ekkli Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Πρέπει να αγοράσω νέο σκληρό για αποθηκευτικό χώρο. Σκέφτομαι να είναι ο green στα 3 tb. Αυτός είναι ο καινούριος, σωστά ; Υπάρχουν καθόλου κακές εμπειρίες από το μοντέλο αυτό ; Έχω διαβάσει στο φόρουμ ότι οι πρώτης γενιάς green είχανε θέματα. Ισχύει ακόμα; Θα λειτουργεί σε πισι που είναι ανοιχτό 24/7 και με ενδιαφέρει και η χαμηλή κατανάλωση και η διάρκεια στο χρόνο. Επίσης θα κατεβάζω τα torrentz σε αυτό το σκληρό (αν έχει κάποια σημασία).
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα οι 2 green μου πάντως (μετα απο 3.5 χρόνια) ειναι σκυλιά ακομα δεν καταλαβαίνουν τιποτα + οτι ειναι εντελώς αθόρυβοι και φυσικά μικρή κατανάλωση για αυτο ειναι άλλωστε και green
ekkli Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 γιατί υπάρχουν μόνο σε ένα μαγαζί όμως ;
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει και πιο φτηνά http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24089&cat=6&sub=0&pmanuf=23&sort=1&step=3 , απλα αυτος που κοιτάς πρέπει να ειναι box στο κουτί του δηλαδή το original και για αυτο βγαίνει λιγο ακριβότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα