Προς το περιεχόμενο

Free Hosting με Shared SSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δοκίμασε να φτιάξεις ένα account στο koding.com (το παλιό Kodingen που άλλαξε όνομα). Τα projects που φτιάχνεις εκεί και στα χοστάρουν, φαίνεται να παίζουν και με HTTPS...

• Like 2
Δημοσ.

Για δοκίμασε να φτιάξεις ένα account στο koding.com (το παλιό Kodingen που άλλαξε όνομα). Τα projects που φτιάχνεις εκεί και στα χοστάρουν, φαίνεται να παίζουν και με HTTPS...

Φαίνεται ενδιαφέρον και προσφέρει αρκετά πράγματα. Ήδη διαβάζω το documentation του...  :-) 

Δημοσ.

free hosting με SSL υπάρχει αλλά θέλει να το σετάρεις μόνος σου.

Οι επιλογες είναι 3 :

Amazon

Google App Engine

Heroku

Στο πρωτο εχω κάνει το παρακάτω site .

Https://jaz.gr

υπόψιν είναι trial για ενα έτος αλλά είναι πολυ καλό και με πολλες δυνατοτητες.

Στο Google app engine εχω μερικα project αλλα είναι σε Python . Η google προσφατα εβαλε και ως επιλογή την pHp.

Mε το heroku εκανα μερικες εφαρμογες πειραματικα κυρίως για facebook apps που απαιτουν SSL αλλα δεν τα εχω δημοσιευσει.

• Like 2
Δημοσ.

free hosting με SSL υπάρχει αλλά θέλει να το σετάρεις μόνος σου.

Οι επιλογες είναι 3 :

Amazon

Google App Engine

Heroku

Στο πρωτο εχω κάνει το παρακάτω site .

Https://jaz.gr

υπόψιν είναι trial για ενα έτος αλλά είναι πολυ καλό και με πολλες δυνατοτητες.

Στο Google app engine εχω μερικα project αλλα είναι σε Python . Η google προσφατα εβαλε και ως επιλογή την pHp.

Mε το heroku εκανα μερικες εφαρμογες πειραματικα κυρίως για facebook apps που απαιτουν SSL αλλα δεν τα εχω δημοσιευσει.

μπορείς να μας δωσεις ενα λινκ για το amazon αν μπορεις γιατι δεν μπορω να βγω που να κανω signup για να το δοκιμασω...

Δημοσ.

http://aws.amazon.com/free/

Πρέπει να ξερεις Αγγλικα και να Ακολουθησεις πιστα τις οδηγείες.

Για Tutorial ψαξε στο "aws free tier"

H διαδικασία δεν είναι και εύκολη αλλα αν το κανεις θα εχεις μάθει πως να σετάρεις ενα virtual σερβερ απο το μηδεν.

Επίσης θα ψαξεις στο bitnami για προσεταρισμενους σερβερ , θα σε βοηθησει πολυ . Εχει και πολυ καλα tutorials.

To ssl παιρνεις απο το free SSL trial δωρεαν και αυτό για ένα ετος.

Σε λιγες μερες θα ανεβασω ένα tutorial σχετικά με το πως να φτιαξεις ολα τα παραπανω στα Ελληνικά στο site μου http://dea.gr αν δεν βιάζεσε θα βρείς εκει οδηγείες .

Τωρα που το σκεφτομαι , ισως θα επρεπε να συμβουλεψω να δοκιμασεις το G.A.E που είναι αρκετά ποιο ευκολο.

Πες μου λιγο τι ακριβως θες να κανεις να σου πω αν αξιζει τον κοπο.

Μην σε στείλω "μεχρι το περιπτερο οδηγωντας νταλικα" . Αυτό στο λέω διοτι το Αμαζον θα δημιουργησεις (δωρεαν) ενα συστημα scalable που θα είναι ικανό να σηκώσει μεχρι και το ποιο ισχυρό site(σε επισκεψημοτητα και δηνατοτητες) μπορεις να φανταστεις και μάλιστα σε full cloud enviropment.

Me το GAE απο την αλλη εχεις μονο μεχρι 10 εκατομυρια χρηστες τον μηνα και καποιου περιορισμους σε SQL αλλα είναι πολ ποιο απλο.

Για αυτό περιεγραψε τι θες να κανεις να σου πω τι σου τεριαζει.

• Like 2
Δημοσ.

Οι απαιτήσεις σε υπολογιστική ισχύς είναι ελάχιστες. Web apps χωρίς ιδιαίτερεους υπολογισμούς συνδεδεμένα με το facebook και ελάχιστα i/o στην sql, χωρίς να περιμένω κάποια μαζική προσέλευση κόσμου. Κυρίως για δοκιμή πραγμάτων που ίσως αργότερα χρησιμοποιήσω στη δουλειά και μπορεί μετά από κάποιο διάστημα να τα κατεβάσω (άρα δε θα τρέχουν όλα μαζί). Αν έχω διαθέσιμους πόρους ίσως σηκώσω και καμιά απλή landing page για σελίδες που διατηρώ στο fb. Για οτιδήποτε άλλο είμαι ήδη καλυμμένος.   

ΥΓ. Το koding όλα καλά εκτός του ότι κάνει shutdown τα VMs 20' μετά το logout. Άρα για hosting δεν...

Edit και ΥΓ2: Και η google το SMS verification καραμέλα το έχει κάνει...

Δημοσ.

Σε Python django ξερεις τα βασικά ;

Μπορεις να το κανεις πολυ ευκολα αυτο που θες .

Επισης σε python ξερω ενα πολυ καλο framework που τρεχει στο GAE (google app engine)

• Like 1
Δημοσ.

Σε Python django ξερεις τα βασικά ;

Μπορεις να το κανεις πολυ ευκολα αυτο που θες .

Επισης σε python ξερω ενα πολυ καλο framework που τρεχει στο GAE (google app engine)

Μα η πληθώρα των projects μου είναι με python+django και sql. Απλά στην αρχή αν δε μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο με ssl μου αρκούσε η php με την προυπόθεση ότι αν χρειάστω python θα κάνω καμιά καγκουριά και αυτός ο server θα λειτουργούσε σαν ενδιαμέσος και το πραγματικό request θα ήταν σε κάποιον 2ο ;) Για ευκολία, ειδικά απλά landing pages ούτε καν django δε χρειάζονται. Με webpy τα βγάζεις ακόμα πιο γρήγορα.

Για ποιό framework μιλάς;

Δημοσ.

Σουπερ τοτε.

Εκανα χτες ενα tutorial για το GAE με Python

Θα το βρείς εδω:

Link.png Site: http://dea.gr/ekpaidefsi/diadiktyo/dimiourgia-kai-anaptyksi-istoselidon/item/14-dorean-filoksenia-istoselidon-cloud-hosting-me-to-google-app-engine">Δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων (Cloud Hosting) με το Google App Engine

Αν ξερεις απο PYthon θα το βρεις παρα πολυ ενδιαφερον το GAE

Μετα μπορεις πολυ ευκολα να βαλεις το :

Link.png Site: https://github.com/coto/gae-boilerplate">https://github.com/coto/gae-boilerplate

Είναι αυτό που σου έλεγα (για framework)

Eίναι πολυ ευκολο και με πολλες βασικές λειτουργίες .

Εχω κανει και την μεταφραση στα Ελληνικα αλλα δεν το εχω κανει Pull request ακομα.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικό μειονέκτημα στο GAE μέχρι στιγμής ότι free δίνει μόνο το datastore, και όχι την cloud sql της google...

Δημοσ.

Ναι είναι αληθια αυτό. Μεχρι πριν 3 μηνες είχε δωρεαν και το cloud SQL .

Για απλές εφαρμογες το DataStore είναι καλό και ευκολο .

Δημοσ.

Καλό και εύκολο μπορεί να είναι, αλλά αν δεν ήταν κώδικας που γράφω για να περνάει η ώρα δε νομίζω να ήθελα να σπαταλήσω ούτε λεπτό για να μάθω κάτι τοσο proprietary και χωρίς διάδοση. ;)

Κανά link με σοβαρό documentation για το πως χρησιμοποιείται το DataStore με django και webpy μήπως υπάρχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...