε παθιαζομαι στους αλλους λεω οτι δεν εχασαν κ την ευκαιρια της εικοσαετιας. Αλλωστε δεν υποστηριζω καποιο λογισμικο κ ο κοσμος ακομα και εδω δεν ξερει παντα οσα νομιζεις. Χωρίς παρεξήγηση αλλά υπάρχουν κι άλλα κινητά αν το χάσατε. Το ativ όπως έγραψα και πριν είναι εξαιρετικό και αρκετά πιο γρήγορο. Αυτό λαγκαρει αρκετά και έχει και μικρή (σχετικά) αυτονομία με την οθονάρα αναμμένη. Αν το πάρει κάποιος να το πάρει για το s pen. Πέρα από την 4.1.2 δεν θα δει και οι custom δεν δουλεύουν τέλεια (το αντίθετο). Για κάποιον που θέλει απροβλημάτιστη δουλειά το ativ είναι καλύτερη λύση. Το κινητο της προσφορας-θεματος εχει λειτουργικο Android ειναι αστοχο και ατοπο να προτεινεις κινητο με αλλο λειτουργικο. Δε νομιζω οτι ειναι αστοχο, δεδομενης της κοινης τιμης, παραπλησιων χαρακτηριστικων κ του γεγονοτος οτι εχει ληξει η προσφορα. Τα συν κ τα πλην σαν κατοχος κ των δυο λεω. Κακο ειναι; Και κάτι τελευταίο και ultra χρήσιμο http://www.greeceandroid.gr/dev/931-root-recovery-rom-galaxy-note μετά μπορείτε να βάλετε και το titanium backup και να διαγράψετε το bloatware της συσκευής (πχ yahoo finance). Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2013 από fylatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις