MrBean Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μάθω πώς να διαγράψω τα windows από το σκληρό του λάπτοπ μου (το οποίο τα΄φτυσε). Έχω πάρει θήκη και θέλω να κάνω τον σκληρό του λάπτοπ εξωτερικό. Επίσης, πώς μπορώ να καταργήσω τα 2 partion και να τον κάνω πάλι ενιαίο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/ Θα κάνεις αυτά τα βήματα μέχρι και το 4 δίνοντας μεγάλη προσοχή να διαλέξεις τον σωστό δίσκο ,θα τον καταλάβεις από το μέγεθος του. Εναλλακτικά με κάποιο πρόγραμμα για διαμερίσματα π.χ. αυτό EaseUS Partition Master Home Edition που θα σου δώσει ένα γραφικό περιβάλλον οπότε είναι ποιο εύκολο.
suspiria Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε ELF μια που εισαι εδω να μου λυσεις μια απορια:ο δισκος που εβγαλα απ τον υπολογιστη μου που ειχε μεσα το λειτουργικο πως θα μπορεσω να δω τα αρχεια απο τα εγγραφα μου τωρα που τον εκανα εξωτερικο;
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μπαίνεις στον φάκελο και τα βλέπεις,τι εννοείς;;Δεν ανοίγει ο δίσκος;Δεν βγάζει τα αρχεία;; (Κωδικοποίησες τα έγγραφά σου στα παλιά windows;; = την έκατσες... )
suspiria Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Οι φακελοι ειναι αυτοι που βλεπεις.Η χωριτικοτητα ειναι αυτη που ηταν πριν δηλ με ολες τις εικονες μουσικες βιντεο κλπ τα οποια ομως τωρα δεν φαινονται (ηταν στα εγγραφα μου).
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως για κάποιον λόγο είναι κρυφός ο φάκελος;;Βάλε να φαίνονται τα κρυφά στοιχεία. Με αυτό free comander λογικά θα πρέπει να τον βρεις αφού βλέπει από μόνο του τα κρυφά.
suspiria Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θυμαμαι πως φαινονται τα κρυφα αρχεια;
TheELF Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 δεν θυμαμαι πως φαινονται τα κρυφα αρχεια;Γράψε αυτό στο google και επέλεξε θέμα σύμφωνα με το ποια windows έχεις (7; )
suspiria Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Προστεθηκαν οι φακελοι MSOCache & ProgramData. Υπαρχει περιπτωση να κανει καποιο conflict επειδη ηδη υπαρχουν τα ηδη εγγραφα μου στον υπολογιστη; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2013 από suspiria
MrBean Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ "TheELF"! Δεν το έχω κάνει ακόμα αλλά πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα