Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το έχει 299€ είναι ληστεία. 269€ έχει το 32GB μοντέλο στη Γερμανία.

Απο τη στιγμή που έχει 249€ τα 16GB ειναι λίγο δύσκολο να στο φέρει το 32GB στα 269€ με αλλα λόγια όπως λες τιμή Γερμανίας όταν η Γερμανία έχει 19% ΦΠΑ και εμείς έχουμε 23% γιαυτο και το κόβω γύρω στα 289-299€

Πόσο έχει στο play store της Αγγλίας?

Αγγλία δεν γνωρίζω αλλα Αμερική έχει 229$+τον φόρο πχ Alabama που εχω γνωστό ειναι 10% οπότε μιλάμε για 258$= 193€

Τα Wi-Fi 16GB και 32GB πάνε 199£ και 239£ αντίστοιχα, το 4G (32GB) 299£.

Πόσο ειναι ο φόρος στην Αγγλία διότι η 199£ ειναι 238€ και δεν πρέπει να έχει μέσα τον φόρο στη τιμή που έδωσες.

Δημοσ.

Εγω παιδια το αγορασα απο amazon στις 199£ συν τα μεταφορικα μου βγηκε 250€.. οσο δηλαδη θα πουλιεται και εδω, απιστευτο για τα ελληνικα δεδομενα δλδ...  Μακαρι να αρχισουν να πωλουν σε ευρωπαικες τιμες και αλλα προιοντα να σταματησουμε τις αγορες απο εξωτερικο επιτελους!

Edit: Επειδη βλεπω οτι πολλους τους αποσχολει η χωριτικοτητα της συσκευης, πραγματικα δεν βρισκω το λογο: απλα θα εγκαταστησετε αυτην την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.stickmount&hl=el και μετα θα συνδεσετε με usb otg το φλασακι σας και τελος λυθηκε το προβλημα του χωρου!!

Δημοσ.

εξαρτάται τι θα βάλεις. Έχω το xperia p με 16gb. Δεν θα έλεγα πως μου λείπει χώρος, έχω γύρω στα 9 ελεύθερα. Και τα κατειλημμένα είναι κυρίως φώτο. Από τάμπλετ, έχω ένα 10άρι, με 4gb και μου φτάνει.

δεν θα βάλεις και καμιά ταινιούλα? καμια ματρόσκα? αν όχι τι να το κάνεις το hi-def? δεν θα βαλεις και μουσικούλα? δεν θα βάλεις και τίποτα αρχεία pdf-word-excel για την δουλειά σου ? Αν όμως διαβάζει γρήγορα στικάκια απο την micro usb μικρό το κακό. Κριμα ενα τόσο καλό εργαλείο να μην έχει μια υποδοχή για microsd card,με αλλα 64gb θα ηταν αχτύπητο.

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που έχει 249€ τα 16GB ειναι λίγο δύσκολο να στο φέρει το 32GB στα 269€ με αλλα λόγια όπως λες τιμή Γερμανίας όταν η Γερμανία έχει 19% ΦΠΑ και εμείς έχουμε 23% γιαυτο και το κόβω γύρω στα 289-299€

Η παρατήρηση για τον ΦΠΑ είναι σωστή αλλά η διαφορά είναι και πάλι γύρω στα 7€, όχι 30.

Εξάλλου η διαφορά στο ΦΠΑ υφίσταται και για το μοντέλο των 16GB. Εκεί η αντιπροσωπεία ίσως σε συνεργασία με τα καταστήματα φαίνεται ότι απορρόφησε τη διαφορά. Θα μπορούσε να συμβεί κάτι αντίστοιχο και για το μοντέλο των 32GB, αν όχι για ολόκληρο το ΦΠΑ, για μέρος του.

Δημοσ.

δεν θα βάλεις και καμιά ταινιούλα? καμια ματρόσκα? αν όχι τι να το κάνεις το hi-def? δεν θα βαλεις και μουσικούλα? δεν θα βάλεις και τίποτα αρχεία pdf-word-excel για την δουλειά σου ? Αν όμως διαβάζει γρήγορα στικάκια απο την micro usb μικρό το κακό. Κριμα ενα τόσο καλό εργαλείο να μην έχει μια υποδοχή για microsd card,με αλλα 64gb θα ηταν αχτύπητο.

Γούστα είναι αυτά. Απλά θέλω να σου πω ότι το λειτουργικό με τις εφαρμογές τους χωράει υπεράνετα στα 16γίγα. Τώρα, τα υπόλοιπα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...