piranhas2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σας παιδια θελω να κανω μια αναβάθμιση στο υπολογιστή , εχω αυτα intel core2duo cpu E [email protected] ghz eam 2gb ddr21 νομιζω και καρτα γραφικων nvidia gfore 8400gs εχει και προβλημα 2 σκηρους δισκους απο 232 gb τωρα θελω να παρω μια καρτα γραφικων για να παιζω κανενα παιχνιδι καινούργιο πχ Call of Duty: Black Ops και να βαλω και αλλη μια ram τι να παρω ας ειναι και μεταχειρισμενα το πολυ κανενα 80 ευρο και τα 2 ευχαριστω
Millennium Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιό τροφοδοτικό έχεις; Σε τι ανάλυση είσαι; Με αυτά τα χρήματα σε βλέπω για μεταχειρισμένα.
piranhas2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 fortron source , model fsp 350-60lhp 350 watt max η οθονη ειναι lg flatron w2243s εχω win 8
ikaruga24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχεις αλλη επιλογη. Κοιτας για amd 7750. http://www.skroutz.gr/s/435889/Sapphire-Radeon-HD7750-1GB-GDDR5.html 1
piranhas2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 πρεπει να παρω ram η ειμαι καλυμενος??? αξιζει να κανω αναβαθμυση η να παρω ενα μεταχειρισμενο κουτι κομπλε να τελειωνω με κανενα 200ευρο??
trek Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 πρεπει να παρω ram η ειμαι καλυμενος??? αν θες να μείνεις αποκλειστικά στα w8, θα χρειαστείς έστω 1 giga ram παραπάνω. Mπορείς βέβαια να κάνεις και ενα dual boot με xp (μόνο τα παιχνίδια ..χωρίς έξτρα προγράμματα) και απλά όταν είναι να παίξεις, να bootάρεις απο εκεί, αλλά για 10 ευρώ που κάνει ένα ντιμάκι ddr2 του 1g δεν νομίζω να αξίζει. αξιζει να κανω αναβαθμυση η να παρω ενα μεταχειρισμενο κουτι κομπλε να τελειωνω με κανενα 200ευρο?? Στις αγγελίες δεν είδα και τίποτα τρελό με 200ε. Αν μπορείς πάντως, να τα διαθέσεις για το μηχάνημά σου αυτά τα 200, θα κάνεις "παπάδες"! (σ.σ γράψε και το μοντέλο της μητρικής σου, για να ξέρουμε για τι μιλάμε)
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Να παρεις εντελως νεα εξαρτηματα με κουτι κλπ δεν αξιζει, εχεις μια χαρα επεξεργαστη και παρολο που το τροφοδοτικο ειναι μικρο θα μπορεσεις να βαλεις μια καλουτσικη καρτουλα μεσα. Πιστευω αξιζει να παρεις μεταχειρισμενα 2gb ram και μια καρτα γραφικων και αυτη μεταχειρισμενη, απλα να προσεξεις να μην ειναι καρτα που ζηταει πολλα watt (συνηθως αυτες που θελουνε εξτρα καλωδιο τροφοδοσιας ειναι οι καρτες με τα πολλα watt), οποτε παρε μια καρτα που θα τραβαει ρευμα απο τη μητρικη. Εχω και εγω ενα απλο συστημα με 2πυρινο επεξεργαστη και μικρο τροφοδοτικο και εχω μεσα την gt 4400 1gb ddr 5 και παιζει τα παντα. Η γνωμη μου ειναι οτι θα σου βγουν πιο φτηνα μεταχειρισμενα. σιγα τωρα για το παλιο το pc δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για καινουρια. Εστω και 50 ευρω λιγοτερα να σου βγουν τα μεταχειρισμενα, παλι λεφτα ειναι.. Παρε μια μεταχειρισμενη 6670 η 7750 καλες ειναι.και δεν νομιζω να κανουν πανω απο 30 ευρω. By the way, αυτη η καρτα γραφικων που εχεις τωρα.. δεν ειναι καρτα Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2013 από TRILOBYTER
