kosteo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα στην κοινότητα, έχω ένα Laptop HP Pavilion DV900 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πατάω το power για να ανοίξει , φαίνετε να παίρνει κανονικά τροφοδοσία , χωρίς να ανοίγει η οθόνη και κάνει τρία Beep από το ηχείο . Το πρώτο διαρκεί λιγο περισσότερο από τα άλλα δύο που ακολουθούν . τα δύο επόμενα είναι ήχος ίδιας διάρκειας . έχω ελέγξει τις μνήμες , καθώς και άνοιξα το pc να δω αν δεν κουμπώνει κατι σωστά . το πρόβλημα παραμένει. Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να είναι..!!!?? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Vasilopoulos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι σίγουρος οτι η ράμ δουλέυουν?? Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα και οταν άλλαξα τις ραμ το πρόβλημα λύθηκε.
kosteo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποια άλλη Ram να δοκιμάσω , απλά έβγαλα τη μια και μετα εναλλάξ την άλλη (μου φάνηκε δύσκολο να έχουν καεί και οι δύο ) . σε ευχαριστώ Vasilopoulos.. θα ψάξω να βρω μια άλλη και θα απαντήσω αν όντος είναι η Ram
sil_unique Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 κάρτα γραφικών είναι, είτε επισκευή με reballing είτε αγορά μητρικής Beep Code Description 1 long, 2 short Indicates a video error has occurred and the BIOS cannot initialize the video screen to display any additional information Any other beep(s) RAM problem.
kosteo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Sil_unique έχεις δίκιο είναι η κάρτα γραφικών… δοκίμασα και άλλη μνήμη που παιζει σίγουρα με το ίδιο αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια..
coolerman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 μεγάλη αστοχία το hp dv..μεγάλο κάζο με αυτά τα μοντέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα