Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας

όντας άσχετος σε θέματα web development θα ήθελα να μου δώσετε λίγο τα φώτα σας.

Θέλω να κάνω ένα web site για προσωπική ενημέρωση και ο κύριος σκοπός του θα είναι να μου εμφανίζει κάποια δεδομένα που θέλω , τα οποία θα τα εισάγει πρώτά απο μια ιστοσελίδα , θα τα τροποποιεί όπως θέλω ( κυρίως μαθηματικοί υπολογισμοί ) και έπειτα απο την επεξεργασία τους θα προβάλονται στο δικό μου site.

Το έχω κάνει στο excel απο την εισαγωγή δεδομένων ( λίστα με αριθμούς) τους οποίους εγώ με τύπους του excel τους προσθέτω και βγάζω το μέσο όρο ο οποίος και προβάλετε σε ξεχωριστό φύλλο.

Κάτι παρόμοιο θα ήθελα να κάνω και σε site διότι δε μπορω να έχω πρόσβαση στο excel του σπιτιού μου όταν λείπω.

Μπορεί κάποιος απο εσάς να μου δώσει κάποιες γενικές κατευθύνσεις πως θα μπορούσα να το κάνω?

Δηλ. θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσω με sql για εισαγωγή-τροποποίηση δεδομένων ή  υπάρχει κάτι άλλο

ότι γενική κατεύθυνση μου δώσετε θα μου είναι χρήσιμη και εγώ μέσα απο ψάμιμο θα προσπαθήσω να το κάνω

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο θα ήθελα να κάνω και σε site διότι δε μπορω να έχω πρόσβαση στο excel του σπιτιού μου όταν λείπω.

Γιατί δεν ανεβάζεις τα excels που έχεις φτιάξει στο Skydrive-Dropbox, να έχεις πρόσβαση από παντου?

Δημοσ.

Δεν με βολευει διοτι θελω να εχω αμεση ενημερωση απο το κινητο η το ταμπλετ μου και οχι να κατεβαζω συνεχεια το αρχειο ,να το κανω refresh και να ενημερωνομαι.δε μου ειναι πρακτικο

Δημοσ.

Τι θες εσύ δηλ. τα περιέχομενα του excel σου να εμφανίζονται αυτούσια στην ιστοσελίδα με μορφη πίνακα; Αν είναι έτσι έχει πολύ αρκετή δουλειά.

Δημοσ.

Ξεχνα το excel.

Μπορω να μεταφερω web data σε μια βαση δεδομενων,να τα επεξεργαζομαι και τα προβαλω στο δικο μου σαιτ;

Γενικες οδηγιες θελω και οχι λεπτομερειες

Δημοσ.

Ξεχνα το excel.

Μπορω να μεταφερω web data σε μια βαση δεδομενων,να τα επεξεργαζομαι και τα προβαλω στο δικο μου σαιτ;

Γενικες οδηγιες θελω και οχι λεπτομερειες

Ναι γίνεται αυτό.

Τι οδηγίες θες;

Δημοσ.

Ναι γίνεται αυτό.

Τι οδηγίες θες;

Πως γίνεται φίλε μου αυτο θέλω :-D

Δηλ ξερω οτι στο excel κάνεις import data και το excel με τη σειρά τα "βλεπει" ως δεδομένα

τι εργαλεια χρειαζομαι για να κανω το ιδιο στο δικο μου σαιτ

Μπορω στην sql να κανω import web data και αυτη να δημιουργησει πινακες όπως το excel?

Δημοσ.

Ναι γίνεται μέσα από την βάση σου και από το αντίστοιχο εργαλείο που έχεις για να την διαχειρίζεσαι, να κάνεις import διάφορα είδη αρχείων. Ένα από αυτά είναι το excel.

Δημοσ.

υπάρχει και η PHPexcel library αν θες να παίξεις και με excel. PHP-SQL θα χρειαστείς λίγη και HTML.

Αυτά σκεφτόμουν και εγώ. Το phpexcel  library δε το γνώριζα αλλά δε νομίζω να το δοκιμάσω

Θα αρχίσω απο sql και βλέπουμε.

Ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...