SakisProHD Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Να παρεις εντελως νεα εξαρτηματα με κουτι κλπ δεν αξιζει, εχεις μια χαρα επεξεργαστη και παρολο που το τροφοδοτικο ειναι μικρο θα μπορεσεις να βαλεις μια καλουτσικη καρτουλα μεσα. Πιστευω αξιζει να παρεις μεταχειρισμενα 2gb ram και μια καρτα γραφικων και αυτη μεταχειρισμενη, απλα να προσεξεις να μην ειναι καρτα που ζηταει πολλα watt (συνηθως αυτες που θελουνε εξτρα καλωδιο τροφοδοσιας ειναι οι καρτες με τα πολλα watt), οποτε παρε μια καρτα που θα τραβαει ρευμα απο τη μητρικη. Εχω και εγω ενα απλο συστημα με 2πυρινο επεξεργαστη και μικτρο τροφοδοτικο και εχω μεσα την gt 4400 1gb ddr 5 και παιζει τα παντα. Η γνωμη μου ειναι οτι θα σου βγουν πιο φτηνα μεταχειρισμενα. σιγα τωρα για το παλιο το pc δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για καινουρια. Εστω και 50 ευρω λιγοτερα να σου βγουν τα μεταχειρισμενα, παλι λεφτα ειναι.. Παρε μια μεταχειρισμενη 6670 η 7750 καλες ειναι.και δεν νομιζω να κανουν πανω απο 30 ευρω. By the way, αυτη η καρτα γραφικων που εχεις τωρα.. δεν ειναι καρτα Κάνουν με σιγουριά πάνω από 30 ευρώ μεταχειρισμένες.Εδώ δεν βρίσκεις την 6570,θα βρεις την 6670 και την 7750;Εγώ πάντως θα του πρότεινα να βρει καμιά 4850 με 40-50 ευρώ αν και με 350watt ίσως να έχει πρόβλημα.Καλή λύση είναι και αυτή εδώ πάντως:http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gt640
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν αξιζει να δωσεις ομως πανω απο 30 αντε 35 ευρω για αυτες. Αν δεν βρει ας παει σε κατι παρομοιο της Nvidia στα ιδια κυβικα μεταχειρισμενο. Λει οτι θελει και ραμ (και καλα κανει, 2 ειναι πολυ λιγα) για αυτο μεταχειρισμενα θα ηταν καλη λυση. Not to mention ποσο ακριβες ειναι οι ddr2 αν τις παρεις καινουριες..
cabdik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 αν και πρεπει να μας πεις και ποια μητρικη εχεις για να δουμε και τι μνημες παιρνει.... δες εδω http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46384_46403/2GB-Desktop.html?keyphrase=ddr2&order_dir=asc και καρτα γραφικων, απο μενα, ....ασυζητητι 7750...!!
piranhas2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστώ πολυ παιδια για τις απαντήσεις δειτε φωτο απο την μητρικη μνημες παίρνει ddr2 οπότε παιρνω μια ram 2gb ddr2 και μια καρτα γραφικων 1gb ??ειμαι ασχετος με τα pc αυτη ειναι καλη??? http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/182165-gts-250-1gb/
cabdik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 άρα έχεις αυτή τη μητρική http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=812&MenuID=16 εδώ έχεις ένα θέμα, για τις μνήμες, όσον αφορά τις θύρες που έχει η μητρική. έχει 2 θέσεις για μνήμες, οι οποίες από ότι βλέπω είναι κατειλημμένες..!! σωστά?
piranhas2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 πωωωωωωωωωω εχεις δικιο........
cabdik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 το μονο που μπορεις να κανεις, αν θες να αυξησεις τη μνημη σου, ειναι να πουλησεις αυτες που εχεις και να παρεις 2χ2gb DDR2..! στο 50αρικο παιζουν καινουριες.
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Η 250 gts δεν ειναι κακη αλλα θελει 1 η 2 6pin power connectors δηλαδη πρωτα δες αν το τροφοδοτικο σου εχει αυτα τα καλωδια και μετα περιμενε να σου πουν τα παιδια εδω αν θα την σηκωσει το τροφοδοτικο σου, παντως εγω δεν θα το ρισκαρα..καλυτερα να παρεις μια αλλη καρτα που δεν τραβαει τοσο ρευμα. Να ξες η καρτα αυτη τραβαει 145 watt. Παρε αυτην http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/191575-msi-geforce-gt-440-1gb/ καλυτερα, δεν ειναι οσο ισχυρη οσο η 250 αλλα για το τροφοδοτικο σου αυτη ειναι, θα σου παιξει ολα τα παιχνιδια αν βαλεις και 4αρα ραμ.. Και εγω αυτην εχω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις