antonisA3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα, Δεν ξέρω αν έβαλα το θέμα στη σωστή ενότητα αλλιώς αν μπορεί να βοηθήσει ένας admin. Πήρα το γαλαξία 4 πριν μια εβδομάδα και χθες το πρωί που ξύπνησα και πήγα να το βγάλω από το φορτιστή μου έβγαλε μήνυμα ότι "sd card has been removed"... Βέβαια η κάρτα ποτέ δεν αφαιρέθηκε. Μετά από άπειρα restart και βάλε βγάλε της κάρτας καταλήγω στο ότι την έκαψε. Ούτε το pc τη βλέπει.. Ψάχνοντας σε φόρουμ είδα ότι είναι γενικό φαινόμενο αυτό και ήθελα να ρωτήσω αν είχε κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα. Να πάω το τηλέφωνο για αντικατάσταση ή έχετε κάποια συγκεκριμένη κάρτα να χρησιμοποιώ ? Η καμένη είναι μια Kingston 16gb Class 10.. Η όποια σκέψη ευπρόσδεκτη!
gsisr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 μαλλον θεμα καρτας ειναι. πολλοι εχουν το ιδιο θεμα και καταληγουν στο να παρουν καρτα σαμσουνγκ class 10.
antonisA3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ φίλε, προς τα εκεί πήγαινα κι εγω.. Απλά θα το έχω άγχος τώρα μη χάσω καμία φωτό ή τίποτα τέτοιο
mphxths Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 class 10 του εβαλα εγω..απο το πλαισιο..μαρκα transcend..δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα.δεν χρειαζεται ναναι κατ'αναγκη samsung δηλ
Calexako Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα είναι ότι καμία φορά καμιά μάπα κάρτα όπως της SanDisk μπορεί να σου μπρικαρει και το κινητό
antonisA3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Kingston έχει και μου την έκαψε, κάτι με τη τροφοδοσία στο standby διάβασα. Επειδή θα ειναι η δεύτερη κάρτα που θα πάρω, θα πάω προς samsung να ειμαι σίγουρος.. Αν συμβεί κάτι πάλι θα πάω κατευθείαν στη samsung να τους τα ψάλλω!
nk_surfer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ κανένα πρόβλημα με Sandisk ultra. Κάποιες παρτίδες Kingston είχαν όντως θέμα και μάλλον έπεσες στην περίπτωση.
antonisA3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως να φταίει το κινητό τότε ρε παιδιά? Η κάρτες μνήμης γενικά ειναι αξιόπιστο hardware και αφού ειναι νωρίς η αγορά του τηλεφώνου κάνω κανένα λάθος
nk_surfer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Αν μπορείς, προσπάθησε να βρεις κάποια άλλη sd και δοκίμασε για να είσαι σίγουρος πριν πας να αγοράσεις άλλη κάρτα.
antonisA3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το ψάξω λίγο παραπάνω, ευχαριστώ φίλε μου!
Superuser Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι σίγουρος ότι η κάρτα είναι καμένη; Δοκίμασες να την βάλεις στο laptop με micro sd usb adapter; Δοκίμασε και αυτό που γράφει ο τύπος στο post 13 εδώ: http://forums.androidcentral.com/verizon-droid-charge/213468-damaged-sd-card-error-wont-mount-fix.html Εχω στο κινητό μία lexar 16gb 6 class κ τον προηγούμενο μήνα,μάλλον κάτι έγινε στο κατέβασμα μιας ταινίας,κράσαρε το κινητό κ του έκανα reboot.Όταν το άνοιξα μου έβγαζε κάρτα κατεστραμμένη κ ζητούσε διαγραφή.. Το laptop δεν την έβλεπε αλλά την έβλεπε μόνο το ps3 κ μόνο με usb ανταπτορα.Μπορούσα να κόψω μόνο video κ photo από το ps3..κ επειδή ήθελα και κάτι αλλά που είχα,έκανα κατι search και βρήκα το παραπάνω topic... Το έκανα κ δούλεψε!!
antonisA3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι σίγουρος ότι η κάρτα είναι καμένη; Δοκίμασες να την βάλεις στο laptop με micro sd usb adapter; Δοκίμασε και αυτό που γράφει ο τύπος στο post 13 εδώ: http://forums.androidcentral.com/verizon-droid-charge/213468-damaged-sd-card-error-wont-mount-fix.html Εχω στο κινητό μία lexar 16gb 6 class κ τον προηγούμενο μήνα,μάλλον κάτι έγινε στο κατέβασμα μιας ταινίας,κράσαρε το κινητό κ του έκανα reboot.Όταν το άνοιξα μου έβγαζε κάρτα κατεστραμμένη κ ζητούσε διαγραφή.. Το laptop δεν την έβλεπε αλλά την έβλεπε μόνο το ps3 κ μόνο με usb ανταπτορα.Μπορούσα να κόψω μόνο video κ photo από το ps3..κ επειδή ήθελα και κάτι αλλά που είχα,έκανα κατι search και βρήκα το παραπάνω topic... Το έκανα κ δούλεψε!! Φίλε ευχαριστώ για τη βοήθεια, την έχω βάλει στο pc με adaptor αλλά δεν την αναγνωρίζει καν.. Θα δοκιμάσω και το κόλπο στο link που λες μήπως και αν και τα data δεν με πειράζουν τόσο, μόνο μη ξανασυμβεί στο μέλλον και χάσω σημαντικά πράγματα..
vrwmiaris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 για καρτα πας σε samsung class 10 32g η 64g μανισια,εχει στο ebay με 20αευρο UHS1,εχς αυτην στο s2 και δεν καταλαβαινει τιποτα,ταινιεσ εχω κατεβασει δουλευω το otg ολα καλα
antonisA3 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 για καρτα πας σε samsung class 10 32g η 64g μανισια,εχει στο ebay με 20αευρο UHS1,εχς αυτην στο s2 και δεν καταλαβαινει τιποτα,ταινιεσ εχω κατεβασει δουλευω το otg ολα καλα Αυτό έκανα χθες φίλε, samsing class 10 32gb uhs1 έβαλα και βλέπουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα