αποστόλης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δε δινω δανεικα σε κανεναν . Μικροποσα αν μου ζητησει καποιος θα δωσω γιατι θα θελω να τον ξεφορτωθω......μιας και οταν τους δινεις εστω λιγα δανεικα μετα ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ εξαφανιζονται 1
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, imager01 είπε δε μπορω να καταλαβω πως μερικοι ανθρωποι κοιμουνται τα βραδια. Κοιμουνται κατα 1450 ευρω πλουσιοτεροι. simple as that
costas_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Για τα χρήματα πρόδωσε ο Ιούδας τον Χριστό, για τα χρήματα θα τσακωθούν τα αδέλφια και για τα χρήματα θα χαλάσουν σπίτια. Πολύ περισσότερο για τα δανεικά και τα αγύριστα ο άνθρωπος θα γίνει θεριό, ο φίλος θα γίνει εχθρός και η αγάπη θα γίνει μίσος. Τα λόγια και οι δικαιολογίες δεν μπορούν να μαλακώσουν το νου του ανθρώπου όταν αυτό τελαίνεται από την αίσθηση του άδικου και της μη τήρησης των συμφωνημένων. Προσοχή λοιπόν όταν δανείζουμε ή δανειζόμαστε χρήματα στην ιδιοσυγκρασία του άλλου και στην τήρηση των συμφωνημένων.
Haldol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Παιδιά άμα σας πω σε αυτά τα 9 χρόνια τι έχει αλλάξει, που ξέθαψε το θέμα ο άλλος πριν... άλλαξα αμάξι, άλλαξα πόλη, άλλαξα καριέρα, πέρασαν 2-3 ανεκπλήρωτα "crush" ανάμεσα σε σχέσεις, τους μισούς φίλους που είχα τότε τώρα δε θυμάμαι τα πρόσωπά τους, και ίσως να μη θυμάμαι καν τη δικιά μου φάτσα πως ήταν το 2013, αλλά οκ, από 'μένα έχω και φώτο. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εδώ δανείζεις βιβλία και δεν τα ξαναβλέπεις. Τα χρήματα θα δεις; -Πολύ λίγες οι εξαιρέσεις. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2023 από Mrs. Hyde
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 13 minutes ago, Haldol said: Παιδιά άμα σας πω σε αυτά τα 9 χρόνια τι έχει αλλάξει, που ξέθαψε το θέμα ο άλλος πριν... άλλαξα αμάξι, άλλαξα πόλη, άλλαξα καριέρα, πέρασαν 2-3 ανεκπλήρωτα "crush" ανάμεσα σε σχέσεις, τους μισούς φίλους που είχα τότε τώρα δε θυμάμαι τα πρόσωπά τους, και ίσως να μη θυμάμαι καν τη δικιά μου φάτσα πως ήταν το 2013, αλλά οκ, από 'μένα έχω και φώτο. Το insomnia όμως δεν το άλλαξες, σταθερή αξία
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, costas_ είπε Για τα χρήματα πρόδωσε ο Ιούδας τον Χριστό, για τα χρήματα θα τσακωθούν τα αδέλφια και για τα χρήματα θα χαλάσουν σπίτια. Πολύ περισσότερο για τα δανεικά και τα αγύριστα ο άνθρωπος θα γίνει θεριό, ο φίλος θα γίνει εχθρός και η αγάπη θα γίνει μίσος. Τα λόγια και οι δικαιολογίες δεν μπορούν να μαλακώσουν το νου του ανθρώπου όταν αυτό τελαίνεται από την αίσθηση του άδικου και της μη τήρησης των συμφωνημένων. Προσοχή λοιπόν όταν δανείζουμε ή δανειζόμαστε χρήματα στην ιδιοσυγκρασία του άλλου και στην τήρηση των συμφωνημένων. Εδώ έχουν σκοτωθεί άνθρωποι και για μερικά εκατοντάδες ευρώ, σιγά μην δεν χάλασαν σχέσεις με αδέρφια συγγενείς κτλ. Αν και μεταξύ μας, εφόσον οι σχέσεις είναι καλές ανέκαθεν, τότε δεν χαλάνε για τέτοια πράγματα, αντε να υπάρξει το πολύ καμία ένταση και τέλος. Εκεί που υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα ήταν ήδη σε προβληματικες σχέσεις από παλιά, έρχεται και το πρόβλημα με τα αγύριστα δανεικά και διαλύει τα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις