Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ...ειμαι νεο μελος στο φορουμ και δεν ξερω αν βρισκομαι στη σωστη κατηγορια .....θα ηθελα να ρωτησω το εξης ... θελω να βλεπω απο πισι μου ποσοι χρηστες ειναι συνδεδεμενοι στο royter μου και αν θα μπορουσα να τους πεταω εκτος οποιιους θελω εγω !!!! υπαρχει λοιπον καποιο προγραμμμα για αυτο ??? ή καποιος αλλος τροπος ?? {{ το wifi μου ειναι κλειδωμενο..τν αδερφη μου που δεν διαβαζει και ειναι στο facebook  οσο εχω το wifi ανοιχτο θελω να πεταω εξω ;ρ}} 

σας ευχαριστω 

Δημοσ.

χαχα, ντροπη...να θες να πεταξεις εξω...την αδελφη σου! κριμα δε ειναι να μη μπορει να μπαινει ιντερνετ? εμ...αν ησουν εσυ στη θεση  της θα σου αρεσε? φιλικα στα λεω αυτα δε σε μαλωνω! 

Δημοσ.

ναι θελω να την πεταξω γιατι δινει πανελληνιες αλλιως δεν θα με πειραζε ;ρ

αυτα ειναι μπραβο καλα κανεις. καταρχας πες μας σε ποιον provider είσαι ή τι ρουτερ εχεις αν γνωρίζεις .

Δημοσ.

Αλλαξε password,  βαλε και Mac Filter και μην κανεις broadcast to SSID ολα αυτα γινοντε απο την σελιδα του router.

Ελπίζω να μην θέλει να περάσει πληροφορική η αδερφη σου γιατί άμα ξέρει, ένα τρόπο να μπει θα τον βρει.

Δημοσ.

το πιο απλο που μπορεις να κανεις είναι να κανεις hidden το wireless και να αλλάξεις το password

για πες μας λιγο πως είναι το ρουτερ/?? μαυρο ασπρο?? δες πανω τι μοντελο λέει

Δημοσ.

ειναι το παλιο της hol Οπως ειπες μαυρο ασπρο της intracom  :-)  για να αλλαξω password ειναι ολοκληρη διαδιακασια ..πρεπει να παρεις τηλεφωνο να στο κανουν επανεκκινηση κ κλλλπ ...δλδ τσαμπα χρονος .. για αυτο και θελω κατι το οποιο να το χρησιμοποιω οταν χρειαζεται  :-D

Δημοσ.

μπορεις να πας στο λαπτοπ της όταν λείπει και να βρεις το αρχειο hosts (%systemroot%\system32\drivers\etc)

ανοιγοντάς το  με το notepad και ακολουθώντας το παρακάτω tutorial 

"

The location of the hosts file depends on your operation system.

Windows XPVista and Windows 7 C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts
Note! Make a backup of the hosts file and put it somewhere safe, in case you mess up.

1. Open the hosts file using Notepad or other plain text editor.
2. Copy the following: 
   # block facebook
   127.0.0.1 login.facebook.com
   127.0.0.1 www.facebook.com
   127.0.0.1 blog.facebook.com
   127.0.0.1 apps.facebook.com
3. Paste it into the Hosts file after 127.0.0.1 localhost
4. Save and close the Hosts file.
5. Reboot your computer to apply the changes.
6. Try to open Facebook in a browser.

"

• Like 1
Δημοσ.

αν μπαίνει απο το κινητο το μόνο που μπορεις να κανεις ειναι να την μπλοκαρεις απο το ρουτερ δεν υπάρχει άλλος τροπος

παρεπιπτοντως αν το ρουτερ δεν τοχεις πειραξει ποτε .. . τα password που θα έχει θαναι τα default οπότε μπορώ να σου στείλω μερικά να δοκιμάσεις

Δημοσ.

θα μπεις σαυτη τη σελίδα

http://192.168.2.1

και θα βάλεις username :admin password:admin

μετά θα πας στο status και θα κοιτάξεις το κουτάκι που λέει DHCL client log 

εκεί λογικά θα σου δειχνει 1-2 ΙΡs με τις Mac addresses τους , η μία MAC θάναι η δικιά σου και η αλλη του κινητου της αδερφής σου(πρεπει να εχει ανοιχτο το wifi στο κινητό της για να βρεις ποια MAC εχει)

μετα θα πας στο μενου wireless->access control μενου

θα επιλέξεις enable στο mac filtering και μετά

θα γράψεις τη mac address του κινητου της αδερφης σου θα επιλέξεις deny και μετά save

Δημοσ.

ενημερωτικα αν και θα ειμαι Off topic αλλα επειδη τα θεωρω λιγο χαζα κλειδωνω το ιντερνετ για να κατσει να διαβασει ο αλλος.αν ο αλλος δεν εχει ιντερνετ θα παει για καφε θα δει τηλεοραση κατι θα δει να κανει για να μην διαβασει αμα δεν θελει.μεχρι και να παρει μια καρτα να μπει με 3g απο το κινητο.επισης οχι στα απλα ρουτερ δεν μπορεις συνηθως να πεταξεις εξω καποιον χρηστη απλα μπορεις μονο να του απαγορευσεις την εισοδο στο wifi με διαφορους τροπους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...