giannisXXX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτή η εικόνα είναι αληθινή 1gbit γραμμή το ρουτερ και υπολογιστής 100 mbps 75~ μετρά καλώδιο ethernet επίπεδου 6 για αυτό βλέπετε απώλειες η cosmete έχει τον καλύτερο server on telecoms ~88mbps hol speed test ~57 mbps Το παραπάνω τεστ έγινε στην Μυτιλήνη
SPANK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραία και τι συμπέρασμα βγαίνει απο αυτο και απο που κανεις την μέτρηση ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 laptop σε σχολή? μου αρέσει που κρύβεις τον ISP λες και φαίνεται κάποιο προσωπικό δεδομένο or something... 2
giannisXXX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 laptop σε σχολή? μου αρέσει που κρύβεις τον ISP λες και φαίνεται κάποιο προσωπικό δεδομένο or something... όχι ρε ένα πανεπιστήμιο έχουμε όλο και όλο σταθερώς είναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 φαντάζομαι την αρχαιότητα για να μην έχει GbE η μητρική αυτές οι ταχύτητες υπάρχουν εδώ και κάμποσα χρόνια στην Ελλάδα πάντως..
giannisXXX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 φαντάζομαι την αρχαιότητα για να μην έχει GbE η μητρική αυτές οι ταχύτητες υπάρχουν εδώ και κάμποσα χρόνια στην Ελλάδα πάντως.. gbit λέει πως έχει άλλα μου δείχνει μόνο 10/100
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 τότε μάλλον φταίει η άλλη πλευρά, το router ή switch...
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτή η εικόνα είναι αληθινή 1gbit γραμμή το ρουτερ και υπολογιστής 100 mbps 75~ μετρά καλώδιο ethernet επίπεδου 6 για αυτό βλέπετε απώλειες η cosmete έχει τον καλύτερο server on telecoms ~88mbps hol speed test ~57 mbps Το παραπάνω τεστ έγινε στην Μυτιλήνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα