chisao Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας! Προσπαθώ να ρυθμίσω το android sdk στο netbeans (7.2.3). Έχω κάνει αυτά που χρειάζονται και δημιουργώ ένα project για δοκιμή αλλά το project αποτυγχάνει στο χτίσιμο με error στην κλάση MainActivty.java. Το πρώτο error (κόκκινο θαυμαστικό στην πρώτη γραμμή) μου λέει: "cannot access java.lang Fatal Error: Unable to find package java.lang in classpath or bootclasspath." Βγάζει και άλλα λάθη παρακάτω αλλά νομίζω το πρώτο λάθος είναι αυτό που δημιουργεί τα υπόλοιπα. Αν επιλέξω το project και πατήσω clean and build μου βγάζει: "C:\Users\Μιχάλης\Documents\NetBeansProjects\AndroidApplication1\build.xml:90: Cannot find C:\Users\ÎιÏάληÏ\AppData\Local\Android\android-sdk\tools\ant\build.xml imported from C:\Users\Μιχάλης\Documents\NetBeansProjects\AndroidApplication1\build.xml" Του έχω "δείξει" που βρίσκεται το android-sdk. Μήπως το πρόβλημα βρίσκεται στο δεύτερο path που μου βγάζει το μήνυμα όπου δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά? Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Ευχαριστώ!!!
Sirodeath Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 γιατι δεν δοκιμαζεις με το eclipse? Μου φενετε με το netbeans δεν δουλευει
chisao Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Με βολεύει το netbeans γιατί με αυτό έμαθα java αλλά τελικά μου φαίνεται ότι θα βάλω και το eclipse γιατί μου φαίνεται δουλεύει καλύτερα με το sdk του android.... Σε ευχαριστώ....
soulcon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με αυτά για να μπορώ να βοηθήσω, με μια ματιά βλέπω πως το μονοπάτι είναι μυστήριο, οπότε το πιο καλό θα είναι να μεταφέρεις τα εργαλεία σε μια απλή τοποθεσία (π.χ. C:\Programming\) C:\Users\ÎιÏάληÏ\AppData\Local\Android\android-sdk\tools\ant\build.xml
chisao Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) <p>Ντάξει μου κάνουνε πλάκα....δοκίμασα και με το eclipse, έκανα όλα τα βήματα και όταν πήγα να δημιουργήσω ένα android project (μετά από τις ονομασίες που ζητάει) μου έλεγε ότι ήθελε το android support library version 8 και γω είχα εγκαταστήσει το version 18!!! Το sdk ήταν updated το eclipse ήταν updated....τί να πω? Την είχα ξανακάνει την διαδικασία παλιότερα και δεν είχα τέτοια θέματα...Τα σβησα όλα και θα κατεβάσω το bundle που τα χει όλα έτοιμα. Αν και προτιμώ τις manual διαδικασίες...Το μόνο κακό ότι σβήνω και γράφω στον ssd χωρίς λόγο.....</p> Edit: Τα ίδια και με το bundle...μήπως είναι κάνα bug? Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2013 από chisao
chisao Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Και σε linux σε άλλον υπολογιστή το ίδιο μου κάνει. Δεν το χρησιμοποιεί κανείς εδώ μέσα? Βλέπω στο net ότι πολλοί το έχουν αυτό το πρόβλημα. Μα είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και να μην τον έχουν διορθώσει ακόμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα