Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.

Ψάχνω να βρω μια γερμανική ταινία αλλά δε βρίσκω πουθενά torrents.Την βρήκα στο emule αλλά κατεβαίνει πολύ αργά και δεν είμαι σίγουρος και για το αν είναι αυτή.

Για ταινίες υπάρχουν άλλα προγράμματα σαν το emule?Ή κάποια άλλη βάση δεδομένων όπου θα μπορούσα να ψάξω?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Kalifornia λέγεται αλλά επειδή είναι φετινή και δεν είναι το πιο εμπορικό σινεμά δε νομίζω να βοηθάει.

Ούτως η άλλως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω να ψάχνω και μόνος μου για να μην χρειάζεται να περιμένω πάντα από άλλους

Δημοσ.

Ούτως η άλλως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω να ψάχνω και μόνος μου για να μην χρειάζεται να περιμένω πάντα από άλλους

Και τότε γιατί ρώτησες ? :huh: :huh: (αστειεύομαι αλλά μου φαίνεται περίεργο) Τέλος πάντων δες αυτό του nilos.gr.

Δημοσ.

Εννοώ ότι δε θέλω να μου τη δώσετε την ταινία στο πιάτο ρε παλίκαρε.Άλλωστε δεν ψάχνω μόνο αυτή.Απλώς να με κατευθύνετε θέλω κάπου που ίσως να μη ξέρω ότι μπορώ να ψάξω και εκεί.

Εντάξει από ότι κατάλαβα μόνο το frostwire υπάρχει.Γιατί του "nilos" που σε βγάζει σε μια κατασκευαστική...δεν ξέρω που κολλάει...

Δημοσ.

Εννοώ ότι δε θέλω να μου τη δώσετε την ταινία στο πιάτο ρε παλίκαρε.Άλλωστε δεν ψάχνω μόνο αυτή.Απλώς να με κατευθύνετε θέλω κάπου που ίσως να μη ξέρω ότι μπορώ να ψάξω και εκεί.

Εντάξει από ότι κατάλαβα μόνο το frostwire υπάρχει.Γιατί του "nilos" που σε βγάζει σε μια κατασκευαστική...δεν ξέρω που κολλάει...

Το ψευδώνυμο του παιδιού είναι niλosgr και προφανός για πλάκα το είπε nilos.gr
Δημοσ.

Προφανώς το είπε nilos.gr γιατί το ψευδώνυμο του παιδιού είναι nilosgr αλλά η ουσία είναι ότι μόνο μια σοβαρή απάντηση πήρα.

Δημοσ.

Επειδή όλοι πλέον μόνο με torrent ασχολούνται, δοκίμασε και το bit che Που ψάχνει σε πολλές torrent σελίδες ταυτόχρονα,πέρα από εκεί μόνο στα file server (γράψε rapid search στο google) υπάρχουν διάφορα και μετά σε streaming αν μιλάμε για ταινίες.

Αλλά γενικά αν δεν βρεις κάτι σε torrent πάρα πολύ σπάνια να το βρεις οπουδήποτε.

Δημοσ.

Το ψιλοπερίμενα γιατί και εγώ με torrents μόνο ψάχνω.Το emule το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια όταν δε βρίσκω κάτι.Γιαυτό είπα να δοκιμάσω και εδώ μήπως βρω καμιά ιδέα.

Πάντα όταν είμαι σε αδιέξοδο  στο insomnia σχεδόν πάντα βρίσκω κάποια λύση.

Θα κοιτάξω και αυτό που είπες εσύ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αφού είναι γερμανική. Ψάξε σε κανέναν γερμανικό private tracker ;)

---Off topic---

Λοιπόν, για την ιστορία: το μόνο p2p που επιβίωσε είναι τα torrents επειδή προσφέρουν ανωνυμία (εύκολα, χωρίς setup). Το kazaa και τα υπόλοιπα έκλεισαν κυρίως για αυτόν τον λόγω (ή και επειδή η παιδική πορνογραφία πήγαινε φουλ). Πλέον ότι όχι μείνει στο p2p network αυτών τον προγραμμάτων είναι κάτι ξεχασμένοι ή κάτι μηχανήματα σαν "seedboxes".

Σχετικά με το όνομα: Με λεν Νείλο, το nilos ήταν πιασμένο, οπότε κόλλησα ένα gr στο τέλος... Σε κάποια φάση, όταν γίνω πλούσιος, θα το αγοράσω το domain απ την εν λόγω κατασκευαστική... :P

Δημοσ.

Άλλο με τόσο πλούσιο υλικό όπως τα torrent και το emule δεν ξέρω.

Πάντως όσον αφορά την ταινία, έψαξα στο Imdb για ταινία με αυτόν τον τίτλο και μου έβγαλε 3, μια του '77, μια του '47 και μια του '93. Η τελευταία είναι Γαλλική.

Επίσης βρήκα ένα Γερμανικό ντοκυμαντέρ με τίτλο This ain't California.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...