Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια οθόνη για υπολογιστή, σε λογική τιμή ποιας εταιρίας γιατί μου προτείνεται την συγκεκριμένη εταιρία 22-23 ιντσες και πως καταλαβαίνουμε αν μία οθόνη είναι καλή τι πρέπει να κοιτάμε; Σας κούρασα λίγο το ξέρω. Να κάνω και μία αστεία ερώτηση μπορεί να είναι και γελοία που μάλλον είναι αλλά δεν πειράζει, γιατί όλες οι οθόνες είναι μαύρες;

Δημοσ.

η οθονη εξαρταται απο την καρτα γραφικων σου,σε οθονες θα κοιτας τις συνδεσεις πχ hdmi κλπ,και επισης σημαντικο ρολο παιζει ο χρονςο αποκρισης,οσο λιγοτερος τοσο το καλυτερο..πες μια ποια καρτα γραφiκων εχεις για να σου βρουμε αναλογη οθονη :)

Δημοσ.

NVIDIA GeForce9500 GT 1gb η οθόνη να είναι και για μελλοντικές αναλύσεις να μην βάλουν υπ'οψην μόνο με τα σημερινά δεδομένα. Τι είναι αυτός ο χρόνος απόκρισης; Θα μου πείτε γιατί δεν ψάχνω στο google να μάθω, θα έχετε δίκιο.

Δημοσ.

δεν ξερω ακριβως τι ειναι αλλα βοηθαει για να συγκρινουμε οθονες,οπως και η αντιθεση μιας οθονης βοηθαεθ φυσικα..ποσα λεφτα διαθετεις για την οθονη αυτη?

Δημοσ.

η οθονη εξαρταται απο την καρτα γραφικων σου,σε οθονες θα κοιτας τις συνδεσεις πχ hdmi κλπ,και επισης σημαντικο ρολο παιζει ο χρονςο αποκρισης,οσο λιγοτερος τοσο το καλυτερο..πες μια ποια καρτα γραφiκων εχεις για να σου βρουμε αναλογη οθονη :)

Αν δεν γνωρίζουμε.πολλά καλό είναι να μην λέμε διάφορα γιατί μπερδεύουμε τον κόσμο.

Δεν έχει καμία σχέση το ποια κάρτα γραφικών έχει με το ποια οθονη θα πάρει.

Ως τα 150 € θα σου προτεινα την LG 23EA63V

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/3523250/LG-23EA53V.html

Εδώ είσαι και βάσει budget.

Οι Samsung δεν είναι με IPS. Στην ίδια λοιπόν τιμή και σε αυτή τη κατηγορία υπερισχύουν πάντα οι LG.

* MaxPayne όταν δε ξέρουμε, δε γράφουμε.

Ούτε καν ότι δε ξέρουμε, δε γράφουμε! Δεν έχει κανένα νόημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...