xrhstospro Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 aspidas αυτο το εκανα και σικο μου σονυ τιπο και ανοιξε κανονικα αλλα δεν αναγνωριζε τις 2 εσωτερικες μνημες και την sd....για να το κανεις αυτο πρεπει να ξαναπερασεις το αυθεντικο rom της σονυ γτ αν εχεις το rom που εχει τοτε που το αγορασες και αλλαξεις το vold.fstab αυτο παθαινεις (γτ μαλλον το εχει τροποποιησει η σονυ να εμφανιζει προβλημα/να μην δεχετε την παραμικρη αλλαγη στο /system απο τους χρηστες...δε ξερω αν κτλβες :Ρ
pp6210 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχάς. Να πως brickαρε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447990 αυτό είχα κάνει και την πάτησα όπως και άλλοι. Ευτυχώς δεν δίνει στίγματα ζωής και δεν θα το δουν εκεί στην sony αφού δεν ανοίγει ούτε σε fastboot & adb (ούτε καν φορτίζει) Ελπίζω να σταθείς τυχερός και να μην στο βγάλουν εκτός εγγύησης, γιατί στη sony έχουν διαγνωστικά που μπορούν να βρούν και πότε πήγες τουαλέτα που λέει ο λόγος..... όταν πήγα το μινι του αδελφού μου που είχε το θέμα με το back key όταν ζεσταίνεται σχεδόν μου είπαν όλες τις προσπάθειες που είχα κάνει με κολπάκια από το xda... και έμεινα μλκςσ, γιατί πριν το πάω το είχα φρεσκογυρίσει σε μαμμά ρομ με pc companion και θεωρούσα οτι όλα θα ήταν καθαρά.
Aspidas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ελπίζω να σταθείς τυχερός και να μην στο βγάλουν εκτός εγγύησης, γιατί στη sony έχουν διαγνωστικά που μπορούν να βρούν και πότε πήγες τουαλέτα που λέει ο λόγος..... όταν πήγα το μινι του αδελφού μου που είχε το θέμα με το back key όταν ζεσταίνεται σχεδόν μου είπαν όλες τις προσπάθειες που είχα κάνει με κολπάκια από το xda... και έμεινα μλκςσ, γιατί πριν το πάω το είχα φρεσκογυρίσει σε μαμμά ρομ με pc companion και θεωρούσα οτι όλα θα ήταν καθαρά. απ΄ Πιθανών να σταθώ τυχερός. Ο λόγος είναι ότι διάβασα από άλλα άτομα σε group του κινητού στο FB ότι η Sony δεν μπορεί να το διορθώσει και πιθανόν να αντικαταστήσουν με καινούρια συσκευή ή να αλλάξουν πλακέτα. Τώρα οι δικοί μας δεν νομίζω να είναι τόσο γάτες που να μπορούν να το βρουν. Στο mini του αδερφού σου προφανώς μπορούσαν να δουν τα πάντα γιατί δεν ήταν τελείως νεκρό και το αναγνώριζαν τα διαγνωστικά. Σε μένα που δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μέσα δεν νομίζω να βρουν κάτι. Για τον bootloader φοβάμαι αλλα και πάλι δεν ακούστηκε εδώ στην ελλάδα να μην έχουν επισκευάσει κάποιου το κινητό επειδή είχε ξεκλειδώσει τον bootloader. Ελπίζω ότι δεν θα το ψυρίσουν και πολύ γιατό σχετικά ούτε ένα μήνα δεν το είχα και υπάρχει ακόμα η ζελατίνα προστασίας επάνω στην οθόνη.
Aspidas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μία εβδομάδα στην Arvato και ακόμα είναι υπό έλεγχο (προφανώς δεν έχουν βρει τη ζημιά) και στο σύστημα είμαι εντός εγγύησης απ'΄οτι μου παν. Καλό δεν είναι αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα