Xorxhs! Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Θελω να συνδεσω το PC με την τηλεοραση μεσω καλωδίου hdmi to dvi. Το πρόβλημα μου είναι ότι εχω εικονα, αλλα δεν περνά ο ήχος. Το συστημα μου αποτελείται από 3570k+z77x-ud3h με μια 7950 ΑΤΙ vga card. Μήπως πρεπει να συνδέσω καποιο εσωτερικό καλωδιο τη mobo με την ATI? ***Μην μου πειτε ότι δεν περνά ήχος από dvi***
SouLSLayeR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πρώτα πρώτα, ναι, το DVI δεν ήταν σχεδιασμένο να μεταφέρει ήχο. Να υποθέσω ότι έχεις θέσει την hdmi ως έξοδο. Αν δεν στην βγάζει ως έξοδο δοκίμασε να ξαναβάλεις drivers και κοίτα προσεκτικά όλες τις επιλογές στην εγκατάσταση. Άμα θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο καν'τη και ντιφόλτ. Επίσης όχι όλα τα converters δουλεύουν. Διάβασε αυτό το νήμα και ίσως σε διαφωτίσει, έχει και μια πικ του καλωδίου που χρησιμοποίησε ο τς. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2013 από SouLSLayeR 1
WalkerSW Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Γτ δεν την συνδεις με hdmi to hdmi ? 1
veteranos123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορείς να μεταφέρεις ήχο με dvi. Κάνε αυτό που είπε ο WalkerSW
artshadows Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 υπρχουν και κατι ανταπτορες τις ΑΜD που κανανε dvi to hdmi με ηχο
Xorxhs! Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 μονο με ανταπτορα dvi-hdmi μου επαιξε,,,, keep trying
WalkerSW Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Κατσε γτ θα μας τρελανεις εσυ... που τον εβαλες τον ανταπτορα ? απο την μερια της καρτας?
Xorxhs! Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 τι δεν καταλαβες και θα σε τρελανω...εχω ένα hdmi - dvi καλωδιο και χρησιμοποιησa και έναν ανταπτορα dvi-hdmi για να μετατρέψω το καλωδιο σε hdmi - hdmi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα