Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το pc του αδερφου μου ηταν κλειστο ενα μηνα γιατι ελειπε στο εξωτερικο σημερα που γυρισε και τον ανοιξε του κανει restart περιπου σε 10 λεπτα απο την ωρα που θα τον ανοιξη.. το διαστημα που ελειπε ο σκυλος μου κατουρησε τον πυργο χαμηλο κοντα στον κουμπι on και της θυρες usb :cry: τον ειχα ανοιξει ειδα οτι δουλευει και τον ξαναεκλεισα αλλα σημερα που ηρθε ο αδερφος του κανει επανακινεισης συνεχεια..  υπαρχει περιπτωση να βραχυκλωσε το κουτι και το κουμπι του on η φταει κατι αλλο????

Δημοσ.

Είναι πολύ πιθανό να βραχυκύκλωσε το bracket των usb και τρέχα γύρευε. Το ότι άνοιξε εκείνη τη στιγμή δεν λέει κάτι. Και μια φίλη μου έριξε ένα ποτήρι νερό στο notebook της και δούλευε για 3 λεπτά πριν το τέλος.

Έπρεπε να ανοίξεις το case, να το καθαρίσεις, να αφήσεις την case ανοιχτή και να αποσυνδέσεις από την mobo ό,τι πιθανώς είχε βραχυκυκλώσει πριν το θέσεις σε λειτουργία.

Δημοσ.

περιπου 10 λεπτα χωρις να δω ρολοι.. υπαρχει καποιος τροπος να το σιγουρεψω? οταν κλειση μια φορα μετα κανει συνεχομενα επανακινησεις... στην αρχη ειχα μια υποψια για το τροφοδοτικο του εβαλα το δικο μου για να το σιγουρεψω αλλα το εκανε ξανα.. κοιταξα και στην μητρικη για κανεναν φουσκωμενο πυκνωτη αλλα δεν ειδα κατι περιεργο...

Είναι πολύ πιθανό να βραχυκύκλωσε το bracket των usb και τρέχα γύρευε. Το ότι άνοιξε εκείνη τη στιγμή δεν λέει κάτι. Και μια φίλη μου έριξε ένα ποτήρι νερό στο notebook της και δούλευε για 3 λεπτά πριν το τέλος.

Έπρεπε να ανοίξεις το case, να το καθαρίσεις, να αφήσεις την case ανοιχτή και να αποσυνδέσεις από την mobo ό,τι πιθανώς είχε βραχυκυκλώσει πριν το θέσεις σε λειτουργία.

αν βραχυκυκλωσε και παρω νεο κουτι θα στρωσει? το καθαρισα και τα σημεια που ηταν υγρα ηταν τα usb του case και το κουμπι, η μητρικη και ο σκληρος δεν πρεπει να ηρθαν σε επαφη με υγρα..

Δημοσ.

Το κουτί δεν είναι το πρόβλημά σου! Το κουτί αλουμινιο είναι, δε βραχυκυκλώνει. H bracket και το κουμπί συνδέονται στη μητρική όμως!

Δοκίμασε να αποσυνδέσεις το bracket και το κουμπί.

Δημοσ.

τωρα εβγαλα το reset απο την μητρικη να δω μηπως φταει αυτο και αν το ξανακανει θα τα βγαλω ολα.. τα 2 πινακια ειναι αυτα που κουμπωνει το καλωδιο του button?

Δημοσ.

τωρα εβγαλα το reset απο την μητρικη να δω μηπως φταει αυτο και αν το ξανακανει θα τα βγαλω ολα.. τα 2 πινακια ειναι αυτα που κουμπωνει το καλωδιο του button?

Ναι, ενα καλωδιο με ονομα Power SW

Δημοσ.

Εάν θες να σε βοηθήσουμε στειλε μια φωτογραφία από το κουτί σου από την έχω πλευρά και σημείωσε που κατούρησε ο σκύλος σου και από την μέσα ώστε οπτικά να δούμε τι μπορεί να βραχυκύκλωσε συν ότι το κάτουρο περιέχει αμμωνία η οποια μετά την εξάτμιση μένει...

Για εμενα επειδή το κάτουρο αφήνει γειωσιμα υλικα μετά την εξάτμιση του θα καθάριζα το tower με ένα νοτισμένο πανάκι στο σημείο αυτό για αρχή.

Δημοσ.

μεχρι στιγμης δουλευει κανονικα με βγαλμενο το καλωδιο του reset.. θα κοιταξω καποια στιγμη να αλαξω το κουτι γιατι ειναι παλιο και ταλαιπωριμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...