Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα προβληματάκι με ένα app στο κινητό μου και θα ήθελα τα φώτα σας.

Κατ' αρχάς το κινητό μου είναι το Huawei U8800 pro με android 4.0.3.

Επειδή είμαι πρωτάρης στα smartphones, μια φορά πάνω στο "σκάλισμα", έψαχνα πως να κλείσω μια εφαρμογή που είχε κολλήσει, και την έκανα force-stop. Για να μη λέω αερολογίες, η εφαρμογή στην οποία αναφέρομαι είναι το GetGlue.

Από τότε έκανα αμέτρητα uninstall-reinstall αλλά τίποτα. Κάθε φορά που πάω να τη τρέξω, παίρνω στα μούτρα το μνμ "Sorry, GetGlue has stopped unexpectedly". Είχαν ανακοινώσει πριν μερικές εβδομάδες ότι θα έβγαζαν νέα έκδοση και ήλπιζα ότι με αυτή το πρόβλημα θα διορθωθεί, αλλά και πάλι τίποτα. Προφανώς με το force-stop κάτι χάλασε, κάτι σβήστηκε, δε ξέρω.

Το support της GetGlue είναι για τα πανηγύρια, τους ζητάω μια φορά βοήθεια, μου ζητούν επιπλέον στοιχεία για το πρόβλημα, τους τα στέλνω και εξαφανίζονται. Περνούν 1-2 βδομάδες, ξαναστέλνω να δω τι γίνεται και σα να μη συμβαίνει τίποτα, με ξαναρωτούν τα ίδια, τους τα ξαναστέλνω και ξαναεξαφανίζονται!

Γι'΄αυτό είπα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Να επαναλάβω ότι είμαι εντελώς noob στα smartphones και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με σπασίματα ή όπως αλλιώς τα λένε, το λειτουργικό είναι της μάνας.

• Moderators
Δημοσ.

Μην τρελαινεσαι, το counter των εμφανισεων νομιζω πως ξεκινα να μετρα απο την πρωτη απαντηση και επειτα. Μια χαρα το βλεπουν, no need to bump :)

Επι του θεματος, δοκιμασε μια να πας στα settings> Applications, να βρεις την εφαρμογη και να πατησεις Clear Cache.

• Moderators
Δημοσ.

Περιεργο νομιζα πως αυτο θα το διορθωνε... Clear Cache, Uninstall, Reinstall.

Δεν εχω να προτεινω κατι αλλο, ισως καποιος συμφορουμιτης εχει καποια αλλη ιδεα. Βασικα το αλλο που θα μπορουσες να κανεις αλλα δεν το πολυπροτεινω για τετοιου ειδους προβλημα (αλλα αν ολα πανε στραβα εχε το υποψη σου) ειναι να κανεις hard reset. Αλλα παραειναι δραστικο, αναλογικα ειναι σαν να κανεις φορματ στον υπολογιστη επειδη σου κρασαρει ενα προγραμμα π.χ. 

Αλλα εχε το στο νου σου ως τελευταια λυση.

Δημοσ.

Δοκίμασα και με τη σειρά που τα είπες αλλά πάλι τπτ.

Ε για hard reset δεν είναι. Εντάξει, είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ συχνά και με ενοχλεί που δε λειτουργεί αλλά δε θα κάνω και format το κινητό..

Αν υπάρχει καμιά άλλη ιδέα, δώστε..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν είσαι ρουτ, εγκατέστησε το titanium backup, κάνε backup και μετά uninstall την εφαρμογή, μετά reboot, και μετά την ξαναεγκαθιστάς....

αν σου δουλέψει, και έχεις την οικονομική δυνατότητα, αγόρασε το PRO version για να υποστηρίξεις τον Έλληνα προγραμματιστή (και εγώ το αγόρασα για στήριξη, γιατί από τις advanced δυνατότητες δεν χρησιμοποιώ καμμιά πέρα απο το clean dalvik cache).

Δημοσ.

Όχι φίλε. Όπως προείπα, είναι noobάς γενικά με τα smartphones και εκτός από την επίσημη αναβάθμιση λογισμικού, δεν το έχω πειράξει καθόλου.

Uninstall και reinstall έχω κάνει πολλές φορές χωρίς backup, δεν είναι εφαρμογή που χρειάζεται να κρατάει δεδομένα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δημοσ.

οκ σεβαστό και αν δεν σε ενοχλεί τόσο ώστε να πειράξεις το τηλέφωνο τότε καλώς δεν προχωράς.

Αν πάλι αλλάξεις γνώμη, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω, αν όντως γίνεται το ρουτ με το z4 όπως διάβασα στα γρήγορα είνια σχετικά εύκολο!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...