Doc1355 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 <Doc1255 τα "br" γιατί τα βάζεις;πρόβατα είμαστε; αυτό με την ίδια πάστα δεν το είχα προσέξει κάπου,αλλά στους sandy γιατί δεν συμβαίνει;και αυτοί με τον ίδιο τρόπο έχουν κολλημένο το IHS αλλά δεν χρησιμοποιούν την κλασική πάστα που έχουν οι ivy/haswell? Για την εγγύηση πολλά ακούγονται και το πιστεύω αυτό που λες....κάπου διάβασα ότι συνομίλησαν στο chat με intel και τους είπαν ότι ισχύει η εγγύηση και ας έχει βγει το IHS αρκεί να μην έχει τραυματιστεί το chip. Τα br τα βαζει το κινητο απο μονο του καμια φορα..δεν ξερω γιατι! Α και Doc1355 σε παρακαλω οχι 1255...μη μου τρως τα νουμερα :-P Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 1
agligoros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον ψηνομαι και γω για delid. τι πιθανοτητες υπαρχουν να κανω καμια πατατα? ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος?το ξυραφι ή η μορσα. θελω αρνητικα σχολια για να με αποτρεψετε
caution Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Με ξυράφι έχουν indeed πεθάνει περισσότεροι - απλά εγώ νιώθω πιο άνετα και τους ανοίγω έτσι... Either way αν είσαι προσεκτικός δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Επίσης extra Haswell-only tip, αν βάλετε conductive TIMs δεν είναι κακή ιδέα να μονώσετε τα smd δίπλα από το die.
agligoros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δε βοηθατε παιδια. πειτε μου τα αρνητικα υπαρχει καποιο λινκ για ξυραφι;απο που να αγορασω;
saab_21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 λεω να το κανω και γω.τι παστα προτεινετε να βαλω?δωστε αναλυτικο οδηγο να δω πως γινεται.αν το κανει καποιος ας το τραβηξει βιντεο να το δουμε.ζεστενεται πολυ και δεν σηκωνει πολυ κλοκι τωρα.
saab_21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δεν γινετε στους amd. το θεμα μιλαει για 4770κ τι δουλεια εχουν οι amd?
agligoros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 το θεμα μιλαει για 4770κ τι δουλεια εχουν οι amd? γραψε λαθος σε μπερδεψα με αλλον
asx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Official Delidded Club http://www.overclock.net/t/1313179/official-delidded-club
angel2525 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 παιδιά και εγώ κάτοχος 3770k είμαι αλλά νομίζω τα παραλετε για τις θερμοκρασίες.. εμένα τον έχει ανεβάσει η μητρική στα 3,9ghz και δεν έχω δει ποτέ θερμοκρασία να ανεβαίνει τούς 67 βαθμούς με την στοκ ψήκτρα κατά την διάρκεια video conversion... για τους haswell όντως μου έχουν πει ανεβάζουν αρκετά.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 να ρωτησω και γω κατι εγκυκλοπαιδικο σαν ασχετος τελειως που ειμαι με το overclock. Τι ακριβως κανει τον επεξεργαστη στο video? τι ειναι το delid?
rfc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Βγαζεις το καπακι απο πανω απο το cpu και του περνας καινουργιες παστες.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αχααα αν καταλαβα εχει και εσωτερικη παστα μεσα στο chipακι. Και μετα πως το ξανακολλας? Γινεται με ολες τις cpu αυτο?
Fulgore1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Θα χρειαζόμουν την βοήθεια σας στο να κάνω overclock τον i-7 4770K. Έψαξα αναλυτικά κείμενα στο διαδίκτυο αλλά δεν βρήκα κάτι χρήσιμο. Επίσης για κάποιο λόγο το core temp δεν εμφανίζει το μοντέλο του επεξεργαστή ενώ παραδόξος εμφανίζει τις θερμοκρασίες. Πείτε μου, όσοι έχετε την καλή διάθεση, τι ακριβώς θα χρειαστεί να κάνω ώστε να τον ανεβάσω πάνω απο 3,9Ghz. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παρακαλω να μεινουμε εντως θεματος μιας και σκοπος ειναι να βοηθησουμε τον ts.Απο μενα ριξε μια ματια σε αυτο στο εχει και σε βηματα το video για να μην χαθεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα