Derkish Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει κάποιο Ελληνικό Άρθρο σχετικά με τα βασικά πάνω στα κυκλώματα κλπ;Πχ •Τι είναι ΩΜ; •Τι είναι Volt; •Τι είναι Amber; •Σε τι χρησιμεύουν οι αντιστάσεις; •Σε τι χρησιμεύουν οι πυκνωτές; και πολλά άλλα.Ελπίζω να υπάρχει κάτι.
Galatea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ζητάς ουσιαστικά ένα βιβλίο Ηλεκτροτεχνίας/Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων. Ψάξε για φοιτητικές σημειώσεις, το άρθρο τι να σου κάνει.
MaxPayne Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 μια περιληψη στο google θα τη δεις,αλλα βρες σημειωσεις
Galatea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορώ να σου στείλω σημειώσεις που έχω αλλά πρέπει να μου πεις τι ακριβώς θες να μάθεις; Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ή να αρχίσεις να ασχολείσαι με ηλεκτρονικά;
Derkish Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορώ να σου στείλω σημειώσεις που έχω αλλά πρέπει να μου πεις τι ακριβώς θες να μάθεις; Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ή να αρχίσεις να ασχολείσαι με ηλεκτρονικά; Να αρχίσω να ασχολούμαι... Που είναι το 0;
Galatea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Θα σε προμηθεύσω με σημειώσεις. Don't worry. Το 0 είναι να μάθεις τις βασικές έννοιες. Τι είναι φορτίο. Τι είναι ρεύμα. Τι είναι τάση. Τι είναι αντίσταση. Και μετά βλέπουμε.
andreapaog328 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 wikipedia. το πιο απλό και γρήγορο... ξεκινας απο δω και πατας ενα ενα τα μπλε keywords... http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A9%CE%BC
Galatea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ^ Κι αυτό και τσέκαρε και το inbox σου.
kostas978 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Θα σε προμηθεύσω με σημειώσεις. Don't worry. Το 0 είναι να μάθεις τις βασικές έννοιες. Τι είναι φορτίο. Τι είναι ρεύμα. Τι είναι τάση. Τι είναι αντίσταση. Και μετά βλέπουμε.</p> Μπορω να παρω και γω τισ σημειωσεις σου;; Sent from my iPhone using Insomnia
shodan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αν τα πας καλά με τα αγγλικά τσέκαρε και ΕΔΩ, δείχνει υπερπλήρης η σελίδα. 1
Galatea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αν τα πας καλά με τα αγγλικά τσέκαρε και ΕΔΩ, δείχνει υπερπλήρης η σελίδα. Ωπ! Καλό!!! Μέχρι και σε μένα θα χρειαστεί αυτό!
kostas978 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Αν τα πας καλά με τα αγγλικά τσέκαρε και <a href="http://www.allaboutcircuits.com/">ΕΔΩ</a>, δείχνει υπερπλήρης η σελίδα.</p> Ευχαριστώ....!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα