mad-proffessor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Γειά. Είπα να ασχοληθω λίγο με openlayers μιας κ δεν έχω κάτι άλλο να κάνω. Έχω σα baseLayer ένα osm και θέλω να βάλω σαν overlay ένα vector layer με projection EPSG:2100. Στο request που γίνεται μέσω wfs επιστρέφονται τα features σωστά(χρησιμοποίησα GML) αλλά μου τα βγάζει σε λάθος σημεία στο χάρτη πρέπει να κάνω reproject με Proj4js ή κάτι άλλο; Δοκίμασα με map.setCenter και μιά άλλη συνάρτηση που κάνει transform τις συντεταγμένες αλλά δε δούλεψε. Κάθε βοήθεια δεκτή
warlock9_0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 πρέπει να έχουν το ίδιο projection αυτό που κάνεις overlay χρησιμοποιείται μόνο για την ελλάδα και πρέπει να το μετατρέψεις στο σωστό στο openstreetmaps είναι 4326 ή 3857
mad-proffessor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά το κατάλαβα, ευχαριστώ. Δε με λές μιας κ είσαι εδώ πως κάνω τον osm simple map να εστιάζει Ελλάδα;
warlock9_0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 δεν έχω ιδέα, δεν το έχω δουλέψει ποτέ, με τα data έχω ασχοληθεί πιο πολύ αλλά φαντάζομαι αυτή η setcenter που είπες οτι θα κάνει αυτό που θες, συνήθως έτσι γίνεται
mad-proffessor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δε δούλεψε κατευθείαν πάντως, νομίζω κάπου μέσα στα docs πέτυχα κ μια για zoomTo θα τις ξαναδώ αυριο. Έχεις βρει πουθενά (open) data εκτός απο geodata.gov; Αν ναι δώσε κανά λίνκ σε κάποια φάση αύριο να φορτώσω τη βάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα