jimex Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καταραμένο facebook, facebook γ@μ....αι και τα σχετικά... Όπως γράφω και στον τίτλο λοιπόν ψάχνω κάποιο δωρεάν web hosting που να παρέχει shared ssl και έστω κάποια πετσοκομμένη PHP με βασικές συναρτήσεις, χωρίς banners και pop ups. Ιδανικά με SQL και Python - ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται. Disk space μου αρκούν μερικά mb, traffic καμιά 100αριά mb φτάνουν. Privacy policy δε με νοιάζει, ας βλέπουν τον κώδικα και ας αυνανίζονται αν θέλουν... Ο λόγος που το θέλω είναι για την απαίτηση του facebook για https. Το να πληρώσω για να δοκιμάσω ότι βλακεία ιδέα μου έρθει κάθε στιγμή δεν το συζητάω καν. Και επίσης θα μου ήταν χρήσιμο και για landing pages στις σελίδες του facebook. Γιατί και σ'αυτή την περίπτωση όταν από μία σελίδα έχεις χρηματικό όφελος 0, έστω και 5€/μήνα είναι πολλά. Έχει κανείς υπ όψην του κάποια εταιρεία που να παρέχει κάτι τέτοιο; Πριν καμιά διετία είχα βρει θυμάμαι κάποια που έδινε free hosting+shared ssl(όνομα δεν...), πλέον στο γούγλη δε βρήκα τίποτα. Έστω και trial για κάποιο διάστημα θα ήταν αρκετό...
ydrargyros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Hosting = Κόστος CPanel = Κόστος SSL (έστω και shared) = Κόστος Να μην αρχίσω να μιλάω για κάτι απάτες oversale τύπου "unlimited quotas" κτλ
vacilis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Free Hosting με Shared SSL αποκλείεται να βρεις πουθενά. Απλώς πάρε ενα μικροο VPS και εγκατέστησε SSL χωρίς πιστοποιητικο Tutorial: https://www.digitalocean.com/community/articles/how-to-create-a-ssl-certificate-on-apache-for-centos-6
jimex Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Free Hosting με Shared SSL αποκλείεται να βρεις πουθενά. Απλώς πάρε ενα μικροο VPS και εγκατέστησε SSL χωρίς πιστοποιητικο Tutorial: https://www.digitalocean.com/community/articles/how-to-create-a-ssl-certificate-on-apache-for-centos-6 VPS δε μου χρειάζεται καν αυτή τη στιγμή. Γιατί να δώσω 200+€/χρόνο; Και αν πληρώνω το VPS, μετά τι είναι να δώσω και κάτι ακόμα να πάρω και certificate; Αλλά για αυτό που το θέλω και shared hosting μια χαρά κάνει τη δουλειά του μαζί με ssl. Όλο και κάποιος θα δίνει free hosting με shared ssl, και ας είναι και τέρμα αναξιόπιστο. Έστω σε μορφή trial 15-30 ημερών. Πριν καμιά 2ετία όπως είπα στην αρχή είχα βρει μια τέτοια εταιρεία, αλλά αυτή τη στιγμή ούτε τα mail ενεργοποίησης δε μπορώ να βρω μήπως και είναι ακόμα ζωντανή.
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τα SSL ξεκινάνε από δεκάρικο σε DV και ανεβαίνουν. Κούμπωσέ του και ένα hosting του δεκάρικου και έχεις 20 το χρόνο.
parsifal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τα VPS ξεκινούν από πολύ χαμηλότερα των 200+ € ανά χρόνο που αναφέρεις. Πρόσφατα νοίκιασα ένα τέτοιο από ελληνική εταιρεία στα 74 € περίπου ανά έτος (ο κύκλος χρέωσης είναι μηνιαίος), με πολύ καλές προδιαγραφές για τα χρήματα: 512MB RAM, 2 πυρήνες (4 με το HyperThreading) από Xeon X5650 και 125GB χώρο δίσκου. Αν έχεις σκοπό να χοστάρεις κι άλλα web projects/apps/sites κλπ, ένα low budget VPS είναι μία επένδυση που αξίζει, κατά τη γνώμη μου... 1
CyberCr33p Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Τα SSL ξεκινάνε από δεκάρικο σε DV και ανεβαίνουν. Κούμπωσέ του και ένα hosting του δεκάρικου και έχεις 20 το χρόνο. Ξέχασες την Dedicated IP που και αυτή έχει κάποιο κόστος. 2
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέχασες την Dedicated IP που και αυτή έχει κάποιο κόστος. true dat~
vacilis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 VPS δε μου χρειάζεται καν αυτή τη στιγμή. Γιατί να δώσω 200+€/χρόνο; Και αν πληρώνω το VPS, μετά τι είναι να δώσω και κάτι ακόμα να πάρω και certificate; Αλλά για αυτό που το θέλω και shared hosting μια χαρά κάνει τη δουλειά του μαζί με ssl. Όλο και κάποιος θα δίνει free hosting με shared ssl, και ας είναι και τέρμα αναξιόπιστο. Έστω σε μορφή trial 15-30 ημερών. Πριν καμιά 2ετία όπως είπα στην αρχή είχα βρει μια τέτοια εταιρεία, αλλά αυτή τη στιγμή ούτε τα mail ενεργοποίησης δε μπορώ να βρω μήπως και είναι ακόμα ζωντανή. http://www.ramnode.com/ Με 20 ευρω το χρονο έχεις αυτο που χρειαζεσαι. Πηγαινε τωρα στο godaddy, αγορασε ενα certificate με 10 ευρω χρησιμοποιωντας αυτο το κουπονι: IAP999SSL και τελιωσες .... -.- 1
jimex Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.ramnode.com/ Με 20 ευρω το χρονο έχεις αυτο που χρειαζεσαι. Πηγαινε τωρα στο godaddy, αγορασε ενα certificate με 10 ευρω χρησιμοποιωντας αυτο το κουπονι: IAP999SSL και τελιωσες .... -.- Αυτό με 128mb ram και τον 1 πυρήνα @ 2.3Ghz ("We use powerful Intel Ivy and Sandy Bridge processors on our VPS nodes." - αναφέρει αλλού στη σελίδα) αξίζει στα 24€/χρόνο ή θα είναι χειρότερο και από shared hosting; Ξαναείπα δε το θέλω για κάποια σοβαρή εφαρμογή ή site. Εξάλλου πληρώνω ήδη πολλά για dedicated στη dnhost λόγω δουλειάς, αλλά μιας και είμαι ευχαριστημένος δύσκολα θα μετακινήσω οτιδήποτε αλλού. Απλώς χρειάζομαι να τεστάρω τελείως pre-alpha προσωπικά projects με facebook apps(με ελάχιστες απαιτήσεις σε υπολογιστική ισχύ και ένας θεός ξέρει τι bugs) και να έχω και κάποιες landing pages για το facebook, πράγματα από τα οποία έχω 0 κέρδος και φυσικά δεν πρόκειται να βάλω πουθενά σε server που έχει σελίδες χιλιάδων ευρώ. Γι' αυτό αν είναι να δώσω κάποια χρήματα, αξίζει όντως αυτό που ανέφερα στην πρώτη σειρά ή στα 128mb θα σέρνεται ακόμα και όταν επιστρέφει static html;
vacilis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό με 128mb ram και τον 1 πυρήνα @ 2.3Ghz ("We use powerful Intel Ivy and Sandy Bridge processors on our VPS nodes." - αναφέρει αλλού στη σελίδα) αξίζει στα 24€/χρόνο ή θα είναι χειρότερο και από shared hosting; Ξαναείπα δε το θέλω για κάποια σοβαρή εφαρμογή ή site. Εξάλλου πληρώνω ήδη πολλά για dedicated στη dnhost λόγω δουλειάς, αλλά μιας και είμαι ευχαριστημένος δύσκολα θα μετακινήσω οτιδήποτε αλλού. Απλώς χρειάζομαι να τεστάρω τελείως pre-alpha προσωπικά projects με facebook apps(με ελάχιστες απαιτήσεις σε υπολογιστική ισχύ και ένας θεός ξέρει τι bugs) και να έχω και κάποιες landing pages για το facebook, πράγματα από τα οποία έχω 0 κέρδος και φυσικά δεν πρόκειται να βάλω πουθενά σε server που έχει σελίδες χιλιάδων ευρώ. Γι' αυτό αν είναι να δώσω κάποια χρήματα, αξίζει όντως αυτό που ανέφερα στην πρώτη σειρά ή στα 128mb θα σέρνεται ακόμα και όταν επιστρέφει static html; Εγω χρησιμοποιούσα ακριβώς το ίδιο VPS για να hosting σε ενα μικρο IPB forum (20 χρήστες online την ίδια χρονική στιγμή)....δεν αντιμετώπισα καποιο πρόβλημα...τώρα ειναι αναλογο και με τις απαιτήσεις του site σου
jimex Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω χρησιμοποιούσα ακριβώς το ίδιο VPS για να hosting σε ενα μικρο IPB forum (20 χρήστες online την ίδια χρονική στιγμή)....δεν αντιμετώπισα καποιο πρόβλημα...τώρα ειναι αναλογο και με τις απαιτήσεις του site σου Χμμμ... Θα ψάξω τότε να βρω και κανά review και ίσως του δώσω μια ευκαιρία αν δε βρω τίποτα καλύτερο.
CyberCr33p Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μιας και έχεις ήδη server στην dnhost γιατί δεν κάνεις εκεί τις δοκιμές σου;
jimex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μιας και έχεις ήδη server στην dnhost γιατί δεν κάνεις εκεί τις δοκιμές σου; Το αναφέρω παραπάνω. Είναι καθαρά για τη δουλειά και τους πελάτες και οι ip που έχω ήδη είναι κατειλημένες. Να βάλω alpha κώδικα που έγραψα για την κ@βλα μου με ότι παιδικό bug μπορεί να περιέχει και share ip σοβαρού project με χαβαλετζίδικα facebook apps πρέπει να είμαι χαζός για να το κάνω. Κάτι heroku και appfog τα έχει δοκιμάσει κανείς; Αν και το δεύτερο λέει αυτή τη στιγμή δε δέχεται εγγραφές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα