Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω πρόγραμμα για τα torrent.Είχα δεί ότι υπήρχαν φόβοι για την εταιρεία που αγόρασε το uttorent οπότε πείτε κάτι άλλο.Υπάρχει κανένα που να εφαρμόζει κάποιου είδους απόκρυψη ;

Δημοσ.

Κάπου είχα δεί στο forum μια αναφορά αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τον λόγο και τα στοιχεία, ίσως οτι είναι Αμερικάνικη εταιρεία ; ή οτι υπήρχε φόβος να δίνει στοιχεία των χρηστών ; δεν είμαι σίγουρος, υποθέτω κάποιοι θα βρεθούν να μας πούν τι τρέχει.

Δημοσ.

Εντάξει, όντας στο Internet δυστυχώς αποδέχεσαι έμμεσα ότι δεν υπάρχει απόρρητο. Δεν περιμέναμε να ξεσπάσει το σκάνδαλο της NSA για να το μάθουμε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ακουστεί πως το μtorrent έστελνε "περίεργα" πακέτα προς άκυρες IP. Πολλοί συσχέτισαν αυτή του τη συμπεριφορά με botnets, παρακολούθηση από MPAA κ.λ.π.

Μάλιστα η εφαρμογή έγινε ban από κάποιους private trackers για το φόβο των Ιουδαίων.

Προσωπικά δε θα ανησυχούσα, αν θες πάντως να δοκιμάσεις κάποιο εναλλακτικό client, καλή λύση είναι το open source Deluge. Εξαιρετικό είναι και το transmission, δεν υπάρχει όμως δυστυχώς επίσημο build για Windows. Ίσως σταθείς τυχερός με κάποιο από τα ανεπίσημα ωστόσο.

Δημοσ.

Εφ΄οσον υπαρχει επιλογη για encryption στο utorrent δεν εχεις να φοβασαι κατι, να φοβοσουν αν εμενες σε καμια Αμερικη οπου εκει ψαχνουν πιο πολυ τι κατεβαζεις. 

Το transmission αν θυμαμαι καλα εχει γινει ban απο πολλους private trackers γιατι εδινε ψευτικα στατιστικα πισω. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Link.png Site: http://www.qbittorrent.org/">QBittorrent

2. Link.png Site: http://deluge-torrent.org/">Deluge

Για Windows προτεινω το QBittorrent ειναι καπως πιο ελαφρυ απο το Deluge. Αλλα δοκιμασε και τα δυο και δες ποιο σου αρεσει.

Ετσι οπως παει η κατασταση πρεπει να πηγαινουμε σε ολο και πιο open source λυσεις για προγραμματα ...

Επεξ/σία από gega
  • Like 6
Δημοσ.

Το utorrent συνεργάζεται επίσημα με την MPAA από οσο ξερω, οπότε το encryption δεν παιζει ρόλο.  Τα καλυτερα(κατα την γνώμη μου) εναλλακτικά ειναι αυτα που αναφέρει ο gega για windows.

Δημοσ.

To utorrent εχει παψει καιρο να ειναι το καλυτερο, και πλεον δεν θα το ελεγα ουτε ελαφρυ. Μονο αν βρεις παλαιοτερες εκδοσεις αλλα δεν υπαρχει λογος. Εγω χρησιμοποιω το tixati.

Ειναι απο τη φυση του portable, δουλευει και σε linux native, πολυ ευχρηστο interface

Και το qbit εχω χρησιμοποιησει και ειναι το ιδιο καλο, αλλα προτιμω το Interface του tixati

• Like 1
Δημοσ.

Καλό το QBittorrent αλλά στο PC που το δοκίμασα για αρκετό διάστημα, όταν κατέβαζε δεν μπορούσα να ανοίξω καμία σελίδα στον Firefox, αφού χρησιμοποιούσε όλη την ταχύτητα της γραμμής. Ίσως να χρειάζονταν να κάνω κάποια ρύθμιση, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω και κάποια στιγμή έβαλα μια παλιά έκδοση του uTorrent ( την 2.4 νομίζω ή κάτι τέτοιο) που δεν βγάζει και διαφημίσεις.

Το Τixati το έχω στα υπ'όψη αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη, λόγω interface (γούστα είναι αυτά :) ) αλλά μετά από τόσο καλά λόγια θα το δοκιμάσω σίγουρα.

Δημοσ.

Για windows είτε qbittorrent, είτε transmission-qt. Και τα δυο κάνουν συχνά updates και θεωρούνται πιο ασφαλή από το μtorrent (που είναι κλειστό λογισμικό, και η εταιρία στην οποία ανήκει (Bittorrent Inc.) έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί με τις MPAA και RIAA όποτε χρειαστεί).

Δημοσ.

To μtorrent ξαφνικα σταματησε να κατεβαζει γρήγορα(σχεδον καθολου δηλαδη) δοκιμασα καποιες λυσεις και τιποτα, απο τοτε εβαλα το Tixati και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος..

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τελευταία "σωστή" έκδοση του ut, την 2.2.1 (http://www.filehippo.com/download_utorrent/9859/) και να κόψεις τον έλεγχο για ενημερώσεις. Αυτήν χρησιμοποιώ εγώ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που είναι παλαιότερη έκδοση.

Εναλλακτικά υπάρχει και το qbitorrnet (http://www.qbittorrent.org/) που κερδίζει συνεχώς έδαφος μετά την πατάτα του ut στις καινούργιες εκδόσεις με τα offers και τα futured torrents.

Το taxami δεν το ξέρω για

Το utorrent συνεργάζεται επίσημα με την MPAA από οσο ξερω,

Αυτό από που το ξέρεις; Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό.

Καλό το QBittorrent αλλά στο PC που το δοκίμασα για αρκετό διάστημα, όταν κατέβαζε δεν μπορούσα να ανοίξω καμία σελίδα στον Firefox, αφού χρησιμοποιούσε όλη την ταχύτητα της γραμμής. Ίσως να χρειάζονταν να κάνω κάποια ρύθμιση, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω και κάποια στιγμή έβαλα μια παλιά έκδοση του uTorrent ( την 2.4 νομίζω ή κάτι τέτοιο) που δεν βγάζει και διαφημίσεις.

Έπρεπε να μειώσεις το upload σου. Με full upload είναι λογικό να έχεις προβλήματα επικοινωνίας.

btw η έκδοση 2 σταμάτησε στην 2.2.1 που αναφέρω παραπάνω. Μετά πήγε απ' ευθείας στην 3.0 beta και τις διαφημίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...