Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1o ποστ με προβληματα..... θελω την βοηθεια σας

Θελω να εχω ιντερνετ σε ενα σημειο που δεν γινετε να εχω τηλεφωνικη γραμμη

μεχρι τωρα εκανα την δουλεια μου με ενα tp link wn822n επειδη ομως το δικτυο που χρησιμοποιηουσα το εχουν απληρωτο (τι ανευθυνοτητα!!)

αγορασα μια κεραια tp link 5210g με την προοπτικη να την χρησιμοποιω για ποιο απομακρυσμενα δικτυα που υπαρχουν στην περιοχη μου....

εκει ξεκινησαν τα δυσκολα μιας και απ οτι καταλαβα δεν ειναι κατι απλο η ρυθμιση της....

ειδα και το αναλογο τοπικ μεσα εδω αλλα ακρη δεν εβγαλα, οροι αγνωστοι για μενα, τι καρφωμενες Ip τι το ενα τι το αλλο δεν καταφερα τιποτα!

Υπαρχει περιπτωση η 5210g να δουλεψει τοσο απλα οσο δουλευε η 822n?
Δηλαδη να εμφανιση τα δικτυα σε ενα παραθυρο και να κανω επιλογη ποιο θελω να συνδεθω?
Με την 5210g μπορω να ποιασω ασυρματο δικτυο απο το σπιτι μου που βρισκετε στο 1χμ χωρις ιδιαιτερα εμποδια (ισως ενα σπιτι μπροστα) ή θελει απαραιτητα 2κεραιες? Μονη της η 5210g σαν δεκτης τι εμβελεια εχει?

Μηπως να την αλλαξω με καποιο αλλο μοντελο η εταιρεια?

Ισως εχουν απαντηθει ολα αυτα, αλλα ψαχνοντας δεν βρηκα κατι  :( οποια συμβουλη - βοηθεια δεκτη

Ευχαριστω εκ προτερων

Δημοσ.

οτι πιανεις ενα δικτυο δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι θα παιξει σωστα.δεν ειναι ποσο φτανει η εμβελεια της αλλα ποσο φτανει η εμβελεια του αλλου που παιζει με μια απλη κεραια μεχρι εσενα.λογικα νομιζω client την δηλωνεις αν θυμαμαι σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...