Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω ένα laptop HP dv6700, χθες όπως κοίταγα κάτι στον υπολογιστή έβγαλε κάτι χρώματα η οθόνη και μετά από εκείνο το σημείο παραμένει ανοικτή αλλά είναι τελείως σκοτεινά τα πάντα στην οθόνη ίσα ίσα που τα διακρίνεις.Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να είναι;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μήπως κάτι δεν πατάει καλά; Εχεις ανοιξει ποτέ το laptop; Γιατί για στο δικό μου hp, έπρεπε να λύσω τα πάντα, μέχρι και την οθόνη για να φτάσω στη cpu.

Δημοσ.

Το έχω ανοίξει είδα το βύσμα που κουμπώνει στην μητρική ήταν εντάξει θα ανοίξω και την οθόνη να δω. Υπάρχει περίπτωση να έχει καεί ο inverter;

Δημοσ.

Το έχω ανοίξει είδα το βύσμα που κουμπώνει στην μητρική ήταν εντάξει θα ανοίξω και την οθόνη να δω. Υπάρχει περίπτωση να έχει καεί ο inverter;

Θα μπορούσε κι αυτό ακόμα, να υπολειτουργεί το σύστημά του. Ξέρεις πως να το ελέγξεις;

Δημοσ.

Βασικά βάλε μια εξωτερική οθόνη αν μπορείς να δουμε αν ειναι η οθόνη του laptop η κατι αλλο , αν βάλεις μια οθόνη θα καταλάβουμε

• Like 1
Δημοσ.

Άρα δεν είναι η κάρτα γραφικών. Οπότε ή κάτι δεν πατάει καλά ή έχει φθαρεί κάποιο καλώδιο. Αν τα αποκλείσεις κι αυτά, τσέκαρε inverter και βλέπουμε.

Δημοσ.

Ανοίγω την οθόνη τώρα να δω.

Δεν βρήκα κάποιο καλώδιο να έχει φθαρεί ή να μην ήταν κουμπωμένο καλά, αλλά τώρα δεν μου δείχνει και τίποτα στην οθόνη.

Τελικά δείχνει όπως πριν θα προσπαθήσω να δω τον inverter.

Δημοσ.

inverter μάλλον είναι, ψαξε στα μεταχειρισμένα να βρεις φτηνό αλλιώς ebay, υπάρχει περίπτωση να έχει καεί και η ccfl λαμπα pa300053.jpg

και πως θα καταλάβω ότι είναι η λάμπα;

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει εύκολος τρόπος να το δοκιμάσεις μόνο αν βάλεις την οθόνη σου σε άλλο λαπτοπ, αν ξέρει άλλος κάποιο ευκολότερο τρόπο ας πει. Συνήθως όμως τα hp καίνε inverter πάρε έναν από αγγελίες με κάνα 10€ και βλέπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...