Luciddream Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 βγάζω το φτυάρι και ρωτάω... έχει κανείς άλλος πρόβλημα με qbittorrent? συγκεκριμένα το θέμα που έχω είναι οτι δεν seedarei... η οταν seedarei το κάνει με 0.2kbps... τον ξήλωσα και έβαλα deluge και όλα πάνε μια χαρά, οπότε πιστεύω δεν ειναι θέμα του libtorrent αλλα καθαρά του qbittorrent... μπήκα και στο φορουμ τους και ξενέρωσα λίγο γιατί όποιος άνοιγε τοπικ οτι έχει πρόβλημα με το upload του απαντάνε οτι κάτι δεν κάνει σωστά, ή οτι το torrent του δεν έχει leechers ξερω γω. (και είναι και έλληνας ο maintener). πιο πολύ απορία το έχω γιατι δοκίμασα πολλά πράγματα και δεν φαίνεται να έφτιαξε. έφτιαχνε για λίγο ανέβαινε η ταχύτητα και μετά απο λιγα λεπτά πάλι νεκρό. υ.γ μην πεταχτεί κανείς και πεί βάλε uttorrent θα ακούσει παναγίες
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ειχα κι εγω καποια προβληματα στο παρελθον με το qbittorrent. Και σε 8 και σε 7 και δεν μπορουσα να βρω το τι φταιει. Προς το παρον προσωπικα απο ολα τα προγραμματα που εχω δοκιμασει, ειμαι με το tixati. Το πιο κορυφαιο για εμενα.
Luciddream Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ειχα κι εγω καποια προβληματα στο παρελθον με το qbittorrent. Και σε 8 και σε 7 και δεν μπορουσα να βρω το τι φταιει. Προς το παρον προσωπικα απο ολα τα προγραμματα που εχω δοκιμασει, ειμαι με το tixati. Το πιο κορυφαιο για εμενα. το qbittorrent μου αρέσει οπτικά και κατεβάζει και πολύ γρηγορα τα torrents. αλλα όσο μπορώ θέλω και να seedarω, ειδικά σε συγκεκριμένα torrents. το tixati δεν το χω δοκιμάσει, το χω δει τελευταία πολύ να παίζει στα peers όμως. οπότε μάλλον θα το τσεκάρω και αυτό. το deluge μια χαρά δουλεύει αλλα χάνει λίγο απο look and feel.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκιμασε το να δεις πως ειναι. Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το tixati, παρα πολυ ελαφρυ, μια χαρα seedαρει τα torrents τα δικα μου και κατεβαζει σε αρκετα καλη ταχυτητα. Απλα ειναι καπως παλιομοδιτικο το interface του. Και εγω με qbit ημουν αλλα το αφαιρεσα. Το deluge το ειχα σε linux. Παρα πολυ καλο αλλα για καποιο λογο μου φαινοταν καπως βαρυ
flik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ σε tixati εχω καταλήξει. Ελαφρύ, πλήρως παραμετροποιήσιμο, τίποτα δεν του λείπει. Όντως το ui (τα χρώματα κυρίως) είναι κάπως, αλλά δεν είναι πρόγραμμα που το έχεις ανοιχτό, είναι πάντα στο tray, άρα δεν σε νοιάζει.
Luciddream Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 παρατήρησα θέματα (μικρότερα) και με το upload του deluge... αρχίζω να σκέφτομαι μήπως φταίει και τίποτα άλλο. τι εννοώ θέματα, ενώ η γραμμή μου φτάνει ως 500kbps upload, το deluge seedarei στα 60 περίπου συνήθως.. και που και που φτάνει 250kbps. εν το μεταξύ ενώ μου δείχνει 100 peers το βλέπω να στέλνει σε 4-5..
Luciddream Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Εχεις ανοιξει πορτες στο ρουτερ; ανοίγουν με upnp (και το άλλο που δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται). μου δείχνει πράσινο έτσι και αλλιώς. σκέφτομαι μήπως φταίει κανα interface απο vmware/virtualbox. αν δεν φταίει αυτό μπορεί να έχω κανα limit στα connections του ρουτερ που δεν το χω προσέξει.. αν και με το utorrent δεν είχα πρόβλημα στο upload πιο παλιά. θα δοκιμάσω και σε archlinux να δώ αν φταίει το λειτουργικό, ο client, ή το ρουτερ. μπορεί και να είναι η ιδέα μου βέβαια, αφου κατέβασα κατα τις 9 το "απόγευμα" ένα αρχείο 1,5gb και στις 1:30 το βράδυ είχα ratio 1,274... και δεν έχω την υπομονή τώρα να υπολογίσω τι ταχύτητα έχει μέσο όρο αυτό edit: τελικά το υπολόγισα, αυτο βγαίνει περίπου 100kbps
Luciddream Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ok το deluge δεν έχει θέμα, απλά ήθελε ρύθμιση στα upload slots. για κάποιον λόγο ήταν πολύ χαμηλά (στο 4). το πήγα 15. τώρα πιάνει περίπου 400kbps σταθερά με 10 λεπτά δοκιμή που έκανα. edit: το έβγαλα όμως, έβαλα tixati. του deluge του λείπουν πολλααα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2014 από Luciddream
Luciddream Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 επανέρχομαι με απορία για το Tixati. τι ταχύτητες download πιάνει συνήθως? έχω την εντύπωση ότι με το ζόρι πάει πάνω απο 1+ Mb/s.. το upload απτην άλλη τερματίζει κατευθείαν κάτι που το ήθελα μήπως μου λείπει κάποια ρύθμιση? κανονικά θα πρεπε να φτάνω 4-5+ Mb/s μόλις δοκίμασα και σε torrent με 4000 seeders χωρίς leachers, και πάλι τα ίδια... βλέπω ότι κάνει connect το πολύ σε 12 peers για κάποιο λόγο ... χμμμμ..... edit: την βρήκα την λύση, είναι το Auto Limit. το οποίο μου έκανε limit το download σε 1.75Mb/s ... ανεβάζεις το ratio και έτοιμος (ελπίζω)
theTuber Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασα qbittorrent σε windows 7. Ότι καλύτερο απλά μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα δεν συναντησα. Και το deluge όμως αρκετά καλό. Hδη είμαι καλλυμένος από το open source qbittorent, οπότε το tixati δεν το δοκίμασα, μπορεί όντως να είναι και αυτό μια χαρά. Αλλά...συζητάμε για αντικατάσταση του utorrent που είναι κλειστό λογισμικό, δεν θέλω να πάω πάλι σε κλειστού κώδικα λογισμικό (tixati). Σε linux μια χαρά ήμουν με το transmission αλλά έβαλα κι εκεί qbittorrent για να χρησιμοποιώ παντού το ίδιο
Luciddream Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 και εγώ προτιμούσα το qbittorrent αλλα μου τα χάλασε με τα bug του... το tixati αν και κλειστου κώδικα δεν έχει διαφημίσεις, είναι απο τα λίγα που υποστηρίζει σωστά ip filters, και έχει πάρα πολλές επιλογές που κανένα άλλο client δεν έχει... αλλα ακόμα δεν έχω καταλάβει αν έχει πρόβλημα με το download του, το qbittorrent πιάνει πολύ πιο εύκολα ταχύτητες νομίζω.
pigeon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 edit: την βρήκα την λύση, είναι το Auto Limit. το οποίο μου έκανε limit το download σε 1.75Mb/s ... ανεβάζεις το ratio και έτοιμος (ελπίζω) Το Tixati το έχω δεί να πιάνει ως ~2.5Mb/s, όλο το κόλπο είναι οι ρυθμίσεις στο bandwidth-->advanced (το κουμπάκι διπλα στο autolimit). Υπάρχει και ανώτερο level πειράγματος αλλά δεν τα έχω σκαλίσει. Είναι εδώ: στο Settings ---> Network --> Connections --> Advanced Socket Options --> κουμπί [Edit].
Luciddream Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 δεν ξέρω τι γίνεται ακριβώς, δεν είναι και εύκολο να το αναλύσεις σε ένα torrent client με τέτοιες ταχύτητες. απλά μου δίνει την αίσθηση οτι κατεβάζει πιο αργά από το qbittorrent κ τα άλλα libtorrent προγράμματα. ακόμα και με κλειστό το Auto limit, αργεί να πιάσει ταχύτητα, και μετά δεν ειναι ακριβώς σταθερή. τώρα κατεβάζω απο torrent με 900 seeders μόνο με 3.70Mb/s max 4, και για να φτάσει εκεί πέρασε κανα 5-10λεπτο... σε 5 λεπτά τα περισσότερα torrents που θέλω, θα πρεπε να ειχαν κατέβει ήδη. Εντάξει, "first world" problems, αλλά μπορεί να ψάχνει και άλλος την λύση γιαυτό πρέπει να τα γράφουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα