Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω στον Αγιο Δημητριο ειμαι αλλα πιανω γυρω στα 15 Mbps, η καλη γραμμη δεν ειναι (παντα) θεμα παροχου αλλα αν εισαι κοντα στο Α/Κ, οι καλωδιωσεις και αλλα..γενικα ειναι λιγο λαχειο που θα πεσεις :P

Δημοσ.

Σου είπα παραπάνω ότι η απόσταση υπολογίζεται με βάση το Line Attenuation και στην περίπτωσή σου εκτιμάται γύρω στα 2,5 χλμ.

αρα θεωρητικα εγω μεχρι ποσο πιανω max?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρα θεωρητικα εγω μεχρι ποσο πιανω max?

αν είναι σε καλή κατάσταση το ζευγος καλωδίων στο κεντρικο καλώδιο που έρχεται σε σενα και είναι και καλή η εσωτερική σου καλωδίωση μπορείς να πίασεις ένα 8αρι

Επεξ/σία από peeperman
Δημοσ.

τωρα το παρατηρησα καλυτερα το #13 ... για ταχυτητες μπορω αν ρωτησω τηλεφωνικος τον καθε παροχο παιζει να μου πει ακριβως κανεις ποσο θα χω? ή οτι νανε θα λενε?

Δημοσ.

Κανένας πάροχος δεν θα σου μιλήσει και πολύ περισσότερο εγγυηθεί ταχύτητες.

Όλοι σου πουλάνε adsl ΜΕΧΡΙ 24 mbps.

Εάν η συνδεσμολογία σου είναι σωστή, μπορείς να έχεις τις ταχύτητες που έγραψα και με αυτές που δίνουν snr 6, όπως η Forthnet, μπορείς να πιάνεις 1 mbps περίπου παραπάνω από άλλους παρόχους που ορίζουν 9 και παραπάνω.

Δημοσ.

Βασικά, αφορισμοί τέτοιου τύπου είναι ανούσιοι. Με αυτή τη λογική θα είχαμε κόψει όλοι το ίντερνετ, μιας και υπάρχουν άτομα από όλες τις εταιρίες, τα οποία έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα.

Το 6 sn margin κάνει διαφορά στην ταχύτητα, οι χρεώσεις των κλήσεων, αν μιλάς από το σταθερό, είναι χαμηλές, για μένα είναι σίγουρη επιλογή η forthnet. Αν παίζεις και παιχνίδια έχει πολύ καλά pings, όπως και ο οτε, αλλά η διαφορά στην τιμή είναι γνωστή σε όλους.

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα, θα ηθελα να μαθω ποιος παροχος θα ειναι ο καλυτερος απο θεμα ταχυτητας και γενικα στην περιοχη μου για ιντερνετ, χωρις να εχω αλλα θεματα οπως κολληματα, αποσυνδεσεις και τετοια.....

αυτη τη στιγμη εχω οτε στα 2 mbps και δεν την παλευω με 2 mbps...τους ρωτησα και για παραπανω ταχυτητα αλλα μου λενε μεχρι τοσο θα πιανω στην περιοχη μου (Αγιος Δημητριος, Αθηνα)... πως θα μαθω ποσο ακριβως πιανω και με ποια εταιρια θα εχω καλυτερο ιντερνετ? ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Δεν υπάρχει μονομερής απάντηση. Ο κάθε πάροχος ενδέχεται να σου πει τα δικά του. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προχωρήσεις διερευνητικά δίνοντας στοιχεία της γραμμής σου στους άλλους παρόχους. Προσωπικά είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και πήγα στη Wind, όπου αυτή τη στιγμή είμαι κερδισμένος κατά 2 περίπου Mbps. Δεν ξέρω αν έφταιγαν ρυθμίσεις που έπρεπε να γίνουν ή κάτι άλλο (δεν είμαι ειδικός), όμως αυτό που μετράει για εμένα είναι το αποτέλεσμα. Και από αυτή την άποψη είμαι ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Ήσουνα και εσύ στον οτε; Για λόγους σταθερότητας σε βάζουν σε ψηλότερο προφίλ από αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι με αποτέλεσμα να χάνεις από την ταχύτητα.

Αν ήσουν στην hol είναι αναμενόμενο γιατί αυτοί έχουν πολύ ψηλό και το default ακόμα.

Γι' αυτό εγώ έχω καταλήξει στην forthnet, λόγω του 6 που έχουν σαν default-minimum. Αν κάποια γραμμή δεν είναι σταθερή με αυτό απλά τους παίρνεις τηλ και στο ανεβάζουν.

Δημοσ.

Βασικά, αφορισμοί τέτοιου τύπου είναι ανούσιοι. Με αυτή τη λογική θα είχαμε κόψει όλοι το ίντερνετ, μιας και υπάρχουν άτομα από όλες τις εταιρίες, τα οποία έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα.

Το 6 sn margin κάνει διαφορά στην ταχύτητα, οι χρεώσεις των κλήσεων, αν μιλάς από το σταθερό, είναι χαμηλές, για μένα είναι σίγουρη επιλογή η forthnet. Αν παίζεις και παιχνίδια έχει πολύ καλά pings, όπως και ο οτε, αλλά η διαφορά στην τιμή είναι γνωστή σε όλους.

Σημερα εκανα αιτηση στην φορθνετ μονο ιντερνετ 24αρι 18 ευρω το μηνα,βεβαια εχουν 70 ευρω τελη συνδεσης σε σχεση με την cyta που εχει 50,αλλα οταν βρεχει η εχει αερα η cyta δεν εχει σημα,αυτο και μονο με οδηγησε να παραβλεψω το 20αρικο καθως και οτι εχει μαγαζι να πληρωνω κοντα μου ενω στην αλλη επρεπε να κανω καμια 15αρια χιλιομετρα

Δημοσ.

Σημερα εκανα αιτηση στην φορθνετ μονο ιντερνετ 24αρι 18 ευρω το μηνα,βεβαια εχουν 70 ευρω τελη συνδεσης σε σχεση με την cyta που εχει 50,αλλα οταν βρεχει η εχει αερα η cyta δεν εχει σημα,αυτο και μονο με οδηγησε να παραβλεψω το 20αρικο καθως και οτι εχει μαγαζι να πληρωνω κοντα μου ενω στην αλλη επρεπε να κανω καμια 15αρια χιλιομετρα

Αυτό με τον αέρα δεν έχει να κάνει με τον πάροχο αλλά με την κατάσταση των καλώδιων που έρχονται στο χώρο σου. Προφανώς το καλώδιο είναι εναέριο. Ίσως να μην είναι σε καλή κατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...