nikolas V Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια καλησπερα.Μπορειτε να μου κανετε προτασεις για pc για τα παιχνιδια dota και lol με μεγιστο ποσο τα 1000 ευρω μαζι με την οθονη?Δεν υπαρχει αλλη χρηση,αναγκη για αλλα προγραμματα.Περιοχη Θεσσαλονικη.Ποντικια,πληκτρολογια κλπ υπαρχουν.Ευχαριστω!
Passionate Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Συμπλήρωσε το παρακάτω και πες και αν θες οc. Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστήΓια αγορά υπολογιστήΑναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε :Χρήση υπολογιστή :Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
nikolas V Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ποσό που διαθέτουμε : 1000 € max Χρήση υπολογιστή : gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: lol,dota Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. χρειαζομαι οθονη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι δε χρειαζεται Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). θεσσαλονικη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? καλυτερα απο ενα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το στησω εγω! Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . εχω λειτουργικο! oc δεν με ενδιαφερει!
nikolas V Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ φιλε μου!Λες δηλαδη οτι ο amd υπερτερει εναντι του intel?
jsiskos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Στο όριο των χρημάτων που έθεσες υπερτερεί η amd. Αν έδινες +200 ευρώ θα μπορούσες να πας σε intel 4670k + z87 mobo. Σαφώς πιο δυνατή cpu. Αν όμως το όριο είναι τα 1000 ευρώ, είναι χαζό να βάλεις ίντελ και να κόψεις από τα γραφικά από τη στιγμή που ασχολείσαι κυρίως με παιχνίδια!!
Mikeasdf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 @jsiskos, ξέχασες να βάλεις σκληρό δίσκο. Δεν είναι το θέμα αν υπερτερεί ή οχι.Όπως είπε και ο φίλος απο πάνω, ο intel είναι πιο ακριβός και σε αυτό το budget θα κόψεις απο κάρτα γραφικών (που ουσιαστικά δε χρειάζεται και δεν πρέπει) για να χωρέσεις intel και δε θα έχεις κανένα ώφελος.Άντε 5-10 fps παραπάνω. Ορίστε και μια σύνθεση απο μένα απλά πρόσθεσε τα εξής στην παραγγελία (visionstudio στη Θεσσαλονίκη) Site: https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html">Σκληρός Δίσκος (60.61) Site: https://www.skroutz.gr/s/2692191/Kingston-HyperX-Black-8GB-DDR3-1600MHz-Dual-Kit.html">RAM (70.70) Σύνολο: 1012,79 ευρω
ilias_97 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είμαι και ειδικός αλλά για LoL και dota με μία Site: http://www.skroutz.gr/s/2884852/MSI-Radeon-HD7850-2GB-OC.html">τέτοια δε θα είναι υπερ-καλυμένος;
Mikeasdf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είμαι και ειδικός αλλά για LoL και dota με μία Site: http://www.skroutz.gr/s/2884852/MSI-Radeon-HD7850-2GB-OC.html">τέτοια δε θα είναι υπερ-καλυμένος; Θα είναι αλλά αναφέρει χρήση gaming οπότε δε νομίζω να μείνει σε αυτά τα 2 μόνο.
Ashmadia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 και πιο αδυναμη καρτα καλυπτει.. το ερωτημα ειναι θελει ο ts να εχει το δυνατοτερο στα χρηματα του, η κατι που να τρεχει απλως απροβληματιστα dota και lol, με λιγοτερα χρηματα?
jsiskos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν είσαι στο mid και γίνεται ο κακός χαμός στη dota2 ειλικρινά δεν ξέρω ποια κάρτα είναι ικανή να κρατήσει 60fps min με όλα τα γραφικά στο φουλ! Όσοι παίζουμε το διαπιστώνουμε. Τώρα όσο για το λολ που είναι αστείο παιχνιδάκι, ναι η 7850 είναι υπέρ-αρκετή!
nikolas V Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Απολυτως κατανοητα και λογικα αυτα που μου λες,αν ομως αφαιρουσαμε το dvd και το ssd,και καναμε τη διαμορφωση με ιντελ;ποσο θα κοστιζε; ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια,μεχρι να γραψω γεμισε η σελιδα!
jsiskos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Άσε το ίντελ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ! ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ! 100000 φορές καλύτερα σσδ. 1
Mikeasdf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Απολυτως κατανοητα και λογικα αυτα που μου λες,αν ομως αφαιρουσαμε το dvd και το ssd,και καναμε τη διαμορφωση με ιντελ;ποσο θα κοστιζε; ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια,μεχρι να γραψω γεμισε η σελιδα! Δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις τίποτα και ειδικά τον SSD που θα κάνει το σύστημα να πετάει αλλά υπολόγισε με τα παρακάτω (5 ευρω φθηνότερη μητρική, 60 ευρω ακριβότερος cpu) Site: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34687&cat=3">Μητρική Site: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34699&cat=2&sub=384&pmanuf=0&sort=undefined&step=undefined">Επεξεργαστής Κατ' εμε δεν αξίζει με τίποτα να πετάξεις τον SSD για να βάλεις κλειδωμένο επεξεργαστή που δε θα σου προσφέρει τίποτα παραπάνω απο τον 6300 σε τέτοια χρήση. Άσχετα με το αν θα κάνεις overclock ή οχι.
jsiskos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Άποψή μου είναι να μη γίνουν εκπτώσεις σε μητρική-κουτί-τροφοδοτικό που αποτελούν το τρίπτυχο ενός στιβαρού και rock-stable συστήματος. Συν το ότι τo κουτί που πρότεινα προσφέρει ποιότητα ζωής(no noise).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα