Aspidas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου εδώ και 25 μέρες το Xperia L . Του ξεκλείδωσα τον bootloader και του έβαλα από το xda μια rom βασισμένη στην επίσημη με τη διαφορά πως έφυγαν οι σαβούρες της sony & cosmote. Χθες το φόρτισα και το έκλεισα και απο κει και πέρα δεν ανοίγει με τίποτα! Έκανα όλους τους συνδιασμους πλήκτρων και δεν το αναγνωρίζει το pc (flash tool, seus) με καμία δύναμη. Όταν βγάλω την μπαταρία και το συνδέσω στο Pc εμφανίζετε σαν qualcomm hs-usb qdloader 9008. Να προσθέσω ότι ούτε φορτίζει, ούτε δονήζει, ούτε το led ανάβει και όλα αυτά ξαφνικά χωρίς να κάνω κάτι. Θα το πάω αύριο στον γερμανό, λέτε να έχω πρόβλημα που ξεκλείδωσα τον bootloader αν τους πω ότι το έκλεισα και δεν άνοιγε (αυτή είναι και η αλήθεια); Είναι κρίμα να πάνε 300ε έτσι χαμένα...
xrhstospro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Να προσθέσω ότι ούτε φορτίζει, ούτε δονήζει, ούτε το led ανάβει και όλα αυτά ξαφνικά χωρίς να κάνω κάτι.</p> αυτη η προταση με εκανα να γελασω τουλαχιστον 3 ωρες....εδω λες κλειδοσες μπουτλοαντερ και λες δεν εκανες τπτ...κοιτα αν δουλευει το fastboot, flashmode και ετοιμασε το flashtool και το SE bootloader unlocker....εχουμε δουλεια να κανουμε...αν το πεις αυτο στο γερμανο που εκανες εφυγε η εγγυηση...για να μπλεχτεις με bootloader, custom roms και kernels πρεπει να ασχοληθεις για 1-2 βδομαδες (να δεις πως γινετε) και αφου ειπες οτι ειναι απο το xda καλυτερα να κοιτουσες τα σχολια για το αν λειτουργουσε καλα η συγκεκρημενη rom (η εκδοση της) γτ μου εχει συμβει σε cyanogenmod απο fxp μια εκδοση τους να ειναι για αλλο κινητο και να την βαλουν στην κατηγορια του δικου μου κινητου...ετσι οταν την φλασαρα στο cwm μετα δεν ειχα τπτ...μονο μια ασπρη οθονη....και να σου πω πως εκεινη τη στιγμη ειμουν σε καφετερια και ειπα να το κατεβασω...ετσι για κανα 3ωρο το κινητο μου ηταν αχρηστο μεχρι που εφτασα σπιτι...σορρυ αν σε κουρασα αλλα ειπα να σε πω τον πονο μου αν κατι δεν ειναι σωστο πες μου :Ρ
nick#18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 θελω να πιστευω οτι οπως στο βλεπει ειναι σε fastboot mode... κατι εχει παιχτει τωρα με το kernel σου! για βαλτο πανω στο flashtool και δοκιμασε να περασεις αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2321550
xrhstospro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ελεος....ο rachit εφτιαξε και τα δικα μας κερνελ αλλα τα παρατησε επειδη δε μπορουσε να πετηχει overclock χωρις να κανει επανεκκινηση η συσκευη για λογους υπερβολικης θερμοκρασιας (μεγιστο για μενα 43°C) και μετα επανεκκινηση....τελος ειπε οτι εκλισε το bootloader και ως αποτελεσμα δε μπορει να περασει κερνελ :Ρ ... φιλε εισαι εδω γυρω θεσ/νικη να περασω για να το κοιταξω? Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
stamatinho Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Τι τα πειραζετε τα γ@.....να αμα δε ξερετε. 1
xrhstospro Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 σωστος ^^ Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
Aspidas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ο γερμανός που τα στέλνει τα sony κινητά; Avarto;
xrhstospro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 γτ το πηραν? σιγα τωρα....το πολυ πολυ να το πανε στη σονυ και να το επιστρεψουν πισω....το πανε στα κεντρικα....νομιζω αθηνα...δεν ειμαι σιγουρος... Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
nick#18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 @xrhstospro τουλαχιστον αν και σαπιο kernel αφου ειναι stock based θα αναψει! Ενω εγω με το neo v εχει να του περασεις τα κερατα του! @aspidas Στη sony τα στελνει στα κεντρικα αν δεν απατομαι...
xrhstospro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 <p>@xrhstospro τουλαχιστον αν και σαπιο kernel αφου ειναι stock based θα αναψει! Ενω εγω με το neo v εχει να του περασεις τα κερατα του!</p> εχεις δικιο στο τελος...τελευταια η σονυ τα χαλαει τα κινητα...δηλαδη στα χρονια του xperia mini/mini pro κτλ ηταν τα καλυτερα κινητα...τωρα μονο αν δωσεις κανα 700αρι για το Ζ αλλα και αυτο εχει ΠΟΛΛΑ μειονεκτηματα...εχω δει πολλα ασχημα σχολια γι αυτο....και φυσικα το S4 βγηκε πρωτο σε συγκριση με το Ζ...αν κανω λαθος διορθωστε με :Ρ Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
Aspidas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το έδωσα στον γερμανό και το έστειλαν κεντρικά. Αν δεν γίνει επιδιόρθωση θα κάνουν αντικατάσταση απ'ότι μου είπαν. Δεν μου είπαν κάτι για bootloader.
nick#18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτοι δεν ξερουν καλα καλα τι ειναι android θα ξερουν και τι ειναι το bootloader? 1
xrhstospro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχαχα δωσε πονο :Ρ Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
nick#18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 εμαα πιαα... εχουν μαθει το ποιημα απο το σεμιναριο και το λενε καθε μερα... ακομα και να ξερεις τι θες ακριβος αν ειναι διαφορετικο απο αυτο που ξερουν δε το δεχονται! 1 στους 100 αντε να ξερει
Aspidas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχάς. Να πως brickαρε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447990 αυτό είχα κάνει και την πάτησα όπως και άλλοι. Ευτυχώς δεν δίνει στίγματα ζωής και δεν θα το δουν εκεί στην sony αφού δεν ανοίγει ούτε σε fastboot & adb (ούτε καν φορτίζει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα