Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκει που λειτουργουσε ουπολογιστης ξαφνικα παγωσε η εικονα στην οθονη.

δεν εκανε τιποτα ουτε το πληκτρολογιο ουτε το ποντικι.

πατησα το restart στο κουτι,τιποτα.

τον εκλεισα λοιπον,και μετα πατησα το κουμπι ανοιγματος.

αναψανε φωτακια και ανεμιστηρες αλλα δε φαινεται εικονα στην οθονη,δε δινει σημα συμφωνα με την οθονη.

το πρωτο που σκεφτηκα ηταν καρτα γραφικων,αλλα εβαλα αλλη,παλι τα ιδια,δοκιμασα και την on board,παλι τιποτα.

Δοκιμασα και τα sticks της μνημης ram και τα εβγαζα ενα - ενα και ξαναεβαζα,παλι τα ιδια.

σκεφτηκα μπας και φταιει ο δισκος ο σκληρος μιας και τον εχω 5 χρονια,αλλα απ την αλλη λεω,αμα ηταν δεν θα εκανε τουλαχιστον POST το BIOS ?

Ουτε η οθονη του BIOS δεν βγαινει!

Αρα λοιπον σκεφτομαι μη φταιει η motherboard,η οποια γενικα μου ειχε βγαλει και προβληματα στο παρελθον,οπως το οτι χαλασε η on-board καρτα ηχου της,και δεν τα πηγαινε καλα με τις περισσοτερες ram ενω θα επρεπε.

τοσο η motherboard οσο και ο δισκος μου ειναι εκτος εγγυησεως.

αρα οτι και να χρειαζεται αλλαγη,θα πρεπει να βαλω το χερι στη τσεπη.

τι να φταιει ομως βρε παιδια ? σιγουρα ειναι η motherboard ?

μη παει και δωσω λεφτα για λαθος εξαρτημα! :(

Δημοσ.

Reset cmos έκανες; Κι επίσης για να καταλάβω, τον ανοίγεις, λειτουργούν fans αλλά δεν έχεις κανένα σήμα στο monitor και τι; Κλείνει μετά από λίγο ή μένει έτσι μέχρι να το κλείσεις;

Δημοσ.

εβγαλα τη μπαταρια για 3 λεπτα της μητρικης και τη ξαναβαλα.

παταω το κουμπι,αρχιζουν να λειτουργουν οι ανεμιστηρες και δεν παιρνει σημα το μονιτορ.

αλλες φορες σβηνει μετα απο λιγο μονο του,αλλες οχι.

Δημοσ.

εβγαλα τη μπαταρια για 3 λεπτα της μητρικης και τη ξαναβαλα.

παταω το κουμπι,αρχιζουν να λειτουργουν οι ανεμιστηρες και δεν παιρνει σημα το μονιτορ.

αλλες φορες σβηνει μετα απο λιγο μονο του,αλλες οχι.

Το 'χω πάθει κι εγώ... Κι ήταν η motherboard. Δε μου λες, υπάρχει περίπτωση να 'χει σωθεί η πάστα ή να χει πρόβλημα η ψύκτρα; Να το αποκλείσουμε κι αυτο αν ειναι.

Δημοσ.

Το 'χω πάθει κι εγώ... Κι ήταν η motherboard. Δε μου λες, υπάρχει περίπτωση να 'χει σωθεί η πάστα ή να χει πρόβλημα η ψύκτρα; Να το αποκλείσουμε κι αυτο αν ειναι.

χμ.. δεν ξερω,μπορει και να ειναι και αυτο. δεν εχω υπολοιπη παστα ωστε αμα ειναι να βαλω. λες να παω να παρω παστα πρωτα να δοκιμασω να βγαλω τη παλια και να βαλω νεα μπας και λειτουργησει πριν παω για νεα motherboard ?

Το πιο πιθανο ειναι η μητρικη με το τροφοδοτικο να ακολουθει!

χμ το τροφοδοτικο ειναι ενα 500αρι coolermaster.

μεχρι στιγμης δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα και ειναι απο τα πιο φρεσκα στο συστημα.

Δημοσ.

χμ.. δεν ξερω,μπορει και να ειναι και αυτο. δεν εχω υπολοιπη παστα ωστε αμα ειναι να βαλω. λες να παω να παρω παστα πρωτα να δοκιμασω να βγαλω τη παλια και να βαλω νεα μπας και λειτουργησει πριν παω για νεα motherboard ?

χμ το τροφοδοτικο ειναι ενα 500αρι coolermaster.

μεχρι στιγμης δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα και ειναι απο τα πιο φρεσκα στο συστημα.

Κατά πάσα πιθανότητα είναι η mobo αλλά επειδή είναι μεγάλη αλλαγή και αγορά, δεν είναι τίποτα να αγοράσεις παστούλα για δοκιμή. Απ'ότι καταλαβαίνω ξέρεις να βάζεις, αλλά και τώρα μπορείς να δεις αν έχει ξεραθεί.

Δημοσ.

Τα ιδια συμπτωματα ειχα και εγω σημερα σε μητρικη φιλου msi 790X-G45.....εβγαλα ξαναεβαλα τις μνημες τιποτα.εκανα reset με την μπαταρια,τιποτα,αλλαξα καρτα γραφικων,τιποτα,εβγαλα επεξεργαστη καθαρισα παστα τιποτα,εκανα ρεσετ με το jumper τιποτα.ε πιανω λιγο την ψυχτρα του επεξεργαστη που ηταν κουμπωμενη και την σηκωνω προς τα επανω για να σηκωθει και η μητρικη μαζι ελαχιστα...τιποτα.

ε ξανακανω ενα reset στο bios με το jumperακι παλι τιποτα.αλλαζω θεση στις μνημες (αφου το ειχα κανει ηδη) και εστρωσε.μια χαρα μπαινει windows και δουλευει και περναει memtest.ξεκλειδωσε και ο τεταρτος πυρηνας του τριπυρηνου αλλα δεν του το ειπα,μην εχουμε αλλα μετα,τον ξανακλειδωσα.

βγαζει κανεις σας ακρη?εγω οχι παντως.

Δημοσ.

Τα ιδια συμπτωματα ειχα και εγω σημερα σε μητρικη φιλου msi 790X-G45.....εβγαλα ξαναεβαλα τις μνημες τιποτα.εκανα reset με την μπαταρια,τιποτα,αλλαξα καρτα γραφικων,τιποτα,εβγαλα επεξεργαστη καθαρισα παστα τιποτα,εκανα ρεσετ με το jumper τιποτα.ε πιανω λιγο την ψυχτρα του επεξεργαστη που ηταν κουμπωμενη και την σηκωνω προς τα επανω για να σηκωθει και η μητρικη μαζι ελαχιστα...τιποτα.

ε ξανακανω ενα reset στο bios με το jumperακι παλι τιποτα.αλλαζω θεση στις μνημες (αφου το ειχα κανει ηδη) και εστρωσε.μια χαρα μπαινει windows και δουλευει και περναει memtest.ξεκλειδωσε και ο τεταρτος πυρηνας του τριπυρηνου αλλα δεν του το ειπα,μην εχουμε αλλα μετα,τον ξανακλειδωσα.

Μια από τα ίδια, δοκίμασα τα πάντα, αλλά εμένα δεν έστρωσε αντιμεταθέτοντας τις μνήμες, οπότε ήταν τυχερός ο φίλος σου  ^_^ Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις ό,τι ξέρεις, μέχρι κάτι να πετύχει. Αν τίποτα δεν πετύχει... <_<

Δημοσ.

Μην προσπαθείς να τα βάλεις με τα μηχανήματα Θάνο :P :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...