Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, επειδη δεν ειχα ποτε ATI καρτα γραφικων και ειναι η πρωτη μου φορα. Εχει κανενα προγραμμα για graphic improvement/Settings? Εχω βρει ενα AMD Vision engine Control αλλα δεν πολυκαταλαβα τι κανει, δεν μπορω να αλλαξω τπτ εκει μεσα.

Μιλαω για την 4870.

Ευχαριστω.

PS: Διαβασα κατι για ενα Catalyst ATI, αυτο τι ειναι? Ειναι σαν το nvidia visual?

Δημοσ.

Το Catalyst ATI ειναι ουσιαστικά οι drivers που κατεβάζει μαζι με το control panel οπως εχει και η nvidia , απο εκει μεσα μπορείς να κανει ορισμένες αλλαγές στις ρυθμίσεις της κάρτα γραφικών

56695.jpg

Δημοσ.

Ok καταλαβα παιδια σας ευχαριστω πολυ!

Επειδη εγω κατεβασα drivers χτες, λογικα εχει μαζι το catalyst και ειναι ειδη εγγατεστημενο μεσα στον υπολογιστη, η να παω να το κατεβασω τωρα?

Επισης υπαρχουν ρυθμισεις που μπορουν να κανουν την καρτα να δουλευει καλυτερα?

Δημοσ.

Κατσε κατσε, κατι δεν παει καλα εδω.. Χτες κατεβασα drivers και τωρα τους βλεπω λεει driver version: 8.56.1.16 driver date: 25/4/2009

Δεν καταλαβαινω.. Τους κατεβασα απο το site τους πως μπορει να ειναι τοσο παλιοι? Μηπως επρεπε να τους κατεβασω απο καπου αλλου? Ενα λινκ με τους νεους driver που εχουν και το catalyst μεσα αν δεν ειναι δυσκολο? :D

Δημοσ.

ολα πακετο ειναι. αλλα μην μπερδευτεις με την φωτο του SPANK, ειναι παλια. 

εχει αλλαξει εδω και πολυ καιρο...!!!

ποια windows εχεις? 

μπες εδω βαλε τα στοιχεια και δες ποια εκδοση ειναι η τελευταια..!!

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Δημοσ.

Μα απο εκει τους κατεβασα και εγω, γιατι ειναι τοσο παλιοι? Τα 7 εχω 64αρια..

Κατεβασα το autodetect και λεει εχω τα πιο νεα driver.. Δεν βρισκω πουθενα catalyst στο PC μου..

Δημοσ.

Ναι αυτους κατεβασα και τους εγγατεστησα.. Γιατι δεν εχω το catalyst και γιατι λεει 2009? :(

Τους ξανακατεβαζω τωρα..

Παιδια λεει το εχω ειδη μεσα το amd catalyst manager... δεν καταλαβαινω τιποτα χαχα .. Δεν παμε καλα.

Μηπως ειναι επειδη εχω μεσα Nvidia HD audio driver? Πρεπει να το κανω unistall ?

bdrz.jpg

Αυτο ειναι ετσι? Εκανα unistall τα παντα με driver sweeper safe mode και τωρα μου τα δειχνει κανονικα. Ξερετε μηπως τι μπορω να αλλαξω απο εδω για καλυτερο performance σε ενα συγκεκριμενο game?

Δημοσ.

ναι, σωστο. 

γιατι το ανεφερες οτι δεν ειχες ποτε πριν ΑΤΙ καρτα, αλλα το προσπερασαμε......., κακως..!! 

πρεπει εκτος απο unistall kai σκουπισμα των προηγουμενων Drivers (Nvidiα) με DRIVER SWEEPER (ή DRIVER CLEANER, οποιο εχεις) στα Windows, να μπεις και σε SAFE MODE και να τρεξεις μια το DRIVER SWEEPER..!     καλου-κακου....!!  

και μετα να κανεις εγκατασταση τους ΑΤΙ οδηγους..!!  

περιληπτικα η normal διαδικασια ειναι 

Unistall drivers,

run Driver cleaner,

restart,

safe boot

driver cleaner

restart

install new drivers.

Δημοσ.

Ναι αυτα εκανα και μετα δουλεψε, πριν απλα δουλευε αλλα δεν ειχε ολα αυτα τα μενου. Μονο 1 μενου ειχε και δεν μπορουσα να αλλαξω τιποτα. Τωρα που εγινε απλα θελω να μαθω αν εχει τιποτα ρυθμισεις που θα μου εκαναν καποιο boost στα game.

Σας ευχαριστω για την βοηθεια παιδες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...